|
Zimowe IO |
| Z iloma medalami wrócą polacy? |
| z żadnym |
|
42% |
[ 3 ] |
| z 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| z 2 |
|
57% |
[ 4 ] |
| z 3 |
|
0% |
[ 0 ] |
| więcej |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 7 |
| Wszystkich Głosów: 7 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2006-02-10, 22:44 Zimowe IO
|
|
|
Jak w temacie. Jakie s? wasze oczekiwania, na kogo stawiacie?
Moim faworytem jest Tomasz Sikora i ju? jutro o 13 przekona? si? b?dzie mo?na w jakiej jest formie. Pozatym ch?tnie obejrze hokej, curling i zmagania naszych snowboardzistów/stek, reszta raczej ?rednio mnie interesuje. |
_________________ |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-02-10, 22:59
Baretki:  |
|
|
Na razie chcia?bym tylko powiedzie?, ?e jestem pod du?ym wra?eniem ceremonii otwarcia |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2006-02-10, 23:04
|
|
|
| Mi akurat ceromonia przeszla kolo nosa bo wolalem ogladc Bareje.A jesli chodzi o medale szanse zerowe chyba ze ktos sie wywruci i nasz zawodnik jakim cucem bedzie np.3 |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2006-02-11, 13:11
|
|
|
| Nie wierze w medal szczerze mówiac. nie jeste?my pot?ga w sportach zimowych co zreszta przek?ada sie na moje zainteresowanie tymi?e. Nie lubie zbytnio zimowych olimpiad bo sa(oczywiscie oprcz ceremoni otwarcia i zamkniecie) bardzo ma?o spektakularne |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-02-23, 06:34
|
|
|
Mam tylko jedna s?abo?? - hokej. Igrzyska zimowe to dla mnie raj hokejowy.
Przyklejam si? wtedy do telewizora. Nie b?d? patriot? i nie b?d? stawia? na naszych.
Ostatnio jestem pod wra?eniem rosyjskiej ekipy hokejowej. To co pokazali , to naprawde co? , chocia? d??yli do celu po trupach . Jeszcze troch? a pola?a by si? krew , zw?aszcza w meczu z ?otw?.
Czesi niestety dali d... Przeszli dalej , ale ich forma pozostawia du?o do ?yczenia . To by?o tak na krzywy ryj. Kanada jedzie do domu , mimo fenomalnego bramkarza , który nie?le si? musia? nagimnastykowa? w meczu z Finami , a? mi go ?al by?o , bo i tak przegrali. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-02-23, 09:32
|
|
Od zawsze kibicuj? Klonowym Li?ciom, wi?c tak troch? IO si? dla mnie pod tym wzgl?dem sko?czy?y... Có?, pokibicuj? Czechom |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2006-02-23, 15:25
|
|
|
| Najwieksza furore w turnieju hokeja robi niejaki Miroslav Szatan:) mysla?em ze pekne jak oglada?em wczoraj czechy-s?owacja i mówili ze przy krazku Szatan:) |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-02-23, 20:18
|
|
|
Mi ?al troch? S?owaków , bo daleko zaszli , a? do wczoraj .
Czesi w?a?ciwie to jakby si? dopiero wczoraj obudzili. Pogonili by?ych
krajanów.
Zapowiadaj? si? ci??kie boje i to dos?ownie,a nie tylko w przeno?ni. Chyba si? nie sko?czy tylko na powybijanych z?bach i z?amanym nosie.
Z tego co widz? ,to Finowie nie?le graj? i jako pierwsi weszli do ?wier?fina?u. Trzymam za nich kciuki . |
|
|
|
 |
gerald
Książę

|
Wysłany: 2006-02-24, 13:51
|
|
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2006-02-24, 14:29
|
|
|
| Powiem ze milaem ?zy w oczach,niespodzianka to ma?o powiedziane.Mi?e ale i tak nie zmienia mojej oceny wystepu naszej kadry.Kowalczyk uratowala na honor. |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2006-02-24, 19:52
|
|
|
| Jedno szczescie ze jej sie uda?o! Nasz wystep bez Justyny by?by chyba najwieksza klapa w historii Olimpiad ostatniego pó?wiecza |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-02-24, 20:00
|
|
|
| Wreszcie co? mi?ego na koniec. Tylko a? ?al bierze jak widze ze taka ?otwa ma 3 z?ote medale (chyba ze juz ma wiecej bo od jakichs 4 dni nie ?ledze juz niczego poza hokejem) |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-02-24, 20:26
|
|
| szeregowiec ryan napisał/a: | | Jedno szczescie ze jej sie uda?o! Nasz wystep bez Justyny by?by chyba najwieksza klapa w historii Olimpiad ostatniego pó?wiecza | Wida?, ?e? m?ody IO zimowe bez medalu to raczej norma ni? ewenement |

|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-02-25, 10:50
|
|
Nast?pny medal |

|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2006-02-25, 10:57
|
|
|
Jednak mia?em racj?, ?e Tomasz powalczy no i jest ten drugi medal |