|
Okop/stanowisko strzeleckie |
| Ocena: |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 4 |
|
44% |
[ 4 ] |
| 5 |
|
44% |
[ 4 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 0 - ja |
|
11% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 9 |
| Wszystkich Głosów: 9 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-11-27, 15:13 Okop/stanowisko strzeleckie
|
|
|
Oto moja dzisiejsza praca. Malowanie, bo model by? gotowy.
Gondorczyk dla skali porównawczej.
I jeszcze z Salamandr?. Cho? kolorystyka siad?a we wszystkich zdj?ciach.
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-28, 06:36
Baretki:  |
|
|
4+. Oczywi?cie model nie wystawi? na zbyt du?? prób? Twoich zdolno?ci malarskich, ale i tak wida?, ?e np niektóre kamienie pomalowane s? nieco inaczej, ni? wi?kszo?? (plus). Mam wra?enie, ?e zdj?cie jest nieco zbyt jasne, przez co np drewniane bele wydaj? si? jednokolorowe (nie wierz?, ?e tak je pomalowa?e? ). |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-11-28, 18:51
|
|
|
| Trafne spostrze?enia. Zabawa z przes?onami i czasem ekspozycji zaowocowa?a nienaturalnymi kolorami, a poniewa? okaza?o si? to po przegraniu zdj?? i spakowaniu "studia" nie chcia?o mi si? ponawia? czynno?ci. W efekcie otrzymali?cie fotk? z przek?amaniami barw. Zapewniam, ?e drewniane k?ody oraz kamienie pomalowane s? przynajmniej kilkoma odcieniami. Zreszt? jak napisa? Watch, model nie jest jakim? wyzwaniem malarskim. Ot spontaniczna wizyta w sklepie modelarskim i równie przypadkowy zakup elementu terenu (9 z? w stanie surowym). Wyzwanie ?adne ale do gry wystarcza w zupe?no?ci. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-28, 21:39
Baretki:  |
|
|
| Musz? powiedzie?, ?e okop bardzo mi si? podoba i ?e mnie zainspirowa? do budowy podobnego. Proponuj? na kolejnych warsztatach, jakie kiedy? pewnie si? odb?d? po?wi?ci? w?a?nie jakim? elementom terenu. Ja ze swej strony na pewno poka?? to i owo na pewno. A za okop daj? 5. |
|
|
|
 |
|
|