|
Knights of Realm- Kopijniak 2. |
| Ocena: |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
28% |
[ 2 ] |
| 4 |
|
42% |
[ 3 ] |
| 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 6 |
|
14% |
[ 1 ] |
| Dla mnie |
|
14% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 7 |
| Wszystkich Głosów: 7 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-02-13, 16:20 Knights of Realm- Kopijniak 2.
|
|
|
To mój ulubiony
 |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-13, 16:54
Baretki:  |
|
|
| Za bardzo polecia?e? ze silverem. Tak mi si? co? zdaje. Niektóre elementy nawet rycerza nie s? metalowe (zw?aszcza te wst??ki przy he?mie). Ma?? konia taka sama jak u poprzednika (nr1). Podstawka ok. P?achty szat na koniu pokusi?bym si? pomalowa? jakim? jasnym kolorem a nie zostawia? takich ciemnych. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-13, 17:21
|
|
| Tarcze na uprz??y imho powinny by? w kolorach heraldycznych je?d?ca. Ciemnej barwy bym si? nie czepia?, fajnie wspó?gra z kolorem pola tarczy. Mam mieszane uczucia co do dzika na he?mie, niby heraldycznie jest on czarny, ale mo?e jednak ciemnym br?zem bym go poci?gn??... 4. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-02-13, 17:25
|
|
|
?wieta racja co do tych wst??ek, jak mog?em tgo nie zauwa?y? Z p?achtami raczej nic nie zreobie ciekawego, bo pewno wysz?oby i tak gorzej, a oboiscie ??snie taki czarno-metaliczny kolor mi si? ca?kiem podoba. |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-13, 18:22
|
|
| Radz? zakupi? kodeks Bretonii lub nawet na stronce GW poogl?da?, cho? obrazki. Na pewno du?o dadz?. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-02-13, 22:33
|
|
|
| O tak! J ma racj?! Jako kopalni? przyk?adów polecam www.coolminiornot.com. W stosownym zak?tku GWonline mog? by? przyk?ady z gatunku >nauka malowania krok po kroku<. Wiele cennych porad znajdziesz te? gdzie? tu u nas. |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-02-14, 06:58
|
|
|
Du?o tego.
I znów podobnie. Pomalowa?e? wszystko w jedno kopyto - ko? i rycerz.
Jedynie co tam o?ywia ca?o?? to karmin , chocia? jak na moje oko to w niektórych momentach przybrudzi?e? go za mocno, zw?aszcza na proporcu ( czy chor?gwi? nie moja dzia?ka ). Przyciemnione zbyt mocno kanty karminowego pasa przy ?bie konia , sztywny kontur raczej wyszed?.
Noga konia zlewa si? bardzo z derk? , a ona powinna by? w rzeczywisto?ci pod ni?.
Ko? jest ?yw? istot? , tylko jakos mnie nie przekona?e? do tego. |
|
|
|
 |
|
|