|
Klub |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-19, 10:37 Klub
Baretki:  |
|
|
Kiedy? napisa? o tym Czosnek, od jakiego? czasu mówimy ju? o tym nieoficjalnie... Tak sobie pomy?la?em, ?e mo?e by jako? "zinstytucjonalizowa?" nasz klub Nazwa ju? jest: Battleground, mo?na doda? jaki? Chodzieski Klub Gier Bitewnych... Po co? Ano po to, ?eby?my figurowali na tych plakatach z chadeku. ?eby by?o tam nasze logo. ?eby?my byli w jakikolwiek sposób zauwa?alni. W?a?ciwie to ju? nasz klub istnieje, ale brakuje mu w?a?nie czego? takiego jak emblemat, ?eby?my mogli firmowa? nim nasze "produkty" Co o tym my?licie i kto podj??by si? stworzenia czego? ?adnego? A mo?e jaki? konkurs? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-19, 10:46
|
|
W sumie tak nie oficjalnie to mo?na nazwa?, ?e mamy/jeste?my w klubie. Pami?tam, ?e Gazza te? o tym kiedy? wspomina?.
Co do opracowania logo to raczej si? tego nie podejm? ani w ?adnym konkursie nie wyst?pi? na jego zrobienie. Po prostu nie mam pomys?u a nie chc? kopiowa? czego?, co ju? istnieje.
Wi?c jestem za powo?aniem do ?ycia naszego klubu i pewnie na kolejnym ju? trzecim plakacie b?dzie widnia?a ta nazwa, jak? zaproponowa?e? Watcher.
No to, jak kto si? podejmuje wyrysowania jakiego? logo lub nawet podania wzoru plakatu, jaki mia?by by? prezentowany. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-03-19, 15:12
|
|
|
Ja równie? jestem jak najbardziej za "uoficjanieniem" Battlegrounda. Mam nadzieje, ?e jak ju? sie uda to mnie do niego przyjmiecie |
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-03-19, 20:57 Re: Klub
|
|
| Watcher napisał/a: | Co o tym my?licie i kto podj??by si? stworzenia czego? ?adnego? A mo?e jaki? konkurs? |
Ja my?le, ?e to ca?kiem dobry pomys?... hehe. A co do emblematu, to my?l?, ?e ma?y konkursik nie zaszkodzi... ze swojej strony spróbuje co? sp?odzi?...
btw: Jacek, móg?by? pokaza? jakos dotychczasowy plakat warsztatów, bo kurde... nie spotka?em |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-19, 21:05
|
|
Na Paderewskiego wisia?y |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-20, 06:43
|
|
Pewnie nowe plakaty b?d? wisia?y ko?o wtorku/?rody wi?c polecam si? przej?? ko?o ko?cio?a gdzie jest tablica informacyjna a na pewno b?d? wisia?y no chyba ?e zapomn? wywiesi?.
No to do konkursu Panowie przyst?p. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-30, 19:34
|
|
Kolejne spotkanie Klubu zapowiadam na 8 kwietnia o godzinie 12.00.
Macie mo?e jaki? pomys? na plakat, bo dotychczasowy ju? nie ma prawa bytu. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-03-30, 20:11
|
|
Mi co? tam w g?owie ?wita, ale jako? si? nie moge za to zabra? W sobote co? pokombinuje. |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-04-03, 12:37
|
|
Czy kto? deklaruje jakie? bitwy?
Pierwsza która na pewno si? odb?dzie to Tau vs Salamandry
Kolejna to Shire vs Moria (b?d? uczy? gra? koleg?) na 255 pkt czyli bardzo szybko.
Mog? te? zabra? Tyranidów o ile kto? b?dzie ch?tny do gry. Oczywi?cie prosz? tylko powiedzie? na ile punktów by kto? ze mn? chcia? zagra?. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-04-03, 14:35
|
|
|
| Je?eli b?d? (a pewno nie b?d? niestety, gdy? rodzina wyskoczy?a mi z pracami ogrodowymi, cho? mo?e da si? to jako? obejsc) chetnie zagram z Eldarami b?d? Tyrkami tak na 750 pkt. Ale jak mowi?em szanse ze przyjade szacuje na jakies 40% |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-04-03, 15:06
|
|
| Ja deklaruj? Rohan. |

|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-04-03, 15:34
|
|
To, co Watcher zabra? moje Trolle i zagra?by? przeciwko nim? :D |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-04-03, 16:30
|
|
Mo?esz zabra?, ale nie s?dz?, by? mia? jakie? szanse przeciw gromadzie bohaterów z mightami (szczególnie, je?li posi?kowa?by ich Legolas ). Przecie? non stop by?by? osaczony Bez zwyk?ej piechoty IMHO by si? nie oby?o. |

|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-04-03, 19:14
|
|
Mo?e i tak, ale gdyby? zagra? czystym Rohanem bez wspomagania si? bohaterami z dru?yny pier?cienia. Co Ty na to?
Edit
Za ile mo?esz wystawi? czysty Rohan? Ja minimalnie Trolle mog? wystawi? za 281pkt a maksymalnie za 461pkt. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-04-03, 19:52
|
|
| Oko?o 350 punktów. |

|
|
|
 |
|
|