|
ostatnio obejrzane/godne polecenia/ulubione |
| Autor |
Wiadomość |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2012-10-07, 22:22
Baretki:  |
|
|
Po obejrzeniu Gran Derbi w 3D na C+3D obejrzeli?my Paths of Hate. Polecam ten krótkometra?owy film, bo w technologi 3D robi zajefajne wra?enie, a na ko?cu Blask Ksi??yca pewnych hiszpanów i Niemców. Ogólnie reasumuj?c jestem bardzo zadowolony z C+3D |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2012-10-11, 11:55
|
|
|
| By?em z Qb? na TOTAL RECALL. Film godny polecenia. Do?? ciekawy scenariusz, super wykonanie, muzyka, przyzwoita gra aktorska (Jessica Biel, Kate Beckinsale wymiataj?). Musz? obejrze? raz jeszcze. |
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2012-10-12, 08:11
|
|
|
a ja ostatnio w Biedronie nowego Conana kupi?em za 9 z?, ?adna wersja DVD. Ot tak... do kolekcji... raz po raz mo?na |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2012-10-14, 23:39
|
|
| Dwa pierwsze odcinki "Misji Afganistan" zaskakuj?co dobre. Gdy pocisk RPG przelecia? nad rannym Polakiem, zacz??em si? zastanawia? czy to na pewno nasza produkcja. Co prawda jedzie w kliszach gatunku a? mi?o (dwa rywalizuj?ce oddzia?y, ?ó?todziób jako dowódca plutonu powoli zdobywaj?cy zaufanie ?o?nierzy, w?tek romansowy), ale przynajmniej rzemie?lniczo jest bardzo dobrze. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2012-10-15, 01:58
|
|
| produkcja C+ francuzów-polaków |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2012-10-15, 14:47
|
|
|
| obejrzyjcie lepiej Generation Kill ch?opaki |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2012-10-16, 07:26
|
|
| darthmateusz napisał/a: | | obejrzyjcie lepiej Generation Kill ch?opaki |
A ogl?da?e?, ?e ju? oceniasz. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2012-10-16, 10:05
|
|
| darthmateusz napisał/a: | | obejrzyjcie lepiej Generation Kill ch?opaki | polski pierwiastek i fachowe wykonanie sprawia, ?e do MA ci?gnie mnie sto razy bardziej. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2012-10-16, 14:57
|
|
|
w GK te? jest polski pierwiastek i wykonanie troch? lepsze a i tematyka i problemy powa?niejsze i tak obejrza?em 1 odcinek
Do "Bitwy pod Wiedniem" tez was ci?gnie co? hehehehehehehe |
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2012-11-04, 21:40
|
|
|
kolejny polski walec - Ob?awa. Dzi? by?em i polecam. Doroci?ski znów plusuje, Rosati nie irytuje. ?ukowski jednak nadal kojarzy si? z serialowym g?upkiem, co zrobi?...
Ch?ód, g?ód i mg?a.
Jeste? Bogiem te? da?o rad?, ale nie urzek?o jako? specjalnie. Z drugiej strony, nie ma te? si? do czego przyczepi?. |
_________________ www.3piksele.pl
www.slubny-obiektyw.pl - fotografia ?lubna i okoliczno?ciowa |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2012-11-06, 23:16
|
|
|
| Po 3 odcinku mam ju? mocne obawy o MA. Telenowela w klimatach militarnych. No i do tego ?enuj?ca muzyka, która k?adzie ka?d? scen? akcji. Wiele nie brakowa?o, a by?oby dobrze. Ostrowska zostaje moim plusem produkcji i nawet bardziej ze wzgl?du na "w mundurze jej do twarzy" ni? za jakie? aktorskie umiej?tno?ci. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2012-11-10, 02:41
|
|
Dzisiaj nadrobi?em i obejrza?em wszystkie 4 odcinki naraz Generalnie to serial mi si? ca?kiem podoba. Mimo, ?e jest troch? naiwny, przerysowany i rozmija si? troch? z rzeczywisto?ci? Ale to na szcz??cie nie dokument, ?eby ?ci?le trzyma? si? prawdy wi?c jest ok. Czekam co b?dzie dalej.
btw: a z muzyk? rzeczywi?cie jest imo co? nie tak, jest jej jakby "za du?o" i jest zbyt natarczywa, chwilami odnosi?em wra?enie jakbym ogl?da? teledysk |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2012-11-10, 08:43
|
|
Oczywi?cie, ?e jest przerysowany (co patrol, to wymiana ognia z wrohiem ), ale tak to ju? jest z takimi serialami. Mi si? podoba, jest sprawnie nakr?cony a zdecydowanie g?o?niejszy Czas honoru odpada przy MA w przedbiegach. |

|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2012-11-12, 11:54
|
|
|
| Ja wol? powa?ne i realistyczne seriale o tematyce wojennej, dlatego wspomnia?em o Generation Kill, ale o gustach si? nie dyskutuje. Jak kto? woli M jak Mi?o?? w Afganistanie to prosz?... eheheh |
|
 |
|
|