|
H: IV Tura |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-04-20, 20:38 H: IV Tura
Baretki:  |
|
|
Dochodz? sloty HS:
Watcher 2
Drzewiec 1
Duscann 2
Zapa? 3
Kacper 1
Kolejno??
Zapa?
KacperTheCowboy
duscann
Watcher
Drzewiec |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2010-04-20, 20:52
|
|
| Zajmuje Pretorium, Kommodus i Belizariusz. |
| Ostatnio zmieniony przez Watcher 2010-04-20, 20:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
KacperTheCowboy
Diuk

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-04-20, 21:47
|
|
|
| Zajmuj? Amid? i buduj? garnizon tam?e. |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-04-20, 22:06
|
|
|
Zajmuj?: Krassus
Atakuj? : Messyn? |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-04-24, 00:15
|
|
Bitwa o Messyn?
Pu?ap: 750 punktów (duscann 775 ze wzgl?du na monolit tracki)
Bitwa miejska (co oznacza du?o terenów). |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-05-08, 20:48
|
|
| Drugi walkower Duscanna |

|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-05-10, 16:35
|
|
|
Zaraz, zaraz nie tak pr?dko, a gdzie by? pierwszy???
Grali?cie ostatnio wielk? bitw? i stwierdzili?cie, ?e to spotkanie nie ma statusu warsztatów. Pozatym ja przyby?em na t? bitw? (mog?em gra? bez problemu) tak?e je?li ju?, to Ty Watcher za tamt? bitw? powiniene? odda? walkower - no niestety czasami wszystkiego naraz mie? nie mo?na. Poprostu nie chcia?em by? upierdliwy i nie dr??y?em tego tematu, ale w obecnej sytuacji... |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
| Ostatnio zmieniony przez duscann 2010-05-10, 16:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-05-10, 16:46
|
|
|
Ale Zapa? nie wpierniczaj si? mi?dzy wódk? a zak?sk? (bez urazy) wyja?nimy sobie wszystko z Watcherem.
Z tego co wiem:
-Pierwszy termin naszej bitwy mia? by? w dzie? wielkiej bitwy - nie z mojej winy si? nie odby?a.
-Drugi termin mia?by? teraz i odda?em walkowera z przyczyn wiadomo jakich.
BTW Watcher móg?by? pisa? daty warsztatów przy topicach |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-05-10, 16:59
|
|
| Nie. Wielka Bitwa nie by?a warsztatami. Pierwszym warsztatem z walkowerem by? ten z 24 IV, czyli numer 93. |

|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-05-10, 17:03
|
|
|
A o której i kiedy potwierdzi?e? bitw? o Messyn??
Cztery dni czeka?em za odpowiedzi? po 20 stego Ci? zaatakowa?em, sorry ale nie b?d? ca?e noce warowa?, a? ?askawie odpiszesz.
"Wys?any: 2010-04-24, 00:15
--------------------------------------------------------------------------------
Bitwa o Messyn?..."
Cie?ko si? przyznac do b??du? |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-05-10, 18:40
|
|
| duscann napisał/a: | A o której i kiedy potwierdzi?e? bitw? o Messyn??
Cztery dni czeka?em za odpowiedzi? po 20 stego Ci? zaatakowa?em, sorry ale nie b?d? ca?e noce warowa?, a? ?askawie odpiszesz.
"Wys?any: 2010-04-24, 00:15
--------------------------------------------------------------------------------
Bitwa o Messyn?..."
Cie?ko si? przyznac do b??du? | Ale o co Ci chodzi? Bitwa liczy si? od momentu zadeklarowania, nie rozlosowania. Rozlosowa? to ja j? mog? na miejscu na warsztatach. Nie wspominaj?c o tym, ?e nie rozumiem uwagi o nocy. Spokojnie mo?na sprawdzi? stan o 9-10 w dzie? warsztatów (tym bardziej, ?e cz?sto w ostatniej chwili s? tam dopiski o ewentualnych spó?nieniach itp.). Wi?c prosi?bym o zachowanie swoich sugestii dla siebie. A je?li nie masz do mnie zaufania jako do swego rodzaju Mistrza Gry (termin z RPG nie polegaj?cy na wlewaniu sobie niczego) to albo zawnioskuj, by mnie z tej pozycji wyrzuci?, albo zrezygnuj z kampanii w której w swoim prze?wiadczeniu jeste? niby wa?owany. |

|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2010-05-10, 19:00
|
|
| duscann napisał/a: | | Ale Zapa? nie wpierniczaj si? mi?dzy wódk? a zak?sk? (bez urazy) |
Heh, nawet nie b?d? tego komentowa?. Wrzucasz swoje uwagi w co drugi temat i nikt Ci nie dowala tekstami z wódk? i czym? tam. |
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-05-10, 19:04
|
|
|
Przemy?l jeszcze raz t? ca?? sytuacj? - a je?li nie rozumiesz tej sytuacji, to có? ja Ci w tym nie pomog?. Nie b?d? si? z Tob? spiera? ale postaw si? w mojej roli...czy aby napewno nie mia?by? pretensji?
W pi?tek wieczorem patrzy?em czy co? si? pojawi?o - nic nie by?o wi?c za?o?y?em, ?e nikt o zdrowych zmys?ach nie daje takich informacji w dzie? warsztatów - bo wko?cu trzeba si? do tego przygotowa?, zrobi? rozpisk? , czasem co? domalowa?, czasem co? po?yczy? czy zwyczajnie ZAREZERWOWA? sobie czas czy zrezygnowa? z innych zaj?? ?eby na warsztaty dotrze?.
Uwa?am, ?e jak zwykle zinterpretowa?e? sobie t? sytuacje PO SWOJEMU, maj?c w nosie innych (czyt.moje) argumenty, czy to aby nie zboczenie zawodowe? Czy si? obrazisz czy nie, to Twój problem ja nale?e do ludzi, którzy mówi? o problemach otwarcie.
pozdrawiam
?mi?cy si? upomnie? o swoje Duscann |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-05-10, 19:08
|
|
|
| Zapa? napisał/a: | | duscann napisał/a: | | Ale Zapa? nie wpierniczaj si? mi?dzy wódk? a zak?sk? (bez urazy) |
Heh, nawet nie b?d? tego komentowa?. Wrzucasz swoje uwagi w co drugi temat i nikt Ci nie dowala tekstami z wódk? i czym? tam. |
Masz jakie? problemy co do mojej osoby? chcesz o tym porozmawia? na ?ywo? |
|
|
|
 |
|
|