Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
ostatnio obejrzane/godne polecenia/ulubione
Autor Wiadomość
Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2010-03-21, 12:48   
   Baretki: tartar zalozyciel

Nie rozumiesz Kuroki .. jak najbardziej si? z tob? zgadzam ... przecie? pierwszy odcinek zawsze musi, ?e tak powiem lajtowy, aby zach?ci? widza ...tak jak napisa? poprzednik by?o z Kompani Bracii i co wysz?o ... ?wietny serial :) :)

cYnik
Arcyksiążę

Wysłany: 2010-03-21, 16:34   

KurokiKaze napisał/a:
Nie powiecie chyba ?e druga po?owa odcinka by?a s?aba?

by?a s?aba :)

Furion
Żebrak

Wysłany: 2010-03-21, 19:04   

darthmateusz napisał/a:
A ja by?em w?a?nie na LOVELY BONES Petera Jacksona. FAjny film. Polecam. ?wietny Mark Whalberg. Pomy?le?, ?e zaczyna? jako ch?opta? w bojsbandzie New Kids On The Block :rotfl:

Te? by?em na Lovely Bones [Nostalgia Anio?a] Film ten mnie BARDZO pozytywnie zaskoczy? - spodziewa?em si? jakiego? bajdurzenia, p?akania i lelum-polelum, jednak film naprawd? trzyma? poziom.

Naprawd? dobry Thriller, mocno trzyma? w napi?ciu, fajna gra aktorska. Wiadomix, ?e miejscami smutny, ale w gruncie rzeczy jest to film bardziej przera?aj?cy ni? "do pop?akania".

Fabu?a, mimo ?e oczywista, jest bardzo fajna. Nie jest to plagiat klasyku "uwierz w ducha".

Polecam, naprawd? warto.
pozdrawiam
Furion

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2010-03-27, 01:43   
   Baretki: zalozyciel

Wyspa Tajemnic. No znakomity, no :) Ta muzyka! Kadry! Troch? ko?cówka odrobin? odstaje (ostatnie dos?ownie sceny), ale do momentu ostatniej retrospekcji DiCaprio: wow! Ten uroczy, niepokoj?cy nastrój filmu noir (cho? nie w czerni i bieli)...

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

cYnik
Arcyksiążę

Wysłany: 2010-03-27, 15:41   

czeka w kolejce w?a?nie

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2010-03-27, 15:48   

darthmateusz napisał/a:
A ja by?em w?a?nie na LOVELY BONES Petera Jacksona. FAjny film. Polecam. ?wietny Mark Whalberg. Pomy?le?, ?e zaczyna? jako ch?opta? w bojsbandzie New Kids On The Block :rotfl:

Gdzie? dzwoni ale nie wiadomo gdzie.Mark Wahlberg nigdy nie wyst?powa? w New Kids on the Block w przeciwie?stwie do swojego brata Donnie Wahlberga ,Mark wyst?powa? jako solowy projekt Marky Mark.Ciekawostk? mo?e by? fakt nagrania piosenki specjalnie dla Dariusza Michalczewskiego.

http://www.youtube.com/watch?v=l1KFSMa_8R0 >>>Marky Mark - No Mercy (The Fist Of The Tiger) 1995
Ostatnio zmieniony przez gotard 2010-03-28, 11:32, w całości zmieniany 1 raz  

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2010-03-28, 03:40   

Thanks Kar ....

cYnik
Arcyksiążę

Wysłany: 2010-03-29, 13:34   

ZERO

zaskoczy? mnie. Polskie, a jednak zjadliwe i w smaku ca?kiem niez?e nawet.
Brud, beznadzieja i syf.
Nie jest to co prawda klimat tak depresyjny jak niektóre rosyjskie produkcje, które mia?d?? g?owy rozpacz?, a "jedynie" "umiarkowane tragedie" smutnych ludzi.
Do tego nie wiem czy co? ze mn? nie tak, ale momentami zdj?cia robi?y na mnie spore wra?enie, co w polskich filmach zdarza si? chyba jeszcze rzadziej od ciekawej fabu?y ;)

Polecam, je?li kto? lubi obejrze? co? ma?o widowiskowego.

Pablo 
Następca tronu

Wysłany: 2010-03-31, 08:43   

Watcher napisał/a:
Wyspa Tajemnic. No znakomity, no :) Ta muzyka! Kadry! Troch? ko?cówka odrobin? odstaje (ostatnie dos?ownie sceny), ale do momentu ostatniej retrospekcji DiCaprio: wow! Ten uroczy, niepokoj?cy nastrój filmu noir (cho? nie w czerni i bieli)...

Robi wra?enie. Przeczyta?em w gazecie, ?e od pocz?tku widz zna zako?czenie, ale i tak jest ciekawie. Albo jestem takim t?pakiem, albo ten kto to pisa? nie widzia? tego filmu, ale zako?czenie mnie zaskoczy?o do tego stopnia, ?e nie wiedzia?em czy jest prawd? :) Kilka rzucaj?cych si? w oczy b??dów monta?owych, ale ca?okszta?t je przy?miewa.

A wracaj?c do "Pacifik", po 3. odcinku stwierdzam, ?e nuda...

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2010-04-01, 07:54   

gotard napisał/a:
Mark Wahlberg nigdy nie wyst?powa? w New Kids on the Block w przeciwie?stwie do swojego brata Donnie Wahlberga

Dok?adnie, cho? Donnie te? przeskoczy? do bran?y filmowej - ostatnio widziano go w Kompanii Braci. :soldier:

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2010-04-01, 12:20   

Nostalgia Anio?a -dobry film chocia? ten Peter Jackson to cwana gapa.Wrzuci? do jednego garnka "Ducha" "Mi?dzy piek?em a niebem" "Niewidzialny" zamiesza? no i wyszed? film dobry ale nie wybitny moja skala 4/6

Wyspa Tajemnic-zawsze twierdzi?em ?e DiCaprio ma talent.Film mnie zaskoczy? ,by?em przekonany ?e akcja filmu pójdzie w zupe?nie innym kierunku. 5/6

Zero-Mia?o by? w stylu "Miasta Gniewu" w stylu kalejdoskopowym a wysz?o jak zawsze lub prawie zawsze w kinie polskim md?o bez wyrazu . 3/6

Adam Zmartwychwsta?y-Rewelacja tyle wystarczy . http://www.filmweb.pl/f26...sta%C5%82y,2008 . 6/6

cYnik
Arcyksiążę

Wysłany: 2010-04-03, 13:07   

?wi?ci z Bostonu / The Boondock Saints

tak, tak - ogl?da?em po raz pierwszy 8)
10/10. Film skopa? moje dupsko. Straszna frajda.
Dafoe mistrz!
Film móg?by wyj?? spod r?ki Tarantino.
Masa cytatów, które dopiero teraz rozszyfrowa?em, a które pojawia?y si? w wielu miejscach.
I nie pami?tam kiedy tak si? roze?mia?em na filmie, jak przy scenie z kotem :rotfl:

mistrz, mistrz, mistrz.
i kult :D

kto jest te? tak? pipk? jak ja do wczoraj i nie ogl?da? tej pozycji - nadrabia?! :D

dwójki w ogóle nie chc? ogl?da?, ?eby nie popsu? sobie jedynki ;)

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2010-04-03, 13:13   
   Baretki: zalozyciel

No ja nie widzia?em jeszcze :) Tyle do nadrobienia...

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2010-04-04, 16:10   

Panowie jak mo?na omin?? taki film .... widzia?em go ze 4 razy ....

Ostatnio zmieniony przez Drzewiec 2010-04-09, 14:27, w całości zmieniany 1 raz  

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2010-04-09, 09:22   

TAk ?wietny jest. ?adnych par? lat temu go ogl?dali?my razem Mike chyba nie?

By?em na WYSPIE TAJEMNIC....dobry, ale po waszych wypowiedziach spodziewa?em sie troche wi?cej powiem szczerze.

Odpowiedz do tematu