|
Kolekcja THORGAL (Hachette) |
| Autor |
Wiadomość |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2014-02-26, 07:59
|
|
|
Aaaaa... no to wszyscy mamy wszystko i jeste?my szcz??liwi! |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2014-02-26, 14:03
Baretki:  |
|
|
| Rozmawia?em z pani? z firmy Hachette i poinformowa?a mnie, ?e ka?de paczki b?d? p?atne przy odbiorze, a nie przelewem jak informowa? mnie Gazza. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2014-02-26, 14:19
|
|
|
| czyli zmienili strategi?, bo pisali wsz?dzie, ?e od 4 zeszytu wysy?a? b?d? po uprzedniej wp?acie na konto mamony. |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2014-02-26, 19:10
|
|
|
Plakat te? dosta?em.
Gdyby czytanie nie sprawia?o niektórym problemów nie by?oby g?upich pyta?.
Teczka jest do artów.
| darthmateusz napisał/a: | | czyli zmienili strategi?, bo pisali wsz?dzie, ?e od 4 zeszytu wysy?a? b?d? po uprzedniej wp?acie na konto mamony. |
Gdzie by?o tak napisane? Od pocz?tku by?o czarno na bia?ym, ?e tylko pierwsza przesy?ka p?atna jest/b?dzie przy odbiorze, ka?da kolejna b?dzie mia?a za??czony wype?niony (jak widz? po niemocy niektórych bardzo zapobiegliwie ze strony H) blankiet, który op?acimy gdzie lubimy (albo przez net). Z do?wiadczenia wielu osób wiem, ?e ka?da kolejna przesy?ka b?dzie przychodzi?a w terminie zale?nym od naszej poprzedniej wp?aty (mia?em tak z wydawnictwem dla córki, maj? tak ludzie zbieraj?cy WKKM) - standardowa taktyka Hachette.
Nie wiem co Drzewcowi powiedzieli, ale wietrz?, ?e znów si? nie dogada?. Wystarczy wej?? na stron? kolekcji: http://www.thorgal-kolekc...renumerata.html i wszystko jest ?opatologicznie opisane. To naprawd? nie boli!!
|
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2014-02-26, 19:24
|
|
| I znowu twoja wy?szo?? nad innymi. Wiem co jest napisane, ale go?ciówa wypowiedzia?a si? wyra?nie na ten temat dlatego o tym pisz?. I zostaw dla siebie teksty, bo ja mam naprawd? serdecznie ich dosy?. |
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2014-02-26, 20:16
|
|
| Generalnie do pierwszej mimo ?e p?aci?em na poczcie to w ?rodku by? tez do??czony druk do zap?aty cho? nie wiem po co no ale by?. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2014-02-26, 22:31
|
|
|
| Drzewiec napisał/a: | | I znowu twoja wy?szo?? nad innymi. |
Ty masz jakie? kompleksy cz?owieku. No có?, masz do?? - nie czytaj.
W temacie o WKKM piszesz sam, ?e panienka sprawia?a wra?enie niekompetentnej wi?c albo co? jest z Tob? nie tak i nie potrafisz czyta? po polsku ze zrozumieniem, albo powiniene? odstawi? u?ywki, wzi?? si? w gar?? i przesta? si? o?miesza? publicznie w?asnymi tekstami.
Sorry za tak? niemal prywat?, ale jak cz?owiek na forum dyskusyjnym zamiast podyskutowa? musi u?era? si? z ?wier?inteligentami to nerwy mog? popu?ci?. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2014-02-27, 05:47
|
|
| Cz?owieku ty masz naprawd? kryzys wieku ?redniego. To ty powiniene? odstawi? dragi, bo tylko obra?asz ludzi. Nawet tego nie widzisz, jaki jeste?. Nie b?d? prowadzi? dalej tej bezsensownej konwersacji, bo ju? dosy? mi publicznie ubli?y?e?. Napisz? ci krótko. Dbaj o reszt? przyjació? bo masz ich coraz mniej, je?eli w ogóle. |
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2014-02-27, 15:02
|
|
|
Zostawiam Twoje wypociny aby wszyscy mogli czytaj?c wcze?niejsze posty naocznie przekona? si? kto tu ma z garem.
O moich przyjació? si? nie martw. Sam nigdy nim nie by?e? wi?c znów nie masz poj?cia o czym piszesz.
Przepraszam reszt?, ?e musz? to czyta? w takim temacie, ale jak wida? inaczej si? nie da.
PS: Dziecinna niedojrza?o?? Drzewca wycieka nawet z jego sygnaturki. Smutne lecz prawdziwe. To ?ywy przyk?ad co dzieje si? z cz?owiekiem bez dyscypliny, wi?kszego sensu ?ycia i oddanego nieustaj?cej hulaczce. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2014-02-27, 15:44
|
|
| Trafi?e? w dziesi?tk?. Ty si? normalnie pomyli?e? z powo?aniem, bo powiniene? zosta? psychologiem, a nie geodet?. Napisz? krótko, bo naprawd? nie mam ochoty z tob? pisa?. Mo?e innym nie przeszkadza jak ich obra?asz, ale mnie tak. Jeste? strasznie irytuj?cym cz?owiek próbuj?cym udowodni? jakimi my to idiotami jeste?my w porównaniu do Ciebie. Smutne, lecz prawdziwe. |
 |
|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

|
Wysłany: 2014-03-04, 13:48
|
|
| Uwielbiam to forumowe pranie brudów. |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2014-03-20, 22:43
|
|
|
| Jak tam Jack, dosta?e? ju? drug? porcj? thorgalowego mi?ska? U mnie "w skrzynce" wci?? pusto. Mo?e na kubki czekaj?, bo przecie? 2 nowe albumy ju? wysz?y....? |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2014-03-20, 23:01
|
|
| Nie nic nie by?o jeszcze |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2014-03-21, 07:12
|
|
|
Kubek fajny, dobrze si? go trzyma a jeszcze lepiej si? z niego pij? porann? kawk? |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2014-03-21, 19:10
|
|
|
Yep.
Potwierdzam - dzi? dosta?em. |
|