Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Tenis &...
Autor Wiadomość
gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2013-07-04, 14:45   Tenis &...

Na Forum tematyka wiadomo jaka. Mnie jednak ciekawi wasza opinia na temat osi?gni?? naszych Tenisistów na kortach Wimbledonu. Czasem nawet nie mam do ko?ca ?wiadomo?ci ?e obserwujemy w sporcie wydarzenia o których b?dzie zapewne mówi? nawet po naszej ?mierci. Nawet sukces dziewcz?t U-17 ME pi?ki no?nej przesz?o bez echa. Nale?y si? cieszy? z tym "Ma?ych" sukcesów.

Kubot-Janowicz -Koniec
Ostatnio zmieniony przez gotard 2013-07-04, 15:15, w całości zmieniany 1 raz  

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2013-07-04, 15:09   

Juras wymiata, idzie na fina?... :pila:

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2013-07-06, 00:00   

Juras wymiata ale do fina?u Wimbledonu musi jeszcze niestety poczeka?.
Radwa?skiej nie cierpi?.
Dla naszego tenisa s? tym czym nigdy nie b?d? nasi drewniani reprezentanci w pi?k? kopan?.

Klub: battleground

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2013-07-06, 14:12   

Gazza napisał/a:
Juras wymiata ale do fina?u Wimbledonu musi jeszcze niestety poczeka?.
Radwa?skiej nie cierpi?.
Dla naszego tenisa s? tym czym nigdy nie b?d? nasi drewniani reprezentanci w pi?k? kopan?.

Te? za ni? nie przepadam ,ale ?e ty jej nie lubisz to dziwne :-o

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2013-07-11, 23:08   

gotard napisał/a:
?e ty jej nie lubisz to dziwne :-o

Sk?d ten wniosek?

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2013-07-12, 12:11   

Karol lubi wszystkie suczki... jak na prawdziwego pieska przysta?o :) i dziwi si? jak inny, du?y piesek mo?e nie lubi? jakiej? suczki ;)

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2013-07-12, 22:04   

My?l?, ?e za tymi s?owami kryje si? jaka? propaganda, któr? (?wiadomie lub nie) Gotard karmi si? czytuj?c ?YD-DEUTCHE-ZEITUNG Wyborcz? lub wpatruj?c si? w jak?? równie "obiektywn?" prywatn? stacj? telewizyjn?. :cii:

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2013-07-15, 10:10   

Gazza napisał/a:
My?l?, ?e za tymi s?owami kryje si? jaka? propaganda, któr? (?wiadomie lub nie) Gotard karmi si? czytuj?c ?YD-DEUTCHE-ZEITUNG Wyborcz? lub wpatruj?c si? w jak?? równie "obiektywn?" prywatn? stacj? telewizyjn?. :cii:

Nie czytam , nie ogl?dam ,nie s?ucham. Tobie na stare lata przyp?ta?a si? ci??ka choroba ... Ale jak ju? do w?adzy dojd? nowi panowie ,to wtedy zaczniesz z pocz?tku triumfowa? by z czasem to wszystko przeradza?o si? w l?k co te? nacjo-socjal-kato pisowcy wymy?l?.

A w ogóle nie sadzi?em ?e nawet ty zaczniesz stosowa? retoryk? na poziomie krzycz?cych faszystów na uczelnianych wyk?adach.

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2013-07-22, 14:50   

We? jaki? prozak albo wypij kilka piw!

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2013-07-23, 22:55   

Gazza odwiedzi? dzi? forum.W?a?ciwie nie forum ,odwiedzi? mnie .Jego 4 chyba wpisy s? próba udowodnienia mi ?e "jestem idiot?". Twoja pogo? za moimi wpisami udowadnia ?e masz jak?? potrzeb? wy?adowania si? na kim? kto wiernie trwa przy swoich zasadach i nie da? si? ow?adn?? jak?? nie zrozumia?? dla mnie chorob?. Ta choroba ma wiele nazw (antysemityzm , nacjonalizm,kaczyzm) Wszystko sprowadza si? do jednego. Kryzys wieku ?redniego bardziej tyczy ciebie ni? mnie. Nie musz? na si?? szuka? zabawek by sobie udowodni? ?e wci?? jestem m?ody. Gram jako dj ,organizuje imprezy ,rozmawiam z otwartymi na ?wiat lud?mi. Jestem libera?em a nie konserwatyst? po 40. Chcesz mnie sprowokowa? ,próbuj . Zbyt cenie nasz? star? znajomo?? by da? si? uwik?a? w dyskusje na poziomie Hofman vs.Niesio?owski.
Póki co leki mi zbyteczne i okularów nie nosze.Wi?c widz? ?wiat szerzej i chyba z ka?dym dniem mocniej.

A tak ju? mniej serio . Kuba wracaj do Chodzie?y bo Pozna? ci? zepsu? :)

Btw.Kuba lubi? ci? wi?c po kole?e?sku prosz? cie...przesta? pierd...?

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2013-07-25, 15:25   

No hejjj....a kto zacz?? z podtekstami o Radwa?skiej?? I nie bierz tak wszystkiego do siebie. Troszk? dystansu. Nie chce mi si? zawsze pod ka?dym postem jaki? emotikonów wstawia?.
PS: Pozna? mnie nie zepsu?, ale faktem jest, ?e lepiej czuj? si? na prowincji.
PS2: z tym udowadnianiem idiotyzmu to te? pojecha?e?... PEACE!!

Odpowiedz do tematu