Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-08, 01:42 DOOM 3 - X-box
Baretki:  |
|
|
Doom 3
Dzisiaj pad? mój absolutny rekord je?eli chodzi o testowanie gry na X-boxa. 16 godzin dzisiaj pyka?em w Dooma, oczywi?cie z przerwami za potrzeb? i obiadkiem
Wi?c sama gra odbywa si? na Marsie, a ja jako ?wie?e mi?cho przybite do security rozpoczynam misj? dnalezienia naukowca, który gdzie? tam wsi?k?. Na marsie odbywaj? si? eksperymenty nad teleportem, niestety dla nas jaki? naukowiec (?wir) otwiera portal do samego piek?a.Zaczyna si? totalna jatka z ?o?nierzami i demonami z HELLU. Najwi?kszym atutem tej gry jest niew?tpliwie klimat, zewsz?d otacza nas ciemno??, a je?eli u?ywam latarki to nie mog? mie? broni co dodaje niepewno?ci. Zewsz?d atakuj? stwory i nie raz strzela?em w ciemno?? my?l?c, ?e co? tam jest . Wsz?dzie dooko?a krew , flaki ... Kolejnym du?ym plusem jest d?wi?k (strach pomy?le? jakbym mia? to pod??czone do 5.1). Odg?osy zarzynanych ludzi, czy po prostu spadaj?ca deska, czy te? znikaj?cy trup nagle potrafi? przestraszy? nie jednego twardziela. Ciekawym rozwi?zaniem by?y szepty ?wirusa w mojej g?owie. Arsena? pi?a ?a?cuchowa (moja ulubiona), pistolet, shotgun, karabin szturmowy, k. plazmowy, wyrzutnia rakiet i najnowoczesniejsze bronie z Marsa, które maj? tak? moc, ?e trudno to opisa?. Bardzo ciekaw? broni? jest Soul Cube (ARTEFAKT), czyli sze?cian dusz, czy jako? tak, zdoby?em j? w piekle i jest bardzo pot??na, masakruje od razu kolesi i wysysa dla mnie ?ycie, a co do piek?a to po prostu CUDO. Programi?ci naprawd? w?o?yli w to kawa? solidnej roboty (wiem co pisz? ) TO TRZEBA PO PROSTU ZOBACZY? !!!
Na zako?czenie napisz? tylko, ?e jest to zajebista gra i ka?demu j? polecam, kto chod? troszeczk? lubi gry typu FPP, a ceni sobie KLIMAT, ten si? napewno nie zawiedzie.
Ps. teraz si? boj? spa? w ciemno?ciach, dlatego ?pi? z dubeltówk? |
_________________ There is only War!
 |
|
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-08, 09:34
Baretki:  |
|
|
| Ta jest si?, czego ba?. Kurcze te cienie odg?osy. Ta niepewno?? czy co? tam jest czy to tylko gra ?wiate?? Przeciwnicy wypadaj?cy z ciemno?ci. Widzia?em tylko ma?y pocz?tek a to, co pewnie dzieje si? pó?niej to ju? sobie wyobra?am. |
|