|
Walizka na figurki |
| Autor |
Wiadomość |
JadziaKage
Książę

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2010-01-24, 07:38 Walizka na figurki
|
|
|
wczoraj po powrocie z warsztatów, po d?u?szej chwilce namys?u doszed?em do wniosku ?e sposób w jaki mam popakowane figurki jest ma?o ekonomiczny, niezwykle ma?o wydajny, i nigdy nie z?o?e tak samo jak by?o.... ...
Tak wi?c przedzieraj?c si? przez sk?adzik w piwnicy, odkry?em poduszk? korekcyjn?, z takiej fajnej do?? sztywnej g?bki. od razu wiedzia?em ?e to jest to. Specjalnym wato-materia?em wy?o?y?em ?ciany boczne mojej walizki(przyszy?em ig?? i nitk? na sta?e). Po czym zacze?em obrabia? t? g?bke co by pasowa?a wymiarami do ca?o?ci, resztki które zosta?y odci?te robi? 2x warstw?. mieszcz? si? tam figsy ka?dego rodzaju(smoka pewnie te? bym upchn??, uwaga z za?o?onymi skrzyd?ami!!!).
Ca?o?? mo?e nie wygl?da jak przegródki GW. lecz zdaj? egzamin na 5+
Sposób wycinania: wszystkie elementy do przyci?cia po odrysowaniu pisakiem, oprawiam za pomoc? brzytwy, idzie to do?? pr?dko. tylko pierwsze okienko dla jogurta sprawia?o mi problemy^^ bo by?em zielony w temacie.
P.S: zdj?cie-ankiet? wstawi? jak sko?cz? |
_________________ Now the hour of awakening has come at last. Let the galaxy beware - the Necrons are rising! |
|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-02-01, 20:07
Baretki:  |
|
|
Chce to widzie?
"Jadzia z?ota r?czka" |
|
 |
JadziaKage
Książę

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2010-02-02, 11:29
|
|
|
| Aparatu jeszcze nie posiadam... ale ju? walizk? zaprezentowa?em na ostatnich warsztatach;] |
_________________ Now the hour of awakening has come at last. Let the galaxy beware - the Necrons are rising! |
|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-02-02, 15:14
Baretki:  |
|