|
Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)
|
Przesunięty przez: Watcher 2013-11-29, 21:25 |
Rage |
| Autor |
Wiadomość |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2011-10-11, 13:17 Rage
Baretki:  |
|
|
Rage
Powiem wam szczerze, ?e ten tytu? ?ledzi?em od d?u?szego czasu. Trailery zapowiada?y si? niesamowicie, ale jak wiadomo z efektem ko?cowym bywa ró?nie. Mog? jednak stwierdzi?, z pe?n? odpowiedzialno?ci?, ?e ch?opaki dali RAD? .
Ca?a gra odbywa si? w ?wiecie Mad max tak bym to uj??, a dochodz? do tego mutanty, Kraveny (moje ulubione) i co? olbrzymiego, którego nazwy nie potrafi? napisa?. Gra jest strzelank? FPP jak i wy?cigami Road Rage (mam tak? zajefajn? bryk? Carpino, bardzo podobna do tej, któr? posiada? Mad Max). Na razie dotar?em do miasta Wellspring oraz Dead City (to jest dopiero rze?. Wyobra?cie sobie olbrzymie miasto otoczone wielkim murem ala Priest, czy te? lodowy mur z sagi Martina do którego mo?na dosta? si? tylko kana?ami - co za klimat i pot?ga). Arcydzie?o od ID posiada równie? mini gry, np. Rage'owego Doom Troopera. Karcianka która jest podzielona na Settlersów, czyli bohaterowie vs. mutanci i przez ca?? gr? na olbrzymim Westalndzie zbierasz karty - MASAKRA. Gra mnie powali?a, bo bohater przybywa?a na Arce, co jest nadal dla mnie zagadk? (fabu?a), a sam Gameplay - MIODZIO, a grafa to ju? Mistrzostwo ?wiata.
Pojazd ulepszamy. Wygrywaj?c wy?cigi (trza jeszcze sponsora znale?? ) dostajemy punkty zwyci?stwa, które umo?liwiaj? nam start w nast?pnych wy?cigach, jak ulepszanie auta, np. minigun, wyrzutnie, silnik V10, orurowanie, tur na przód. Wyst?puje równie? TV Bast, gdzie pewien chory kole? tworzy pi?kno mordu na ekranie (oczywi?cie bierzemy w tym udzia?) gra jest niesamowita
Ocena:
Grafa: 10
Gameplay: 10
Muza 9.5
To jest Zaqrwista gra i ka?dy gracz powinien j? posiada?.
Pozdrawiam
Drzewiec |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2011-10-11, 20:12
|
|
|
Dzi?ki za "recenzj?".
Ja te? ?ledz? losy tej pozycji od dawna i pok?adam w niej nadzieje, ale z zakupem poczekam a? cena spadnie do przyzwoitego poziomu.
To jak - ?adniejsza od Crysis 2 ? |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2011-10-12, 06:16
Baretki:  |
|
|
| Trudne pytanie, bo to jest inny klimat, inna infrastruktura, bo to jest zniszczony ?wiat, ale my?l?, ?e s? porównywalne, a mo?e z lekk? przewag? dla Rage'a. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
|
|
phpBB by
przemo
|