Przesunięty przez: Watcher 2013-10-23, 19:33 |
Szarża o zmierzchu, czyli dominium admina |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-15, 16:48 Szarża o zmierzchu, czyli dominium admina
Baretki:  |
|
|
...a może o świcie? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-01-15, 20:24
|
|
|
| Wow, to jest pot?ga fotografii. Czasem nawet z pozoru nieudane zdj?cia okazuj? si? sugestywne i efektowne. Ten z toporkiem rz?dzi! Good shit! |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-15, 20:30
|
|
Pierwsze jak go zobaczy?em to pomy?la?em o tych nowych figurkach wojowników Khan, (ale skojarzenie :D ) |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-15, 21:38
|
|
W ogóle, to proponuj? zamieszcza? w?asne dioramki. Chyba, ?e nie podoba wam si? ten pomys? Tu stara?em si? uzyska? dynamizm, mam nadziej?, ?e cho? troch? mi to wysz?o. Kwestia eksperymentowania z czasem ekspozycji (st?d równie? to dziwne ?wiat?o). |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-01-15, 21:52
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | W ogóle, to proponuj? zamieszcza? w?asne dioramki. Chyba, ?e nie podoba wam si? ten pomys? |
Mnie tam si? podoba, tyle, ?e zastanawiam si? nad sensowno?ci? zak?adania zawsze oddzielnych tematów - troch? nam si? za szybko Galeria rozro?nie! Mo?e lepiej powo?a? jeden o jakiej? wspólnej nazwie albo niech ka?dy z nas zamieszcza w swoich cornerach. Co s?dzicie o takim rozwi?zaniu? A dodam, ?e dysponuj? kilkoma powalaj?cymi kadrami z naszego ostatniego wspólnego boju, tylko nie wiedzia?em pod jakim szyldem to pokaza? i czy by?o by zainteresowanie. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-15, 22:22
|
|
| Gdy zak?ada?em ten temat, waha?em si?, czy nie nazwa? go: "Dioramy". Zdecydowa?em si? na inne rozwi?zanie gdy? pomy?la?em sobie, ?e za?o?enie nowego tematu mo?e by? psychologicznym impulsem do pisania komentarzy... Czasem si? tak zdarza?o w starej galerii, ?e kto? umieszcza? fotki... i nikt ich nie komentowa?. Ale to tylko taka moja intuicja, mo?e faktycznie stworzy? jeden temat, przedyskutujcie to. |

|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-15, 22:28
|
|
My?l?, ?e jeden temat wystarczy. A o komentarze bym si? nie obawia?, bo jak kto? b?dzie chcia? cos napisa? to napisze. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-17, 19:30
|
|
Poni?ej plik z mam nadziej? ciekaw? demonstracj? naszej si?y
http://rapidshare.de/file...ground.exe.html
Jakby kto? nie wiedzia?, trzeba klikn?? przycisk Free u do?u ekranu, w tabelce, a pó?niej poczeka? pó? minuty (poka?e si? zdanie z odliczaniem czasu). |

|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-02-17, 21:31
|
|
Przepraszam? Gdzie jest moja szcz?ka? Sie gdzie? po pod?odze wala... Normalnie jestem pod wra?eniem jakby mnie piorun uderzy?. Prezentacja SUPER Dobra ko?cze i ide szuka? szcz?ki... |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-18, 19:27
|
|
Naprawd? ?wietna prezentacja. Oczywi?cie Tyrki w niej najpi?kniejsze :P
My?l?, ?e z czasem wi?cej dojdzie fotek, aby zrobi? mo?e i nawet tematyczne prezentacje. Taki przegl?d historii (nasz pocz?tki) wraz z coraz to nowszymi bitwami i figurkami. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-02-27, 14:39
|
|
|
No, no! Widzia?em juz par? dni temu, ale jakos wypada?o mi z g?owy ?eby skomentowa?. Robota kapitalna no i "warriors of the World" Co wiecej... Bravo!
...and they will know no fear... |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-27, 22:06
|
|
Proshow DvD to zajefajny program, ale reasumuj?c wszystko to najbardziej mi si? podoba?a szar?a Mumakila o zmierzchu, po prostu miodzio. Stealth równie? super wyszed? wygl?da to tak, jakby jego sensory wyczu?y obserwacj? z zewnatz (spogl?da si? prosto w obiektyw). Wszystko tu jest pi?kne i podk?ad muzyczny równie? na wysokim poziomie.
Ps. Pathfanderzy cool wysz?y, a tyranidzka falanga robi wra?enie |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-19, 21:31
|
|
Plony dzisiejszych prac. Dwie cz??ci ruinek oraz... startrekowy pilot Falcona
 |

|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-26, 18:47
|
|
Oto namiot. Zainspirowany ostatni? gazetk? oczywi?cie. Przeszed? ewolucj?, pocz?tkowo mia? by? namiotem barbarzy?ców/orków, ostatecznie sta? si? prowizorycznym namiotem z czterdziestego pierwszego tysi?clecia. Podstawka nie jest jeszcze doko?czona, ale nie planuj? robi? tam wiele wi?cej, troch? wi?cej piasku mo?e jedynie. Co o nim s?dzicie?
 |

|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-26, 19:31