|
Wojownicy Minas Tirith |
| Oceń! |
| 0 - dla mnie |
|
14% |
[ 1 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
14% |
[ 1 ] |
| 4 |
|
71% |
[ 5 ] |
| 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 7 |
| Wszystkich Głosów: 7 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-18, 00:55 Wojownicy Minas Tirith
Baretki:  |
|
|
Ostatnie zdj?cie ju? bardzo mocno prze?wietlone, ale wida? dzi?ki temu wi?cej. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-18, 17:44
|
|
Spokojnie 4. Dlaczego? Mia?em okazj? widzie? figurki na ?ywo i wiem jak wygl?daj?. S? pomalowane tak jak to sobie mog?em wyobra?a? i sam bym lepiej tego nie zrobi?. Brawo W. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-19, 19:13
|
|
| Równie? widzia?em ich na ?ywo i ?wietnie pomalowa?e? obro?ców Bia?ej Wie?y. Krótko mówi?c postara?e? si?. Ocena 4+ |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-02-20, 17:31
|
|
|
3+. Bo ja widz? tylko tak, na martwo ; bo nie widz? cieniowania na czarnych i dodanych z w?asnej inwencji niebieskich elementach ubioru, r?kawicach ; drzewce ich w?óczni wygl?daj? na niepomalowane (czarne?) ; na fotce nr 4 i 6 wida? wyra?nie, ?e cielista farba "wylewa si?" na kraw?dzie he?mów (nie?adnie, nie?adnie!) podstawkom brakuje jeszcze rozja?nienia ze dwoma odcieniami (chyba ?e to taka wizja w?a?nie) . Ale ogólnie nie?le, nie?le! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-20, 17:45
|
|
| Czarna sukienka faktycznie nie jest pocieniowana. Drzewce w?óczni pomalowane jest, tyle ?e na czarno (dwukrotnie, nie tylko podk?adem). Cielista farba... patrz? w?a?nie na te modele, na dwóch z nich faktycznie minimalnie si? wylewa, nie s?dz?, by to by?o zauwa?alne. Niebieskie spodnie nie s? równie? pocieniowane, ale zrobi?em to z premedytacj?: one s? ciemnogranatowe (pod ostrym ?wiat?em wygl?daj? na niebieskie), nie maj? si? mocno wyró?nia? z czarnej ca?o?ci, jedynie delikatnie... Czarnej tuniki za? nie cieniowa?em, poniewa? tego po prostu na razie nie umiem, cieniowa?em Nazgula i wyszed? na mój gust troch? zbyt szaro, czer? (ze srebrem) jest kolorem Gondoru wi?c nie chcia?em jej zmi?kcza?. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-02-21, 06:12
|
|
|
Watcher ja Ci? b?agam ( na kolanach jednak nie b?d?) , zrób zdj?cie przy ?wietle dziennym.
Bo tak to mi si? wszystko zlewa w jedn? srebn? plam?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-21, 14:02
|
|
Balbon, to nie do ko?ca o to chodzi Ja mam po prostu s?abiutki aparat Cz??? zdj?? tamtego mnicha zrobi?em przy ?wietle dziennym i wysz?y tragicznie :( To zwyk?a idotenkamera w wersji cyfrowej... |

|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-02-21, 15:09
|
|
|
Wiesz co , ale sztuczne ?wiat?o odbija bardzo zw?aszcza na takich obiektach.
Uwierz mi , nie potrzeba mie? niewiadomo jakiego wypasionego sprz?tu .
Niestety przy takich zdj?ciach nie jestem w stanie zbyt wiele powiedzie?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-21, 15:18
|
|
| balbon napisał/a: | | Uwierz mi , nie potrzeba mie? niewiadomo jakiego wypasionego sprz?tu . |
Mo?liwe, ale wtedy trzeba mie? przynajmniej umiej?tno?ci i talent, którego ja chyba nie posiadam |

|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-02-21, 20:12
|
|
|
| Bardzo podobaj? mi si? zbroje, szczególnie na pierwszym zdjeciu- naprawde dobra robota. Ra?? mnie troch? te granatowe cze?ci ubrania, troche zbyt si? wybijaj? na ca?? reszt?, kontrastuj? zbyt mocno (przynajmniej tak mi sie wydaje ogl?daj?? zdjecia). Reasumuj?c- daj? 4, gdy? moim zdaniem Gondorczycy pomalowani bardzo solidnie. |
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-02-21, 21:56
|
|
| IMHO ten niebieski ca?kiem dobrze wygl?da, a? tak bardzo si? nie wybija. A tak w ogóle to porz?dna robota, raczej nie mam zastrze?e?. Jedyne co to te drzewka na tarczy. ?wietnie wygl?daj?. 4. |
|
 |
|
|