Przesunięty przez: Watcher 2013-11-29, 21:25 |
Warhammer 40000 : Space marine |
| Autor |
Wiadomość |
Darth Krizz
Baron

|
Wysłany: 2011-08-11, 15:37 Warhammer 40000 : Space marine
|
|
|
W sumie po tym co zobaczy?em gra zas?u?y?a na w?asny temat
Developer's diary
Developer's diary II
Multiplayer customization
Ogie? z dupy !!! te filmiki mnie rozjeba?y , graficznie takie fajerwerki ?e nadal szukam szcz?ki !!! My?la?em ?e ta gra b?dzie popierdó?k? a tu wysz?y epickie Gears'y w uniwersum warhammer'a . |
_________________ Prawid?owo tylko KOLOR ZIELONY
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2011-08-11, 20:08
|
|
|
Hitu raczej si? nie spodziewam (Relic jad? równo w swoim portfolio ?redniakami, nie licz?c Dawn of War-ale to rts, a ja ich nie lubi?), ale klimat jest, fluff zachowany i prezentuje si? to w miar? godnie (grafika IMO nie powala - ot, jest przyzwoita) - jak dla mi?o?nika tematu - czego chcie? wi?cej?
Dzi?ki Krizz za filmiki!
Ciekawe czy b?d? termosy?
Jutro ?ykam WH40k:KILL TEAM - odblokuj? se forceweapon do SPACE MARINE! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2011-08-11, 21:10
Baretki:  |
|
|
| Ten multiplayer customization wymiata. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2011-08-12, 00:33
|
|
Te filmiki z gry s? milion razy lepsze ni? film o Marynarzach, który pojawi? si? jaki? czas temu.
Na gr? oczywi?cie czekam z niecierpliwo?ci? a bronie sobie ju? odblokowa?em. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2011-08-12, 09:03
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | Ten multiplayer customization wymiata. |
Wymiata?by gdyby mo?na by?o w pe?ni kustomizowa? chaosa - nie widzia?em, ?eby mo?na by?o doda? jakie? symbole Nurgla czy kogokolwiek, albo obwiesi? sobie pancerz odci?tymi g?owami ludzi. Nie widzia?em te? ?adnych purity seali na pancerzach lojalistów. Oby w pe?nej grze znalaz?o si? to wszystko.
Ale pojawi? si? jeden terminator - Chaosu! Jak znam ?ycie to i tak pojawi si? tylko jako przeciwnik. Ale gdyby tak mo?na by?o w multiplayerze pochasa? w pancerzu terminatora...
W KILL TEAM s? terminatorzy? Jack? |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2011-08-12, 11:07
|
|
W Kill Team nie ma terminatorów. W Space Marine raczej równie? (przecie? w tym demku z kustomizacj? nie ma wyboru Tactical Dreadnought Armor, s? tylko kolejne marki, Aquila i jaki? artefakt). Co do kustomizacji: zauwa?, ile tam jest zakonów (legionów/warbandów) do wyboru, ile mo?liwo?ci ich mieszania (samych podstawowych armorów jest chyba siedem), mi starcza |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2011-08-12, 16:47
|
|
|
| Nie wiem o jakim demie piszesz - na PS3 dema wci?? brak, ale z tych wideo prezentacji faktycznie na to si? nie zanosi. Cho? w dzisiejszych czasach gry w momencie zakupu bywaj? o wiele skromniejsze ni? po kilku aktualizacjach czy dodatkach. |
|
|
|
 |
Darth Krizz
Baron

|
Wysłany: 2011-08-15, 23:41
|
|
|
Mam zajebist? informacj? panowie
otó? 24 sierpnia Warhammer otrzyma demko ^^
Demo da nam mo?liwo?? przej?cia dwóch lokacji z singleplayer'a
Pierwsz? z nich b?dzie fabryka amunicji w której b?dziemy walczy? z hord? orków (a jak?e )
b?d?c wyposa?onym w sze?? broni (w tym bolter i chainsword) .
W drugiej cz??ci dema b?dziemy sia? ?mier? z nieba u?ywaj?c Jump pack'a .
Fajnie ?e postanowili wyda? demo prawie miesi?c przed premier? aby tacy ludzie jak ja nieznaj?cy tematu mogli si? zastanowi? nad kupnem . |
 |
|
|
|
 |
Darth Krizz
Baron

|
Wysłany: 2011-08-17, 23:09
|
|
|
Kolejny trailer Space marine Zajebongo :Dark future |
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2011-08-18, 10:44
|
|
|
Trailer podnosi ci?nienie na gr?, ale ...
... po zakupie i ograniu z lekka KILL TEAM stwierdziam, ?e mo?e by? ró?nie.
KT w ?wietle innych arcade shooterów prezentuje si? mocno ?redniacko. Przy killerach cho?by od takiego Housemarque (SUPER STARDUST HD, czy bardziej w konwencji: DEAD NATION) to ju? s?abiutko.
Wracaj?c do SM - jak na pozycj? tak lansowan? razi mnie ju? na dzie? dobry brak wizualizacji obra?e? od bolterów chocia?by. Jest taki zap?tlony filmik zdaje si? w tle g?ównego menu, gdzie w zwolnionym tempie ultras wyka?cza orków i wyra?nie nie wida? ?adnych ?ladów obra?e?. Fontanna krwi i finito. To nawet w takim DEAD NATION gdzie postacie zombie s? wielko?ci pocisku z boltera wida? wyra?nie jak grad kul odcina cz?onki czy rozwala g?ow?!
Mam nadziej?, ?e to demko rozwieje moje w?tpliwo?ci. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2011-08-24, 14:47
|
|
|
Ogra?em w?a?nie demo (na US store ju? jest od wtorku)!
Dwie misje (a w?a?ciwie ich fragmenty): jedna klasycznie na piechot?, druga z jetpackiem!
Musz? stwierdzi?, ?e RELIC maj? mnie!!
Gra si? fantastycznie, sterowanie nieskomplikowane, grafika na bardzo dobrym poziomie (wr?cz kapitalna - gra ?wiate?, cieni, fontanny krwi (a w?a?ciwie jej mg?a w powietrzu), wy?adowania energetyczne na pancerzach, b?yski Power Axe, mruk chainsworda, kanonada boltera, faluj?ce w ruchu purityseale i inne szmatki, sk?pane we krwi power armor'y). Ca?o?? robi baaardzo dobre wra?enie! A? nie mog? si? doczeka?!
Póki co walczy?em z zielonoskórymi, a ju? ich by?o kilka rodzajów. By?y te? grooty i squigi ob?adowane ladunkami wybuchowymi (fajnie eksploduj? po trafieniach z boltera, zabijaj?c orków w pobli?u. A co dopiero jak przyb?d? marines chaosu i demony!!?!?
Je?li ca?a gra b?dzie tak dopracowana to obroni si? sama, nie tylko w?ród fanów WH40k!
Jeszcze jak by tak dali fajn? limitk?, bo ta reklamowana jest taka se!
Polecam!!!!!
PS: Demo nawet z US ma polskie napisy!! |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2011-08-24, 21:15
|
|
Qrka a ja tego jeszcze nie mam |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2011-08-25, 00:42
|
|
| Ja se w?a?nie zaci?g?em z EU bo dzisiaj dali |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2011-08-26, 08:35
|
|
| A wiecie co, ja mam takie mieszane uczucia. Dla mnie to Marcus fenix ubrany w pancerz Adeptus Astartes. Przerobi?em Gearsy na wylot i ca?y czas mi si? ta gra kojarzy z arcydzie?em od Epic. Tylko fabu?a mo?e mnie ponie?? (abym si? myli?) bo dla mnie to istne Gearsy. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
|
|