|
Knights of Realm- muzyk |
| Ocena: |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
62% |
[ 5 ] |
| 4 |
|
12% |
[ 1 ] |
| 5 |
|
12% |
[ 1 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
| Dla mnie |
|
12% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 8 |
| Wszystkich Głosów: 8 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-02-11, 22:48 Knights of Realm- muzyk
|
|
|
Tym razem ju? z ankiet? . Osobi?cie jestem z nich dumny jako, ?e to pierwsze figurki jakie w ?yciu pomalowa?em od pocz?tku do konca samemu. Cho? mam ?wiadomo?? masy niedoci?gni??, to i tak figury mnie urzekaj?- Bretonnia to Bretonnia, czuje si? ten klimat.
Na tym ostatnim zdjeciu, ko? mo?e si? troch? ma?e, ale wida? ca?kiem nie?le zbroj?.
(co do tego miejsca na dysku- jak uwa?acie, ?e które? zdjecie jest zbedne, to mówcie- usun?) i jeszcze takie sprostowanie- oko konia jest pomalowne, wbrew temu co pokazuje drugie zdjecie, ale z reszt? i tak ocenia si? to co jest na zdjeciach
A wi?c- do poprawiania grajka sie zabra?em, bo jak na to patrze to rzeczywiscie "to nie to". Zdjecia postara?em sie poprawi? i wysz?y chyba troch? lepiej. Doda?em jeszcze jednego rycerza (postanowi?em ze bede tu wstawia? rycerzyków po kolei coby?cie ich ocienili i powiedzieli co nie tak, w?asnie tak jak z muzykiem-niepotrzebne zdjecia usune lub przniose, co niektóre do pikusmaiden's corner) |
| Ostatnio zmieniony przez pikusMAIDEN 2006-02-13, 16:12, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-12, 12:37
Baretki:  |
|
|
Kropie? ko?ski na pierwszym zdj?ciu wygl?da tak, jakby biedakowi barwy posz?y w praniu Ca?kiem niez?a ko?ska ma??. Tr?ba ma chyba nietrafiony z?oty kolor, momentami wygl?da jak pomara?cz. Na tarczy jest chyba za du?o farby, albo za s?abo j? rozwodni?e?. Drugiego zdj?cia nie oceniam, jest za ciemne, mo?e dlatego wygl?da ?adniej Jak na pierwsz? figurk?, da?e? sobie bardzo trudny model do malowania 3- |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-12, 12:47
Baretki:  |
|
|
Pierwszy muzyk. A wi?c tak troch? przesadzi?e? z ta kolorystyk?. Mog?e? lepiej zastosowa? jednolit? barw? z pocieniowaniem, bo tak raczej wygl?da jak by ten ko? wpad? w jaki? sk?ad z farbami. Jak ju? jego zad by? czerwony to przód wystarczy?o zrobi? te? czerwony i pocieniowa?. Co do jego tr?bki to zgodz? si? z Watcherem. Zbroja wydaje si? ok.
Co do rycerza z kopi? to prezentuje si? du?o lepiej. Cho? zdj?cia naprawd? s?abe. Mog?e? je podci?gn?? w photoshopie. Ocena 3. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-02-12, 14:32
|
|
|
| Tak jak napisali ju? koledzy. S?aba jako?? zdj?? nie pomaga. 3 na zach?t?. |
|
|
|
 |
Feron
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2006-02-12, 21:49
|
|
|
A ja daj? 4!!! Czemu?? Powiem tak.... W muzyku nie podobaj? mi si? kolory. Czerwie? i zó?? jest zbyt weso?a.... Bardziej przypomina b?azna, a nie muzyka!!!! (tak to stwiedzi? tez Filip )
Co do drugiego rycerza. Na zdj?ciach niestety nie wida? ca?ego uroku.... Ale na ?ywca to co innego!!!! Podoba mi si? tak?e to, ?e ów rycerz jest ciemniejszy i wyró?nia si? po?ród innych wojaków!!
Co do trzeciego rycerze. Cho? by?a to Twa pierwsza figurka wysz?a lepiej ni? muzyk!! Kolorystyka w tym ostatnim bardzo mi si? podoba!! Ciemniejszt niebieski z czerwonym herbem jest wed?ug mnie bardzo ?adna....
Ogólnie to zycz? Ci ?eby? trwa? w swoim postanowieniu i kompletowa? armie!! I z ka?d? nowa figurka malowa? coraz lepiej!!!!
P.S.
To co stwierdzi? Watcher, zbyt duza warstwa farby na tarczach.... |
_________________ WE WILL FLY TO THE EMPIRE OF STEELGODS
TO DISCOVER THE SECRET OF STORMS
AND AGAINST THE BLACK PRIDE OF THE TYRANT
WE'LL USE IT TO DEFEND OUR THRONE
"Rhapsody" - "Power of the Dragonflame, The Pride of Tyrant" |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-02-14, 06:46
|
|
|
Tak na niego patrz? od kilku dni...
Jak dla mnie za du?o si? tam dzieje , nie wiadomo na czym mam si? skupi?.
Rozjecha?y Ci si? kolory p?achty-derki konia , a i sam ko? bardzo nienaturalny przez ta biel. Ko? musi mie? jak?? anatomi? , ?e tak powiem , nawet wtedy gdy "ukrywa" si? pod t? derk?. Rycerz zlewa si? ze swoim rumakiem , nie wiem gdzie si? zaczyna.
A patrz?c zupe?nie z innej strony , to podoba mi si? w niektórych miejscach przej?cie jednego koloru w drugi. Zrobi?e? to w miar? p?ynnie.
Trudno cokolwiek wi?cej powiedzie? , bo zdj?cia s? bardzo niewyra?ne.
Ale pierwsze koty za p?oty. |
|
|
|
 |
|
|