|
Czosnkowy paj?czek |
| oceń |
| 0 - dla Czosnka |
|
12% |
[ 1 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 4 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 5 |
|
87% |
[ 7 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 8 |
| Wszystkich Głosów: 8 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-13, 14:59 Czosnkowy paj?czek
Baretki:  |
|
|
Publikuj? w jego zast?pstwie. Tyranida home work.
 |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-13, 15:01
|
|
| 5-. Nie pasuj? mi zbyt bia?e z?by oraz zbyt czysto?ó?te wypustki (kolce) z ty?u korpusu. Ale ogólnie model wygl?da bardzo profesjonalnie. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-13, 15:09
|
|
Ju? mówi?em, co dam Kubie i dlaczego. Model ?adnie pomalowany. Z?bki zawsze idzie przybrudzi?. Cho? te ?ó?te wypustki te? bym pocieniowa?. Mia? mi da? zrobi? podstawk?, ale zrobi? sam (szkoda ).
Ale czy ten model wyst?pi kiedykolwiek na naszych arenach? Tego nie wiem. Obecnie przygotowuj? jego histori? i statystyki oraz umiej?tno?ci. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-03-13, 15:11
|
|
|
Z czytym sercem daj? 5. To sie nazywa co?. Ja w ogóle mam s?abo?c do Tyranidów wiec mo?e ma?o obiektywny jestem, ale co tam Po pierwsze- jego nó?ki- kapitalne. Troszke wyszczerbione, przybrudzone- super! W ogóle u?yty kolor, daje ogromnie du?o- robi to wra?enie takiej lepko?ci, o?lizg?o?ci Tyrka (szczególnie drugie zdjecie, plecki ). Jedyne do czego mog? si? przyczepi? to w?asnie te z?bki- Colgate, to oni chyba nie uzywaj? |
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-03-13, 15:20
|
|
| Model sam w sobie bardzo fajnie wygl?da, co do malowania to bardzo podoba mi si? kolor korpusu oraz zielona g?owa i fragmenty odnó?y. Natomiast to, co mi si? nie podoba to te zielone kolce na plecach, takie jakby za jasne mo?e... 5. |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-03-13, 16:31
|
|
|
Tyranida killa madafaka!!! O w morde!
Kapitalny pamper! Tylko Cz. mo?e wyprodukowa? co? takiego! Bardzo efektownie pomalowany. Doczepi? mog? si? tylko zbyt wybielonych k?ów oraz zbyt jaskrawo-?ó?tych kolcy (?ó?ty by?by lepszy jako finalne rozja?nienie, zreszt? wszystko mo?na chyba jeszcze naprawi?, cho? to i tak tylko kwestia gustu). Podstawka te? miodzio. Pewna 5!
RESPECT MAN!!
Konwerszyn Mastah strikes back! |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-13, 16:56
|
|
| W sumie te jaskrawe kolory mo?na wyt?umaczy? tym, ?e jest on jadowity. Jego szpony i wszelakie wyrostki pokryte s? jadem, który jest bardzo truj?cy i ?r?cy niczym kwas. |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-03-14, 13:50
|
|
|
Wow, dzi?ki za tak ciep?e s?owa i uznanie. Powiem ktrótko, figura zbudowana z jacolekowych resztek i odrobiny greenstuffu. Jaskrawe kolce s? na ko?cach wycieniowane zó?tym ( s?, s? foto widocznie tego nie oddaje, bo normalnie sa jasnozielone) A ?e z?bki namalowa?em bia?e, to taka patologia odziedziczona po mojej matce |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
|
|