|
Wyrd Pyromaniac aka Delaque (House member) |
| Jak Waszym zdaniem wypadł? |
| 0 - dla autora :) |
|
14% |
[ 1 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 4 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 5 |
|
28% |
[ 2 ] |
| 6 |
|
57% |
[ 4 ] |
|
| Głosowań: 7 |
| Wszystkich Głosów: 7 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-01, 11:45
Baretki:  |
|
|
Slang "figurkowy" jest nie do unikni?cia w rozmowach o grach bitewnych po prostu. Zar?czam jednak, ?e i tak jest tu bardzo oszcz?dnie dozowany w porównaniu z innymi bitewnymi forami dyskusyjnymi. Zauwa?, ?e przy ocenie tego twardziela np chyba nikt nie u?y? ?adnego slangowego okre?lenia. Tak ?e bez przesady z t? nasz? hermetyczno?ci? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-02-01, 13:17
|
|
|
| balbon napisał/a: | Do Gazzy
A Balbon Ci ju? nie wystarcza? |
Wystarcza, szkoda tylko, ?e nie wiemy kim jest.... |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-02-01, 18:04
|
|
|
Ta balbonowa "Zab??kana duszyczka" to chyba ja, wiec te? wtr?c? swoje 3 gorsze. Osobi?ciue nie uwa?am, ?eby Battleground by? jak?? "zamkni?t? organizacj?". To, ?e ludzie na forum w tym dziale sie nie wypowaidaj? to chyba zrozumia?e- co mia?by mowi? kto? kto o bitewniakach nie ma zielonego pojecia. Tak te? jest ze mn?, genralnie nie oceniam, nie postuje, bo by?oby to tylko czcze gadanie kogos kto sie na tym nie zna, a moja ocena nie by??by zbyt opinotwórcza, wiec jej nie wysatwiam, tylko sobie spokojnie obserwuj?, zeby sie dowiedziec "co i jak", je?eli o figurki chodzi . nigdy te? nie spotka?em si? z jak?? wrogo?ci? co do laików takich jak ja, wr?cz przeciwnie- kiedy w wakacje jako?, spyta?em im? Czosnka czy bym nie móg? wpa?? popatrzec na jak? bitwe, ten wyrazi? zgod? (sprawa jednak rozesz?a sie po ko?ciach, koniec wakacji i takie tam ) Tak?e ja tu osobiscie problemu nie widze, a tak btw. mam pyatnie. Otó?, czy Mines of Moria to odpowiedni zestaw by zacz?? sw? przygod? ze LotR'em, bo celuj? w co? wzglednie niedrogiego i ?atwego raczej do malowania, no i takiego z "jajem" , co o tym s?dzicie? |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-01, 18:46
|
|
| Zestaw Mines of Moria chyba raczej tani nie jest. Kosztuje, bowiem 197,99z?. Jedynym jego plusem jest to, ?e jest tam du?o figurek no i podr?czniki z zasadami. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-02-01, 19:07
|
|
|
Znaczy chodzi?o mi o tani, jak na tak? liczb? figurek, no i te podreczniki znaczy w cytadeli nie widza?em du?o bardziej atrakcyjnych ofert, chyba ze macie co do zaproponowania |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-01, 20:09
|
|
| Z takimi dyskusjami prosz? do Tawerny... |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
|
|