|
Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)
|
Przesunięty przez: Watcher 2013-11-29, 21:25 |
PS NETWORK-XBOX LIVE |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-12-23, 19:32
Baretki:  |
|
|
| Gazza napisał/a: | | Widz?, ?e Drzewiec adwokata wynaj??. | Gdy??
| Cytat: |
Bo to jedyny lineup na Xa.
O Moove nie wspominam bo po co? Przecie? Moove to dodatek do PSEye (które to ju? od ilu .... 6 lat jest tym czym dla Xa sta? si? Kinect w?a?nie?). Tylko prosz?, daruj sobie te sentencje o izraelskich patentach - PSEye robi to od dawna inn? technologi?. | Dodatek... Dodatek tak intensywnie reklamowany, i? wydaje si? ostatnio i? PS3 to do niego dodatek.
| Cytat: | | Zjada czym? Nie broni? tu M, tylko wygl?da na to, ?e nie wiesz o czym piszesz. | Filozofi? dzia?ania po prostu.
| Cytat: | | Czytaj uwa?niej! Pisa?em o Bungie, które odesz?o od M$ i wi?cej Halo nie pope?ni?. Przynajmniej oni. | Czytam uwa?nie. Fakt jest taki, ?e w?a?nie wysz?o Halo na iksa. Nie na PS. A nieokre?lona przysz?o?? nie jest wa?na w tym momencie je?li jest zbyt odleg?a. FF te? mia?o by? na zawsze terra incognita dla iksa (chocia? akurat takie japo?skie dziwad?a mog?yby sobie spokojnie zosta? na peesowskim ogródku jak dla mnie).
| Cytat: | | Ono nie jest spó?nione tylko powstawa?o tak d?ugo. Opó?nienia od planowanych dat premiery w niczym nie odbiegaj? od planowanych i strategicznie przesuwanych premier pozycji wszelakich. Gearsy w?a?nie przesuni?to o rok (jesie? 2011) - te? beznadziejnie spó?nione? | Tak. Beznadziejnie spó?nione. Nie bro? si? w stylu "a u Was bij? Murzynów"
Najwa?niejsze, ?e co? jest, czy b?dzie. Spó?nione czy nie (mnie to oblata?o szczerze pisz?c) mia?d?y wszystko!!! Proponuj? artyku? porównuj?cy GT5 z wszystkimi licz?cymi si? racerami w naj?wie?szym PSXEXTREME!! | PSXExtreme, szczyt obiektywizmu. Zreszt?, o ocenach pism bran?owych ju? tu kiedy? pisa?em: wszystkie s? na ?o?dzie tego czy innego wydawcy.
Wiem co si? dzieje z t? Forz?. I tak nie podskakuje do GT. | Gra?e? w ni? d?u?ej ni? kilka godzin? Ja nie o?mieli?bym si? stwierdzi? bez takiej empiryki, ?e jaka? gra "nie podskakuje".
| Cytat: | | To mnie ró?ni w?a?nie od Twojego klienta Drzewca, ?e wiem o czym pisz?. Nie martw si? dostrzegam czym si? M$ ratuje. Prócz LastFM, wszystko o czym tu napisa?e? PSN oferuje od dawna - polecam Tobie najpierw zaznajomi? si? z tematem zanim zaczniesz kogo? reprezentowa? w dyskusji, Watch. | Live równie? od dawna. Wi?kszo?? tych rzeczy dosz?a po updacie dashboardu zwi?zanej z wprowadzeniem awatarów.
| Cytat: | Po pierwsze - nie krzycza?em.
Po drugie - nie dziwnie, bo taka jest prawda, M$ wystrzela? si? z tych wy??czno?ci i pozosta?y mu Gearsy (za rok) i crapy na Kinecta.
Po trzecie - to nie narz?dzie do wywo?ywania wojen mi?dzyplemiennych, a w?a?nie znak jako?ci. Pozycje tworzone przez wewn?trzne studia, pokazuj?ce moc maszyn i przyci?gaj?ce klientel?. | A co mnie obchodzi, czy co? jest eksluzywne czy te? nie? Europa Universalis jest wy??cznie na pecety i nie jest od tego ani gram lepsza. Cho? i tak gniecie ka?d? gr? konsolow?.
| Cytat: | | No to po co si? odzywasz? | ?eby Ci u?wiadomi?, i? wbrew temu co twierdzisz, jeste? fanbojem. Je?eli ju? gdzie? piszesz o grach pecetowych - bije z Ciebie pogarda. Je?li piszesz o iksie - pob?a?liwo??. A szczytem wszystkiego jest ju? wmawianie Drzewcowi, ?e si? na tym nie zna. Cz?owiekowi, który ci??kie pieni?dze w?o?y? i w jedn?, i w drug? konsol?. Który w ka?dym tygodniu gra w jednym i drugim ?rodowisku.
| Watcher napisał/a: | | Fanbojowskie chyba. |
I tu si? mylisz w?a?nie. To si? nazywa obiektywizm.[/quote]Troch? pycha przez Ciebie przemawia. Nikt nie jest obiektywny. Je?li tak s?dzisz, to eot. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2010-12-24, 01:19
|
|
|
Ch?paki nie ?ryjta si? tak bo od zawsze wiadomo ?e:
PEGAZUS "?ONDZI"
ehh...
to by?a konsola |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-12-24, 11:08
|
|
Przynajmniej si? gor?co zrobi?o na forum.
Primo: Adwokata nie potrzebuj?, ale nie dziwi? si? Watcherowi, ?e zabra? g?os.
Secundo: Denerwuj? mnie twoje animozje pod moim adresem, dlatego stwierdzi?em, ?e dyskusja z tob? nie ma najmniejszego sensu. Reasumuj?c Qba jeste? Fanboyem przez du?e F, tylko si? do tego przyzna? nie potrafisz, bo widzisz ja oceniam gr? po tym jak j? przejd?, a ty na podstawie czasopism typu N+ czy te? PSX-a.
Ps. I naucz si? poprawnie pisa? po polsku, bo inaczej powiem twoim córk? , aby Ci? podszkoli?y. Wstyd 35-36 letni ojciec, a nie potrafi rodzim? polszczyzn? pisa?
Dobranoc. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2010-12-24, 11:27
|
|
|
| Drzewiec napisał/a: |
bo inaczej powiem twoim córk?
|
Przygania? kocio? garnkowi... klasycznie
OM powinno by? na ko?cu |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-12-24, 12:43
|
|
A i tak Nintendo Wii „?ONDZI”.
Odpalam gr? wchodz? w menu gry online gdzie bez jakiego? tam logowania wrzuca mnie do sieci.
Na podstawie na przyk?ad Monster Huntera – serwerów jest kilka do wyboru gdzie max graczy na jednym to 2000 ludka. Wybieram server na którym chce gra? i jazda.
?adnych zerwa? ?adnych lagów ?adnego p?acenia czy innych tam pierdów tylko gra?.
No i kto „?ONDZI” NINTENDO.
A wy si? tam przepychacie o jakie? PS3 czy X-kloce. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-12-25, 07:09
|
|
| Czosnek napisał/a: | | Drzewiec napisał/a: |
bo inaczej powiem twoim córk?
|
Przygania? kocio? garnkowi... klasycznie
OM powinno by? na ko?cu |
No widzisz Qba. Po prostu nie mog? wytrzyma?, ?e Gazza cz?ek, który sam pope?nia b??dy ortograficzne zwraca mi uwag?. Niech wpierw zacznie od siebie, a potem od innych. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2010-12-29, 13:18
|
|
|
| Drzewiec napisał/a: | | Gazza cz?ek, który sam pope?nia b??dy ortograficzne zwraca mi uwag?. |
Nie jestem nieomylny i literówki te? si? zda?aj?, ale zechcia?by? wskaza? te b??dy? Z góry dzi?kuj?.
| Watcher napisał/a: | | A co mnie obchodzi, czy co? jest eksluzywne czy te? nie? |
Ciebie mo?e nie, ale miliony tak, no i menagerów i speców od sprzeda?y...
| Watcher napisał/a: | | Filozofi? dzia?ania po prostu. |
Filozofi? to Ty dorabiasz do ka?dej k?ótni, bo dyskusjami tego nazywa? nie mo?na.
| Watcher napisał/a: | | Europa Universalis jest wy??cznie na pecety i nie jest od tego ani gram lepsza. Cho? i tak gniecie ka?d? gr? konsolow?. |
LOL
| Watcher napisał/a: | | ?eby Ci u?wiadomi?, i? wbrew temu co twierdzisz, jeste? fanbojem. Je?eli ju? gdzie? piszesz o grach pecetowych - bije z Ciebie pogarda. Je?li piszesz o iksie - pob?a?liwo??. |
LOL Pogarda - mo?esz tak to nazywa?. Pob?a?liwo??? To, ?e s? na niego dwie exkluzywne (dla Watchera: czytaj: tylko na Xa) serie dla których go mo?e kupi?, nie zmienia postaci, ?e dla mnie nie ma on kompletnic nic wi?cej do zaoferowania ni? to co mam. Wi?c je?li to pob?a?liwo?? to masz racj?. Jestem FANBOJEM, jestem FANBOJEM!!! Dzi?kuj? za diagnoz? braciom S. Od razu lepiej si? poczu?em. Ile za konsultacj?!?
| Watcher napisał/a: | | A szczytem wszystkiego jest ju? wmawianie Drzewcowi, ?e si? na tym nie zna. Cz?owiekowi, który ci??kie pieni?dze w?o?y? i w jedn?, i w drug? konsol?. Który w ka?dym tygodniu gra w jednym i drugim ?rodowisku. |
No faktycznie, je?li kto? nie ma w ?yciu obowi?zków i wy?szych celów, a fortun? i ca?y wolny czas ?aduje w gry to jest EXPERTEM!! Odezwa? si? expert od expertów!
| Watcher napisał/a: | | Czytam uwa?nie. Fakt jest taki, ?e w?a?nie wysz?o Halo na iksa. Nie na PS. |
Oj chyba jednak bardziej koncentrujesz si? na szukaniu drugiego dna (fanbojstwa). Przecie? pisa?em o tym. HALO to jedna z ca?ych dwóch ekskluzywnych serii na XBOXa, która mnie interesuje, a której twórcy w ko?cu wyrwali si? z kontraktu z M$ i wi?cej HALO (przynajmniej oni) nie pope?ni?. Nie wiem jak mam to jeszcze ja?niej napisa? aby? zrozumia?!?!? |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-12-29, 14:06
|
|
| Gazza napisał/a: |
Ciebie mo?e nie, ale miliony tak, no i menagerów i speców od sprzeda?y... | Speców od sprzeda?y, co oni maj? do rzeczy? A miliony o których wspominasz to rozumiem efekt Twoich dog??bnych bada? rynku, tak?
| Cytat: | | Filozofi? to Ty dorabiasz do ka?dej k?ótni, bo dyskusjami tego nazywa? nie mo?na. | No moment, je?eli porównujemy filozofi? dzia?ania sprz?tu, który reaguje na jeden w istocie aktywny element (lub dwa) do sprz?tu, który w skrajnych przypadkach obs?uguje do 50000 aktywnych elementów to chyba ?atwo dostrzec ró?nic?.
Dyskusja
LOL Pogarda - mo?esz tak to nazywa?. | Ja mam wy??cznie pogard? dla takiej w?a?nie postawy.
Pob?a?liwo??? To, ?e s? na niego dwie exkluzywne (dla Watchera: czytaj: tylko na Xa) serie dla których go mo?e kupi?, nie zmienia postaci, ?e dla mnie nie ma on kompletnic nic wi?cej do zaoferowania ni? to co mam. Wi?c je?li to pob?a?liwo?? to masz racj?. Jestem FANBOJEM, jestem FANBOJEM!!! Dzi?kuj? za diagnoz? braciom S. Od razu lepiej si? poczu?em. Ile za konsultacj?!? | Jedyn? zap?at? b?dzie zmuszenie si? do chwili refleksji.
| Cytat: | | No faktycznie, je?li kto? nie ma w ?yciu obowi?zków i wy?szych celów, a fortun? i ca?y wolny czas ?aduje w gry to jest EXPERTEM!! Odezwa? si? expert od expertów! | Pomijaj?c ?adunek emocjonalny - tak, to czyni z niego eksperta w tej dziedzinie. Go?? który zamienia swoj? piwnic? w jedn? wielk? makiet? dla kolejek jest ekspertem od kolejek.
| Cytat: | | Oj chyba jednak bardziej koncentrujesz si? na szukaniu drugiego dna (fanbojstwa). Przecie? pisa?em o tym. HALO to jedna z ca?ych dwóch ekskluzywnych serii na XBOXa, która mnie interesuje, a której twórcy w ko?cu wyrwali si? z kontraktu z M$ i wi?cej HALO (przynajmniej oni) nie pope?ni?. Nie wiem jak mam to jeszcze ja?niej napisa? aby? zrozumia?!?!? | O to chodzi, ?e wró?ysz z fusów. Jeszcze poczekajmy z o?wiadczeniem, ?e ?adne Halo ju? na iksa nie powstanie. Nie mia?o powsta? ?adne FF... i jednak powsta?o.
Dobra, id? zastanawia? si?, czy czas wolny po?wi?ci? Europie Universalis III czy Total War: Empire. My?l o tym, ?e to ekskluziwy bardzo mnie podnieca |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2011-01-11, 14:25
|
|
|
| Masz racj?. |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2011-02-03, 07:21
|
|
|
Expertem to jestes Watcher od historii a ty Kuba od geodezji. Expertem okresla sie ludzi ktorzy zdobyli profesjonalna, rzetelna wiedze w jakiejs dziedzinie, droga wieloletniej nauki w szkolach a potem studiach i wieloletniej praktyki.
Nie ma wsrod nas expertow od gier bo takim byc nie mozna, ale mozna byc znawca, fanem, maniakem gier, nalogowcem, mistrzem.
Ja jestem tym ostatnim w Call of Duty. Ktos z was mi podskoczy?? Watpie... |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2011-02-03, 12:40
|
|
| darthmateusz napisał/a: | Expertem to jestes Watcher od historii a ty Kuba od geodezji. Expertem okresla sie ludzi ktorzy zdobyli profesjonalna, rzetelna wiedze w jakiejs dziedzinie, droga wieloletniej nauki w szkolach a potem studiach i wieloletniej praktyki.
Nie ma wsrod nas expertow od gier bo takim byc nie mozna, ale mozna byc znawca, fanem, maniakem gier, nalogowcem, mistrzem. | To prawda, masz racj?, s?owa ekspert nadu?y?em. Aczkolwiek ?aden ze mnie ekspert od historii, do tego trzeba co najmniej doktoratu |

|
|
|
 |
|
|
phpBB by
przemo
|