|
SPRZ?T MUZYCZNY |
| Autor |
Wiadomość |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-01-18, 20:02
|
|
|
17000!!!!!!!!!!!!!! o qrw....Szczerze to mi si? takie kszta?ty nie podobaj?...wole fendery i ibanezy ale rzecz gustu...apropo gustu to wybra?em perk? jak? chce kupi? to mo?e pokarze : jest to MAPEX M birch standart Special Edition http://www.musiccenter.pl...=24&g3=&id=5650 zestaw jest oczywi?cie bez blach i kolor wybra?em ciemny ziele? jeszcze tylko licze na pewnego pana który pomo?e zdoby? mi t? kase przez kupno(mo?e) moich starych beczek...pozdro dla Ciebie Piku?!!! |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
Feron
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2006-02-09, 19:05
|
|
|
Moim sprz?tem marze? jest...... Korg Oasys 88 (cena nie gra roli.... to tylko 28.000 z?), ale nie pogardzi?bym te? Korgiem Triton Extreme 88 (ewentualnie 76 ).
Cóz na razie pozostaje to w sferze marze?, ale ju? nied?ugo moja Yamaha PSR 450 |
_________________ WE WILL FLY TO THE EMPIRE OF STEELGODS
TO DISCOVER THE SECRET OF STORMS
AND AGAINST THE BLACK PRIDE OF THE TYRANT
WE'LL USE IT TO DEFEND OUR THRONE
"Rhapsody" - "Power of the Dragonflame, The Pride of Tyrant" |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2006-02-15, 10:49
|
|
|
| Rozumiem, ze grasz na klawiszach w tym zespole z Pikusiem? |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
EdgeCrusher
Książę

|
Wysłany: 2006-02-19, 04:13
|
|
|
Ha! Ju? nied?ugo b?de szcz??ciwym posiadaczem przetwornika Seymour Duncan SH8 "Invader".Jak narazie kupuje tylko w pozycji przy mostku. Nie mog? si? ju? doczeka?, bo jestem pewien , ?e po zamontowanu moja gitara b?dzie mia?a o niebo lepsze brzmienie.
Bardzo dobry przetwornik, idealny do ci?rzkiego i agresywnego grania. By? on bardzo polecany przez zmar?ego tragicznie Dimebaga, co jeszcze bardziej zaostrza mój apetyt . |
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-02-19, 11:29
|
|
|
...a ja prze?uci?em si? na pa?ki "G?ADEK"-jazz 135 C bardzo lekkie, nie za d?ugie, ani nie za krótkie, idealnie le?? w d?oniach |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
Morbid
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2006-02-25, 15:08
|
|
|
| co do sprzetu to mysle ze moim sprzetem mazen jest jakas Yamaha np. Yamaha Maple Custom do tego jakies Zildiany/Paiste do tego jakis fajny tween np. Iron Cobra, ewntualnie 2 centralki..ale mysle ze tego az tak nie potrzebuje przekladnia wystarczy..no niewiem co jeszcze..chyba tyle by mi starczylo.. |
_________________ ~~Blackmoon, The Roadside~~
http://s4.bitefight.pl/c.php?uid=40603 << Wejdz a niepozalujesz.. |
|
|
|
 |
|
|