|
Ulubione modele |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-18, 13:12 Ulubione modele
Baretki:  |
|
|
Jakie s? ulubione figurki z Waszych zbiorów?
U mnie chyba cztery zajmuj? miejsce szczególne.
Lurtz - bo to pierwsza figurka, z której pomalowania by?em zadowolony. Konkretnie - z bia?ej ?apy namalowanej na ?bie.
Mnich breto?ski - bo baaaaardzo mi si? podoba To jedyna figurka, która nie jest schowana w szufladzie, ci?gle stoi na pó?ce uwielbiam go
Avatar - bo to imho naj?adniej przeze mnie do tej pory pomalowana figurka. A i sam model jest godny.
Wraithlord - bo to mocny skurczybyk jest |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-03-18, 14:12
|
|
|
Saruman - szaty ?redniackie, ale twarz .... o lepsz? trudno!
Pyromaniac - no comments!
Goliath - patrz wy?ej
Broodlord - mój naj?adniejszy Tyranid, no i "kontrabanda" jacolekowej Floty
Chor??y Gondoru i Faramir na koniu - ze wszystkich gondorczyków naj?adniejsi w mym zbiorze.
Chaos Knight na koniu - nawet ?ukasz z Barda mi go pogratulowa?! |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-04-09, 11:01
|
|
|
Abaddon- zdecydowanie mój ulubieniec:D jezeli nie gram na 300 punktów to nie ma si?y zeby nie znalaz? mijesca w mojej rozpisce. Uwielbiam miec go na stole, za jego aur?, za nerwy przeciwnika kiedy wpada do CC i kiedy ostrzeliwany ze wszystkiego brnie i brnie:D
Tree Kiny- jednostki statystycznie dosc s?abe ale moim zdaniem baaardzo klimatyczne, lubie nimi grac choc kokosów punktowych nimi nie zbijam:P
Master Inzynier- bo chyba to moja najlepiej pomalowana figurka (w sensie ze przeze mnie:P )
champion Chaosu- masta konwerszyn by Zapa? Sympatycznie wyglada:D |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
|
|