|
Wraithlord |
| Oceń :) |
| 0 - dla mnie |
|
16% |
[ 1 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
16% |
[ 1 ] |
| 3 |
|
66% |
[ 4 ] |
| 4 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 6 |
| Wszystkich Głosów: 6 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-18, 12:55 Wraithlord
Baretki:  |
|
|
nie wyszed? mi tak jak chcia?em... Malowanie tak du?ych modeli troch? wykracza poza moje mo?liwo?ci na razie...
 |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-03-19, 08:58
|
|
|
Jestem , tylko musz? sprawdzi? stan faktyczny, czy si? wszystko zgadza.
Wszystko przez Chrobrego i jego polityk?. Dobra , ale nie o tym ma by?.
Ja jak zwykle nic nie widz? , ale pewnie co? dojrz?.
Bardzo surowo wygl?daj? wszystkie kolory w zestawieniu z du?ymi p?aszczyznami czerni i bieli.
Daje wra?enie takiego bardzo plastikowego pampra.
I chyba bardziej podobaj? mi si? te Twoje mniejsze modele , bo maj? swój charakter, tam co? si? dzieje przynajmniej , a tu tak bezdusznie odmalowane i koniec. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-19, 09:37
|
|
| balbon napisał/a: | | I chyba bardziej podobaj? mi si? te Twoje mniejsze modele , bo maj? swój charakter, tam co? si? dzieje przynajmniej , a tu tak bezdusznie odmalowane i koniec. |
Mam to samo prze?wiadczenie. Na razie jednak nie mam patentu na malowanie czego? du?ego. Albo inaczej. Avatar nie jest du?o mniejszy od tego robota, tyle ?e ma du?o szczegó?ów, tam w moim prze?wiadczeniu wysz?o mi lepiej. Tymczasem tu przewa?aj? proste b?d? lekko zakrzywione powierzchnie, nie wiem jak sobie z nimi poradzi? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-19, 09:58
|
|
Ci??ko mi cokolwiek o nim napisa?. Sam nawet nie mam pomys?u jak by go pomalowa?? Cho? mo?e wszystkie powierzchnie, które s? pomalowane Bleached Bone najpierw pomalowa?bym Kommando Khaki a dopiero na to na sucho Bleached Bone. Nie wiem, jaki by?by efekt, ale na pewno bym spróbowa?, bo zawsze mo?na ca?o?? normalnie pomalowa? Bleached Bone bez ?adnych konsekwencji i wygl?da?by jak teraz wygl?da. Na reszt? nie mam pomys?u.
Podstawka ok. mimo swej surowo?ci niesie w sobie pewien efekt urody. |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-03-19, 10:17
|
|
|
Maluj dalej, kiedy? wyjdzie.
Nie chc? komu? z butami w?azi? na warsztat i nie b?d? si? m?drowa?.
Tak nawiasem mówi?c zasada zostaje podobna - wypuk?e cz??ci s? ja?niejsze od wkl?s?ych ( po?o?onych dalej) . |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-03-20, 17:43
|
|
|
Powiem tak: w technikach poznanych osi?gn??e? chyba wszystko. Aby przej?? dalej musisz zag??bi? si? w kolejne stadia rozwoju - spokojnie to nic wielkiego, jednak szybkie, proste techniki to ju? nie b?d?. A wtedy nawet taaakie modele b?d? przyci?ga? nie swoim majestatem lecz fachowo?ci? malowania.
Tu niczym nie b?ysn??e? wi?c tylko 3 dzisiaj b?dzie. |
|
|
|
 |
|
|