Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Sam

Oceniamy:
1
0%
 0%  [ 0 ]
2
16%
 16%  [ 1 ]
3
33%
 33%  [ 2 ]
4
33%
 33%  [ 2 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
0 - dla mnie
16%
 16%  [ 1 ]
Głosowań: 6
Wszystkich Głosów: 6

Autor Wiadomość
Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2006-04-15, 19:31   

I nie dojdziemy do consensusu, bo si? nie da. I koniec I tak ma/ musi by?. Ja uwa?am za bez sens twoj? arumenacj?, ty moj? i ju?. :lol: A ?ycie toczy si? dalej...

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2006-04-15, 20:05   

Watcher napisał/a:
BTW, nie rozumiem tego ?miechu z tekstu Drzewca, szczególnie w kontek?cie Twoich zachwytów nad Chest of Colors... Bo jak rozumiem to o sprzedawców mu chodzi?o.

Faktycznie - nie rozumiesz!!

Ten motyw z ordynarn? czarn? kresk? - te? bez zwi?zku uwa?am.

BTW: Marcin, my?l?, ?e ch?opaki maj? ju? swoje lata i je?li poczuj?, to obroni? si? sami. Zlituj si? i pozwól im mówi?.

Klub: battleground

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2006-04-15, 20:15   
   Baretki: zalozyciel

Gazza napisał/a:
BTW: Marcin, my?l?, ?e ch?opaki maj? ju? swoje lata i je?li poczuj?, to obroni? si? sami. Zlituj si? i pozwól im mówi?.

Ja po prostu go widzia?em, wi?c staram si? zwróci? uwag? na to, ?e model jest moooocno powi?kszony. Powierzchnie o których piszecie s? minimalne. To tak, jak z tym bibliotekarzem/czempionem Czosnka, u którego razi?y mnie mocno te jasnozielone kreski na kantach. Na ?ywo: ju? nie razi?y. I tyle.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2006-04-15, 20:41   

Ale W, oceni?e? go wówczas s?abo. Tak samo by?o z razorbackiem, gdy ocenia? go G, po obejrzeniu go live zrobi? stosowny edit. Zobacz? live, mo?e te? zrobi?. Od dawna wiadomo ze na zdj?ciach wychodzi shit.

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2006-04-15, 22:59   

S?k w tym, ?e osobi?cie nie czepiam si? tak twarzy jak powierzchni, które bez problemu da?o si? pomalowa? na zgo?a odmiennym poziomie. :-P

balbon 
Margrabia

Wysłany: 2006-04-17, 00:07   

Hmmm...
Jacek powinien dosta? na sam pocz?tek du?ego plusa za odwag? . Robi takie zdj?cia , które w brutalny sposób pokazuj? wszystkie niedoci?gni?cia (uoops , ale powa?nie wysz?o!).
Nie b?d? si? zbytnnio czepia? , bo sam autor przyzna? , ?e jes ?rednio zadowolony z tej figurki. Sam dobrze wie , co nie wysz?o i co trzeba poprawi?.
Uczepi? si? jedynie tego , ?e p?aszcz i spodenki hobbita pomalowane s? takim samym kolorem , przyda?oby si? zró?nicowa? chocia? tonalnie.
We w?osach te? by si? przyda? jeszcze inny kolor.
Gdzie? ?adnie wypada ta zielonkawa kamizelka w zestawieniu z tym kolorem p?aszcza , chocia? guziki wydaj? si? by? surowe ( a to chyba ma?o istotny pierdo? ).
Ot , tyle ode mnie . Sam chyba najlepiej wiesz , co jest nie tak i nic tu po moim pisaniu.

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2006-04-17, 01:10   
   Baretki: zalozyciel

Figurki ca?ej na pewno nie b?d? poprawia? jedynie niektóre jej elementy te, które najbardziej mnie dra?ni?.
Mam w swej kolekcji 3 (2 ró?ne warianty a jeden z nich identyczny) takie modele, wi?c pewnie, gdy b?d? je malowa? zrobi? to lepiej a ta pos?u?y na razie do grania o ile jej brzydota nie b?dzie odstrasza? innych graczy. :lol: :lol: :-P

Odpowiedz do tematu