|
Sam |
| Oceniamy: |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
16% |
[ 1 ] |
| 3 |
|
33% |
[ 2 ] |
| 4 |
|
33% |
[ 2 ] |
| 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 0 - dla mnie |
|
16% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 6 |
| Wszystkich Głosów: 6 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-04-15, 19:31
|
|
|
I nie dojdziemy do consensusu, bo si? nie da. I koniec I tak ma/ musi by?. Ja uwa?am za bez sens twoj? arumenacj?, ty moj? i ju?. A ?ycie toczy si? dalej... |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-04-15, 20:05
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | BTW, nie rozumiem tego ?miechu z tekstu Drzewca, szczególnie w kontek?cie Twoich zachwytów nad Chest of Colors... Bo jak rozumiem to o sprzedawców mu chodzi?o. |
Faktycznie - nie rozumiesz!!
Ten motyw z ordynarn? czarn? kresk? - te? bez zwi?zku uwa?am.
BTW: Marcin, my?l?, ?e ch?opaki maj? ju? swoje lata i je?li poczuj?, to obroni? si? sami. Zlituj si? i pozwól im mówi?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-04-15, 20:15
Baretki:  |
|
|
| Gazza napisał/a: | | BTW: Marcin, my?l?, ?e ch?opaki maj? ju? swoje lata i je?li poczuj?, to obroni? si? sami. Zlituj si? i pozwól im mówi?. |
Ja po prostu go widzia?em, wi?c staram si? zwróci? uwag? na to, ?e model jest moooocno powi?kszony. Powierzchnie o których piszecie s? minimalne. To tak, jak z tym bibliotekarzem/czempionem Czosnka, u którego razi?y mnie mocno te jasnozielone kreski na kantach. Na ?ywo: ju? nie razi?y. I tyle. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-04-15, 20:41
|
|
|
| Ale W, oceni?e? go wówczas s?abo. Tak samo by?o z razorbackiem, gdy ocenia? go G, po obejrzeniu go live zrobi? stosowny edit. Zobacz? live, mo?e te? zrobi?. Od dawna wiadomo ze na zdj?ciach wychodzi shit. |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-04-15, 22:59
|
|
|
S?k w tym, ?e osobi?cie nie czepiam si? tak twarzy jak powierzchni, które bez problemu da?o si? pomalowa? na zgo?a odmiennym poziomie. |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-04-17, 00:07
|
|
|
Hmmm...
Jacek powinien dosta? na sam pocz?tek du?ego plusa za odwag? . Robi takie zdj?cia , które w brutalny sposób pokazuj? wszystkie niedoci?gni?cia (uoops , ale powa?nie wysz?o!).
Nie b?d? si? zbytnnio czepia? , bo sam autor przyzna? , ?e jes ?rednio zadowolony z tej figurki. Sam dobrze wie , co nie wysz?o i co trzeba poprawi?.
Uczepi? si? jedynie tego , ?e p?aszcz i spodenki hobbita pomalowane s? takim samym kolorem , przyda?oby si? zró?nicowa? chocia? tonalnie.
We w?osach te? by si? przyda? jeszcze inny kolor.
Gdzie? ?adnie wypada ta zielonkawa kamizelka w zestawieniu z tym kolorem p?aszcza , chocia? guziki wydaj? si? by? surowe ( a to chyba ma?o istotny pierdo? ).
Ot , tyle ode mnie . Sam chyba najlepiej wiesz , co jest nie tak i nic tu po moim pisaniu. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-04-17, 01:10
Baretki:  |
|
|
Figurki ca?ej na pewno nie b?d? poprawia? jedynie niektóre jej elementy te, które najbardziej mnie dra?ni?.
Mam w swej kolekcji 3 (2 ró?ne warianty a jeden z nich identyczny) takie modele, wi?c pewnie, gdy b?d? je malowa? zrobi? to lepiej a ta pos?u?y na razie do grania o ile jej brzydota nie b?dzie odstrasza? innych graczy. |
|
|
|
 |
|
|