|
Chodzieska Scena |
| Autor |
Wiadomość |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2005-11-22, 21:25
|
|
|
Koniec tematu tu nie mo?na si? k?óci? spory mamy za?atwia? mi?dzy sob? na lajfie ...dlatego w?a?nie oficjalnie zaka?czam spór za?atwimy to nie na forum A zreszt? co ci do tego zajmij si? swoimi sprawami |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

|
Wysłany: 2005-11-22, 21:44
|
|
|
Z góry uwa?am, ?e ten spór jest bez sensu i chyba nie miejsce na niego na tym forum. A tak poza tym, Palec- Twoje s?owa s? chyba troch? za mocne jak na mój gust. Cho? ta sprawa mnie nie dotyczy to wydaje mi si?, ?e nie powinieny? tak pochopnie ferowa? wyroków co do nowego bandu, bo to, ?e zespó? b?dzie sk??da? si? z nowych muzyków, nie musi znaczy?, ?e nie b?dzie w nim zapa?u ani pracy (spój? chocia?by na nas, cho? mo?e nie prezentujemy najwy?szego poziomu pracy nam nie odmówisz ) |
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2005-11-22, 22:31
|
|
|
| Palec, sk?d te impulsy ;p pozdro !:p |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-11-23, 18:19
|
|
|
| myszko! moze powiesz bratu by?ego kolegi z zespo?u kto bedzie tworzyl ten nowopowstaj?cy zespól? bardzo mnie to interesuje... |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2005-11-24, 15:26
|
|
|
Nie mog? za bardzo nic mówi? ...ale w sumie oki: Simon, Kali, ja i mo?e Jacol a wokal tajemnica |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2005-11-27, 18:51
|
|
|
Wokal, je?li b?dzie, to b?dzie... spoko Rock and roll ! |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-11-27, 21:44
|
|
|
Kali sie wygada? co do wokalu..... No Panowie (i Pani ) ! Pozosta?o mi ?yczyc wam powodzenia! |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2005-11-27, 22:44
|
|
|
Ale to by? jednorazowy pomys? wokalu i chyba nie wypali bo to troche dziwne... ale jeszcze jest druga opcja ale tym razem si? Kali nie wygadaj |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2005-11-28, 18:15
|
|
|
Mycha, co to za inny vokal Jest jaki? 2 wariant ? pozdro !!! |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

|
Wysłany: 2005-11-28, 19:02
|
|
|
Ale? zamieszanie, ale dobrze, ?e sie co? dzieje. Przynajmniej bedzie do kogo na proby przychodzi? |
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2005-11-28, 20:44
|
|
|
| pikusMAIDEN napisał/a: | Ale? zamieszanie, ale dobrze, ?e sie co? dzieje. Przynajmniej bedzie do kogo na proby przychodzi? |
ciekawe w jakim celu... |
_________________ |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

|
Wysłany: 2005-11-28, 21:21
|
|
|
We wiadomymy celu... |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-11-28, 21:39
Baretki:  |
|
|
| Ograniczcie te czatowe pogaw?dki. Co te dwie powy?sze wypowiedzi maj? wspólnego z tematem? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
LeNoR
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2005-11-30, 10:52 PEACE-?ycz? powodzenia!!
|
|
|
Elegancko! Pieknie, ?licznie, ?adnie, kolorowo
Bardzo dobrze ch?opaki tak trzyma?! Kolejny zespó?, oby by? lepszy od poprzedniego:D Grajcie i przecierajcie oczy niedowiarkom, którzy siedz? z dup? w domu i nic nie robi?:D
!!POWODZENIA!! |
_________________ ====>>|LeNoR|<<===== |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2005-12-04, 12:09
|
|
|
nie wiem czy mog? to napisa? poniewa? czatowe pogawentki s? nie wskazane...ale Lenor pytanie do Ciebie: nie da?o by si? wkr?ci? kiedy? w chdku próby???dla zespo?u PEACE??
nie wiesz kiedy sa wolne terminy?? a zreszt? dzi?ki za wsparcie równie? ?ycze powodzenia w muzycznym ?wiecie oczywi?cie dla ENEMY |
|
|
|
 |
|
|