|
H: VI Tura |
| Autor |
Wiadomość |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2011-01-18, 12:22
|
|
|
| Przepraszam najmocniej, mam ostatnio strasznie du?o na g?owie a ma?o czasu. Postaram si? nast?pnym razem nie da? cia?a. |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2011-02-05, 18:36
Baretki:  |
|
|
W bitwie o Limes na ostatnich warsztatach by? walkower Duscanna, nie zauwa?y?em tego. Dzi? by? drugi walkower Duscanna.
W bitwie o Aecjusz obustronny walkower Duscanna i Kacpra (Duscanna drugi). |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
JadziaKage
Książę

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2011-02-05, 21:19
|
|
|
Chcia?bym zg?osi? si? do walk o ów tereny. mam ju? zacz?? od tej tury? czy dopiero od VII wejd? na scen??? tylko powiedzcie które tereny s? jeszcze free... bo w tej mapce si? niezbyt rozczytuje ;p |
_________________ Now the hour of awakening has come at last. Let the galaxy beware - the Necrons are rising! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2011-02-05, 21:56
|
|
| Spójrz tutaj. Proponowa?bym jakie? tereny na wschód od morza wewn?trznego. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
JadziaKage
Książę

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2011-02-05, 23:43
|
|
|
Czyli gdzie? okolice prowincji SULLA?>
i jeszcze jedno, kto ma jaki kolor na tej mapce:P i czy jest aktualna??
Troche nie czaje tego zajmowania w czasie walki(np jak przegram obron? swojej prowincji)... a mia?bym tylko jedn?(pocz?tek moich zmaga?) np t? sulla'je to co trac? t? prowincj? i ju? dupa?? bo niby traci si? 5 prowincji jak sie dostanie w ciery... prosz? o jakie? rozja?nienie tematu, bo czyta?em zasady ale niektórych niepojmuje. |
_________________ Now the hour of awakening has come at last. Let the galaxy beware - the Necrons are rising! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2011-02-06, 00:13
|
|
Mapa jest prawie aktualna, bez zdobyczy z aktualnej tury. Co do prowincji, to na pocz?tek zajmiesz dwie (Sull? i jeszcze jedn?). I oczywi?cie, je?li stracisz te prowincje to koniec, na tym to polega Aczkolwiek miasta (zaznaczone na mapie s? gwiazdkami, Sulla to miasto) przeciwnik nie mo?e zaj?? w inny sposób ni? tylko bezpo?rednim atakiem. Co do kolorów:
jasnoniebieski: Zapa? (Dark Eldars)
fiolet: Kacper (Imperial Guard)
?ó?ty: Duscann (Chaos Space Marines)
bia?y: ja (Eldars)
pomara?cz: Drzewiec (Tau Empire) |

|
|
|
 |
JadziaKage
Książę

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2011-02-06, 12:48
|
|
|
To chcia?bym Sulla'ye i t? jedn? na prawo(janus/ 'Anus) dok?adniej nie wiem czy to J czy ' .
i poprosz? o zielony kolorek (ala posion green) by pasowa?o do necrons'ów. Rozumiem ?e pocz?tki zmaga? moich rozpoczynaj? si? od VII tury? |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2011-02-13, 21:24
|
|
| Wczoraj Kacper czeka? na Duscanna, wi?c pad? trzeci walkower. Nie by?o te? Zapa?a, wi?c walkower obustronny - dla Duscanna te? trzeci je?li dobrze licz? (mam m?tlik w g?owie, wi?c je?li co? pomyli?em to niech kto? wyprowadzi mnie z b??du). Zapa? i Kacper deklaruj? wi?c trzy prowincje do zaj?cia. |

|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2011-02-24, 15:19
|
|
| Tracja, Thule, Narses. Mog? zaj?c garnizon w zwi?zku z tym, ?e Duscann si? wycofa?? |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2011-02-24, 20:39
|
|
| Niech si? inni wypowiedz?, ale my?l? ?e nie: gdy pada? walkower, to duscann jeszcze formalnie by? na Heliogabalu. |

|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2011-02-24, 20:55
|
|
| Dobra, nie ma co kombinowac. Zamiast tego zajmuje Tracje, Probus i Bazyleus. |
|
 |
KacperTheCowboy
Diuk

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2011-02-24, 22:16
|
|
|
| Dla mnie Narses, Ceres, Media. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2011-02-26, 09:13
|
|
| JadziaKage napisał/a: | to opcja 2 Alezja i Katon.
|
Z tego co wiem to Alezja jest neutralna, wi?c mo?emy ko?czyc tur? |
|
 |
JadziaKage
Książę

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2011-02-26, 10:32
|
|
|
| Dzi?ki za pomoc Zapa?...sam bym sie nie po?apa?(bez mapki aktualnej, w??cznie z tym co zosta?o pozajmowane w VI turze). tak wi?c Alezja i katon ;] |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2011-02-28, 23:28
|
|
OK panowie, ale troch? si? rozbuchali?cie, co dopiero teraz zauwa?y?em
Zapa?: wygra?e? bitw? o Limes walkowerem. Wobec tego zajmujesz Limes i DWIE nast?pne prowincje. Ty zadeklarowa?e? trzy, zrezygnuj z jednej.
To samo Kacper. Bitwa by?a o Aecjusz, zaj??e? go, masz zadeklarowa? DWIE nast?pne prowincje, nie trzy.
Zadeklarujcie te dwie prowincje, wtedy rozlosuj? nast?pn? tur? i namaluj? mapk? specjalnie dla Jadzi |

|
|
|
 |
|
|