|
Paladin Took |
| Oceniamy: |
| 0 - dla mnie |
|
20% |
[ 1 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 4 |
|
60% |
[ 3 ] |
| 5 |
|
20% |
[ 1 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 5 |
| Wszystkich Głosów: 5 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-24, 09:01 Paladin Took
Baretki:  |
|
|
Hobbit dziadunio
Figurka Paladina Tooka. Kolejny Hobbit z zestawu „Hobbit of the Shire”. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-24, 14:28
|
|
Na pocz?tku: bardzo mi si? podoba ta figurka Wiktoria?ska i rustykalna jednocze?nie, uosobienie Shire.
Oczywi?cie fantastyczna podstawka, to ju? jacolekowy znak firmowy. Szkoda zostawionej nadlewki na kapeluszu (cho? w oryginale i tak nie jest chyba widoczna). Bardzo podoba mi si? kolor skóry, taki "starczy". Brwi i w?sy mog?yby by? bielsze. 4+ |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-01-24, 18:27
|
|
|
| Kolorystyka jak na moje wyobra?enie Hobbita nieco za ma?o ?ywa. Jednak w swym ponurym stylu jest zgrana i fajnie si? kompiluje. W?osy jak s?usznie zauwa?a Watcher powinny by? siwsze (to przecie? dziadunio): po pomalowaniu twarzy pokry?bym je jeszcze raz czarnym (aby pozosta?a malutka otoczka), a nast?pnie poszarzy? i rozja?ni? biel?; jednocze?nie rozumiem jak musi by? to trudne przy tak ma?ym modelu. Podstawka kapitalna, jak na wystaw?! 4 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-24, 18:39
|
|
| W?osów nie robi?em specjalnie ca?kowicie bia?ych. Nie wiem ten ich kolor bardzo mi si? podoba i ?wietnie (tak mi si? wydaj) komponuje z reszt? figurki. |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-01-25, 06:52
|
|
|
Widz? ,?e si? rozkr?cacie...No wreszcie.
To co ? Zaczynam!
No i dobrze , ?e nie zrobi?e? bia?ych w?osów .Ten kolor wpada w ?adn? korelacj? z innym barwami. Nie ka?dy staruszek ma w?ciekle bia?e w?osy !
?adnie rozegra?e? p?aszcz i spodnie staruszka . Powiem tak - zauwa?y?e? "materi?" cz??ci ubioru.
Rozja?nione brzegi p?aszcza w tym wypadku nie dra?ni? . Uda?o Ci si? osi?gn?? efekt starego , wytartego skórzanego p?aszcza. Nawet mi si? podoba. Co do oczek mo?na si? przyczepi? , bo wygl?da to jak dwie czarne dziurki , ale wol? takie ni? te u hobbita z rogiem ( w?ciek?a biel w po??czeniu z czerni?).
Dobra , ?apek te? si? nie b?d? czepia? (odmrozi? je sobie? ).
Pod uchem jest za du?o szarego . A co ma na nosie? Troch? mi to przeszkadza.
A tak nawiasem mówi?c to podoba mi si? Twoje wyczucie koloru. Daltonist? to Ty nie jeste?. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-27, 00:29