|
Na co warto do Kina !!?? |
| Autor |
Wiadomość |
Amy
Margrabia

|
Wysłany: 2005-08-31, 16:28
|
|
|
Lol... mocni jeste?cie Poza tym ja ju? w Polsce jestem niestety... Przyjemnie si? Batmana ogl?da?o pomimo, ?e g?os glównego bohatera by? nieziemsko wkurzaj?cy. Nei wyda?abym ani z?otówki na DVD |
_________________ I choose to live and to
Grow, take and give and to
Move, learn and love and to
Cry, kill and die and to
Be paranoid and to
Lie, hate and fear and to
Do what it takes to move through |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-08-31, 19:58
Baretki:  |
|
|
| darthmateusz napisał/a: | Amy...Amy...Amy...czy?by w Kanadzie te? si? ?le dzia?o juz lud?mi jak w Stanach?? Nowy BATMAN jest poprostu SUPER !!!!!!!! I warto wyda? ka?d? z?otówk? by miec ten film na DVD !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zgadzam si? z braciszkiem !!!!!!!!!! Batmany Burtona to dos?ownie kukie?kowe Batmany a ten to Batman z krwi i ko?ci, bardzo realistyczny i mroczny !! Booooooooong A ?osiowaty DRZEWIEC przegapi ten film bo jest ?o? eheheheh |
Ja przynajmiej nie obra?am ludzi za to, ?e nie byli na jakim? filmie. ?OSIU !!!! |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2005-09-01, 14:25
|
|
|
| ona by?a ?OSIU i ja nikogo nie obra?am !! Tylko si? co? pyta?em. Ale twoje Grand Kaniony na mózgu chyba si? powi?kszy?y ostatnio i wszystko na powa?nie bierzesz. We? si? w gar??. |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-09-01, 14:30
|
|
| darthmateusz napisał/a: | | ona by?a ?OSIU i ja nikogo nie obra?am !! Tylko si? co? pyta?em. Ale twoje Grand Kaniony na mózgu chyba si? powi?kszy?y ostatnio i wszystko na powa?nie bierzesz. We? si? w gar??. |
Dobrze ze z twoimi jest wszystko w porz?dku |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2005-09-01, 14:33
|
|
ja normalnie z was nie moge ch?opaki czytam i sie turlam ze ?miechu |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-09-01, 22:48
|
|
|
Fakt, ?e Drzewiec jako? dra?liwy zrobi? si? ostatnio, ale wstawki i poczucie humoru DarthaMateusza (DM) jako? chyba tylko jego bawi? (przynajmniej te netowe, bo w realu a? tak ?le nie jest! ). |
|
|
|
 |
gekon
Mistrz cechowy

|
Wysłany: 2005-09-19, 23:11
|
|
|
| widzia? kto? mo?e"skazany na bluesa"? |
|
|
|
 |
Pantufel
Diuk

|
Wysłany: 2005-09-22, 21:12
|
|
|
Ja mam nadziej? wybra? si? w weekend na "Charlie i fabryka czekolady"... Johnny Depp jest po prostu ob??dny! W duecie z Timem Burtonem powstaje mieszanka wybuchowa, i wspania?y film (mój numer 1 to "Edward no?ycor?ki") A w ogóle to widzia? kto? "Imperium wilków"? Ciekawa ksi??ka, szukam potwierdzenia w filmie |
_________________ "Nie jeste?my Szwedami, Rosjanami nie b?dziemy nigdy, b?d?my wi?c Finami!" |
|
|
|
 |
gerald
Książę

|
Wysłany: 2006-02-16, 12:58
|
|
|
| W?a?nie, czy ma kto? mo?e na tym forum Skazanego na bluesa? I czy mog? prosi? o jakie? tytu?y, na które warto wybra? si? do kina? My?l? nad Monachium, ale mo?e s? jeszcze jakie? filmy godne uwagi!?.. |
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-02-17, 00:56
|
|
|
| gerald napisał/a: | | W?a?nie, czy ma kto? mo?e na tym forum Skazanego na bluesa? |
Skazanego na Bluesa moge mie? w ka?dej chwili...ja tak jutro ide do kumlpla w?a?nie sobie przegra? ten film i moge Ci u?yczy? moge go podrzuci? Kilofowi i on Ci jako? przeka?e (na osiemnastce-bo s?ysza?em ?e on si? wybiera -jak nie zapomne )
A na co warto i?? do kina??? Ja wybieram si? na film o IRON MAIDEN i my?le ?e warto |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
gerald
Książę

|
Wysłany: 2006-02-17, 10:13
|
|
|
Kilof? Kubek!? Jak tak to ok, zapodaj mu film, dzi?kuj? z góry! Iron Maiden nie cierpi?, wi?c na ten film nie pójd?..
BTW: tym bardziej z dziewczyn?! |
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-02-17, 12:45
|
|
|
| gerald napisał/a: | | BTW: tym bardziej z dziewczyn?! |
mo?esz i?? na "Tylko mnie kochaj" s?yszalem ze robi to niez?? furor?. dziewczynie na pewno si? spodoba, ale nie wiem jak Tobie. troche sie mozesz dla Niej po?wi?ci? |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-02-17, 13:26
|
|
|
Ja s?ysza?em ?e "TYlko mnie kochaj" to jest dobry film...sam bym ch?tnie zobaczy? czy to prawda |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-02-17, 17:28
|
|
|
| A ja s?ysza?em z wielu ust, ?e kicha! Ale powtarzam: tak s?ysza?em. I tak nie zamierza?em sprawdza? wi?c zaatakuj? pewnie Dick&Jane - to z kolei ma ciep?e opinie. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-02-17, 17:36
|
|
| A mnie rozczarowa? King Kong. Z pocz?tku my?la?em, ?e to nie ten film. Z filmu podoba?o mi si? tylko z 30minut reszta to dla mnie ci?gn?ce si? flaki. Mo?e gdyby postarali si? o inne zako?czenie to by?bym zadowolony a tak po raz kolejny ten sam King Kong tylko w nowej oprawie. |
|
|
|
 |
|
|