Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Puk Puk
Autor Wiadomość
gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2012-06-16, 17:21   Puk Puk

Panowie zapewne nadal gracie w "gry" wi?c spiesz? was poinformowa? ?e ju? trwa Euro 2012 i nasi dzi? graj? o ?wier?fina?.Je?li jednak przeszkodzi?em komu? w farmieniu w Diablo 3 to przepraszam.Jeszcze jedno ?adna pogoda jest.

http://www.youtube.com/watch?v=256LZ07nlFw

Bono 
Rzemieślnik

Wysłany: 2012-06-17, 11:52   

Ha ha ha Gotard chcia? by? z?o?liwy ale nie wysz?o... ha ha ha. ... nic si? nie sta?o... Polacy nic si? nie sta?oooo... ha ha ha.
Nasi odpadli "jak zawsze", co gorsza moim zdaniem zaprezentowali si? s?abo - 2 punkty w s?abej grupie i tylko 2 strzelone bramki. Smuda niestety nie dorós? do roli selekcjonera. By?o wida? i s?ycha?, ?e si? boi - branie remisu z Grecj? i Rosj? w ciemno tylko tego dowodzi, taktyka z 9 obro?cami i bramkarzem te?. Skoro trener nie wierzy, ?e mo?na wygra? to pi?karze te?.
Tak z przymru?eniem oka to wiem kto jest winien... serio... ju? Wam mówi?... Najwi?ksz? win? ponosz?... ... ... ta dam... czescy pi?karze ha ha ha ;-) .

A tak serio to... kiedy koniec Lata?
I jeszcze jedno - mistrzostwa trwaj?, wi?c delektujmy si? nimi, kibicujmy, bo - obym si? myli? - id? chude lata dla nas i to nawet nie o pi?karzy chodzi a o trenerów. O dzia?aczach nie wspominam, bo... regulamin forum zabrania.

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2012-06-17, 12:17   
   Baretki: tartar zalozyciel

Oczywi?cie Karol ?yjemy mistrzostwami. Wczoraj mia?em okazj? by? ?wiadkiem kl?ski w strefie kibica w Klotyldzinie :mag: Zastanawia mnie tylko Smuda. By?em ?wiadkiem wielu jego meczów na ?ywo, jak i przed telewizorem. Zawsze by? odwa?ny i stawia? na ofensyw?, a tu z Czechami taki klops. Trzech defensywnych pomocników i powtórka z Grekami. Starcza nam si? na 20-30 minut. Pytam si? o co tu chodzi ?? mo?e mi kto? wyja?ni. Dlaczego od pocz?tku nie zagrali?my 2 napastnikami i ofensywnym pomocnikiem. Jestem za?amany, a kasy posz?o wqrwe.

Ps. Widz? Karol, ?e przeprowadzi?e? wywiad z elit? z rynku :mag: i prosz? jeden Pan z ?awki odgad? wynik.

Ps. 2 a najbardziej to Grecy pojechali. Ogl?dali?cie ten mecz ? S?dzia skrzywdzi? Karagounisa i nie zagra w ?wiercfinale, a mog?o by? ze 3-0 normalnie masakracja.

Klub: battleground-castigatores

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2012-06-17, 13:54   
   Baretki: zalozyciel

Smud? przygniot?a chyba ranga imprezy. Od meczu z Grecj? go?? zacz?? coraz bardziej kierowa? si? opiniami gazetowymi. Tyto? lepszy? Niech gra. Trivote zagra?o dobrze przeciw Rosjanom? Zagram tak znowu.

A co do drugiego napastnika... tu akurat Franza rozumiem. Dobrze by?oby zagra? drugim napastnikiem, tyle ?e akurat kogo? takiego na naszej ?awce nie by?o. Bro?ek? C'mon....

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
  Klub: battleground

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2012-06-17, 14:42   

BTW, jak zatrudni? teraz Skor??, to zat?sknimy jeszcze za Smud?.

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2012-06-17, 15:39   

I jeszzcze jedno. Nasi najlepsi i najs?absi. Nie wszystko by?o takie z?e. Bardzo zbudowany by?em postaw? Polanskiego. Walczak, zastawia p?uca na murawie, w destrukcji bardzo dobry a i strzeli? od czasu do czasu potrafi. Boenisch. Mnóstwo b??dów, ale i du?o bardzo dobrych zagra?. Moim zdaniem ma ogromny potencja?, b??dy t?umacz? sobie przerw? w grze po kontuzji. B?aszczykowski i Lewandowski, tu bez komentarza. Tyto?, du?y spokój, ?adna z bramek nie by?a jego win?. Ale by?y i katastrofy. Murawski, niby ofensywny pomocnik, w istocie... W?a?ciwie to nie wiem kto. Kompletnie bezproduktywny. Obraniak. Jak wy?ej, chocia? on chocia? asyst? zaliczy?. Piszczek by? dla mnie rozczarowaniem.
Reszta zagra?a imho ?rednio.

Bono 
Rzemieślnik

Wysłany: 2012-06-17, 20:23   

Zgadzam si? z Marcinem - Polanski te? mi si? podoba? - by?o wida?, ?e chce i walczy. Czasem nie wychodzi?o - najlepsi te? tak maj?. Piszczek przyjecha? na wakacje niestety - zero w ofensywie i mizernie w obronie.
Co do taktyki to niewiele mnie obchodzi iloma napastnikami zagra kadra. Hiszpanie w pierwszym meczu zagrali w sumie bez nominalnego napastnika od pocz?tku i zdo?ali zdoby? bramk?.
Go?ym okiem wida? jak graj? teraz najlepsi. Ca?a dru?yna broni i ca?a atakuje, bramki cz?sto strzelaj? pomocnicy i obro?cy, bo w tym czasie napastnik bierze na siebie 2-3 gracy z dru?yny przeciwnej. Ca?a zespó? pod??a za akcj?. Broni nieomal w 11 i atakuje w 10. Zobaczcie w innych meczach jakie wielkie obszary boiska s? czasem puste (ca?e po?owy praktycznie). U nas by?o 9 do obrony i Lewandowski w ataku czasem z B?aszczykowskim. Reszta nie nad??a?a? Mia?a zadania taktyczne tylko defensywne? W najlepszym razie atakowali?my pi?tk?, maksymalnie szóstk? zawodników.
Mam ?al, ?e nie by?o wida? u cz??ci naszych pi?karzy zadziorno?ci, woli walki. Mo?na przegra? jak Irlandia a za naszych troch? mi wstyd :-(

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2012-06-17, 20:43   
   Baretki: tartar zalozyciel

Panowie, ale z czym tu si? zgadza?. Nasza reprezentacja da?a dupy i to jest fakt. Nawet nie mam ochoty szuka? jakichkolwiek pozytywów. Mieli?my historyczn? szans? wyj?? z grupy.Pata?achy jedne ... i jeszcze ta propaganda TVP o Bia?o-czerwonych. Szkoda normalnie rozmawia? na ten temat.

Klub: battleground-castigatores

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2012-06-17, 21:24   

Popadasz ze skrajno?ci w skrajno??. Ten wynik jest pora?k?, ale nie dokumentn? kl?sk?. Kl?ska to by?a jak dostawali?my 0-2 z Ekwadorem czy 0-4 z Portugali?. Jest dotkliw? pora?k?, ale jakie? tam pozytywy s?. W tym ca?a rzecz, by z pora?ek wyci?ga? jak?? nauk?. Dajmy na to z Polanskiego bym nie rezygnowa? a Murawskiego bym pogoni?.

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2012-06-17, 23:19   

3 Mecze 2 strzelone bramki 3 stracone brak dobrej gry przez ca?e 90 minut w ?adnym meczu , tysi?ce rozdanych autografów , ci?g?e reklamy z naszymi pi?karzami a efekt ?aden.Nikt mi nie powie " Nic si? nie sta?o".

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2012-06-17, 23:51   

A kto? tu tak mówi?

cYnik
Arcyksiążę

Wysłany: 2012-06-18, 07:45   

gotard napisał/a:
W Dupie mam wasze bojkoty i wasze polityczne patologie dzi? jest pocz?tek mojego ?wi?ta i nikt tego nie jest w stanie zm?ci?. Polska do Boju!!!

gotard napisał/a:
3 Mecze 2 strzelone bramki 3 stracone brak dobrej gry przez ca?e 90 minut w ?adnym meczu , tysi?ce rozdanych autografów , ci?g?e reklamy z naszymi pi?karzami a efekt ?aden.Nikt mi nie powie " Nic si? nie sta?o".

od euforii do frustracji :D

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2012-06-18, 13:12   

Cynik czy to ju? nie lekka przesada kopiowanie czyjego? starego statusu z FB i wklejania go tutaj.Metoda raczej "ubecka".

A na marginesie moje ?wi?to nadal trwa z t? ró?nic? ?e jeden z moich ulubionych go?ci si? wykruszy?.

cYnik
Arcyksiążę

Wysłany: 2012-06-18, 13:28   

gotard napisał/a:
Metoda raczej "ubecka".

:-o :-o

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2012-06-18, 17:34   

Dobra tam. Dzi? liczy si? tylko to:

Licz? na Was, Ajrisze!!

Odpowiedz do tematu