Przesunięty przez: Watcher 2013-11-29, 21:26 |
X-box |
| Autor |
Wiadomość |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-08-10, 18:16 X-box
Baretki:  |
|
|
i tak oto zakupi?em najpot??niejsz? konsol? obecnie na rynku. Dokupi?em jeszcze (z gier) Spawn: Armagedon i Halo 2. Moje pierwsze wra?emia, hm he he konsola jest niesamowita
HALO 2
Grafika pierwszorz?dna, miodno?? ?wietna. Gra jest po prostu Boska. Najlepszy fpp jakikolwiek gra?em. Niestety mój piec nie ud?wignie ju? najnowszych gier tego typu. Wysokie SI przeciwnika, fenomenalne krajobrazy, ró?norodno?? broni i niesamowite demka. TO JEST X-BOX
Spawn: Armagedon
Kupi?em ze wzgl?du na komiks i na posta? rzecz jasna. Grafika mo?e ju? nie n a takim poziomie, jak w Halo 2, but klimat jest nieziemski, kojarzy mi si? z HELL. Oczywi?cie s? wszystkie moce Spawna jak ?a?cuchy(moje ulubione) nekroplasma(dzi?ki której robimy ró?ne szata?skie rzeczy, np. eksplozja demona). Al ma równie? swój arsena? broni (pistolety, maszynówki, wyrzutnie i miniguny). To tyle. Jestem w trakcie przej?cia dwóch pozycji.
Ogólnie rzecz bior?c jestem zadowolony z mo?liwo?ci X-boxa. Je?eli chodzi o porównanie do PS 2, gdzie na ró?nych forach obrzucaj? si? b?otem to powiem wam jedno ja si? nabijam z tych go?ci. Ps 2 ma niepowtarzalne gry(klimat, przedewszystkim klimat), tak samo jak X-box(niewyobra?alna grafika). Bardzo si? ciesz?, ?e Bill wszed? w konkurencj? z Sony, bo inaczej mielibi?my monopol konsolowy( i na pewno nie by?oby tyle kilerów na PS 2 ). X posiada DvD i 50 giga twardego i gry ?aduj? si? w b?yskawicznym tempie. Powiem wam szczerze, ?e dopiero rozgryzam mo?liwo?ci X-skrzynki ... |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-15, 16:45
|
|
| D?ugo si? niestety nie nacieszy?em, poniewa? PAD? MI X-BOX ju? napisa?em do ultimy, czekam na odpowied?. Nie widzi ?adnej p?yty ... |
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-15, 18:33
|
|
| Ups moje kondolencje. Utrata ukochanego sprz?tu jest zawsze bolesna. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-11-16, 16:40
|
|
|
Nie p?kaj! Masz przecie? gwarancj? no i kupi?e? go w najlepszym sklepie konsolowym w Polsce. Pewnie to kwestia czytnika. Xboxy maj? z nimi problemy.
Ja ostatnio serwisowa?em mój odtwarzacz DVD (Panasonic). Na szcz??cie mam 2 letni? gwarancj?. Okaza?o si?, ?e wymaga? tylko regulacji, czyszczenia i konserwacji. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-11-28, 19:12
|
|
|
| No i jak post?py w naprawie Xboxa? Wys?a?e? ju? sprz?cior?Raportuj stary! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-30, 00:40
|
|
Zareklamowa?, wys?a?, czeka na dalszy ci?g |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-11-30, 20:09
|
|
|
| To dobrze! Swoj? drog? co si? dzieje z Drzewcem, ?e go na forum nie wida?? Niech pami?ta o Ringu (ka?dy g?os si? liczy!) |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-30, 20:14
|
|
Jego dostawca internetowy to nieodpowiedzialny pseudobiznesmen, ot ca?a tajemnica Ale z x-boxem chyba wszystko pójdzie dobrze, Drzewiec zapodzia? gdzie? faktur?, ale napisali ?e wystarczy gwarancja |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-12-01, 00:19
|
|
Ju? wróci?em. Co do X-boxa to wys?a?em ju? go tydzie? temu |
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-12-02, 05:58
|
|
to poczekasz miesi?c i tyle |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-12-02, 14:17
|
|
| W?a?nie sprawdza?em skrzynk? i odpisa? mi Samuraj, ?e decyzja b?dzie najprawdopodobnie w przysz?y tydzie? co do konsoli, ale na 99% dostan? nówk? cywk? konsol? ... |
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-12-23, 00:35
|
|
|
| Ze ?ród?a wiem, ?e konsola wróci?a! Oby spisywa?a si? bez zarzutu! Chocia? w ?wietle niedawnej premiery i pora?ki (póki co! mo?e jeszcze si? rozkr?ci) XBOXa 360 produkty M$ budz? spore zastrze?enia! |
|
|
|
 |
|
|