Przesunięty przez: Watcher 2013-11-29, 21:25 |
PS3 |
| Autor |
Wiadomość |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-06-08, 19:56 PS3
|
|
|
XBOX360 ma swój temat to o PS3 te? mo?e by?.
G?ówny powód tworzenia przeze mnie tego tematu to brak jakiegokolwiek miejsca do spytania si? o jedn? rzecz.
Korzystacie z przegl?darki PSowej? Ostatnio zacz??a mi si? wiesza?, prawie zawsze tak, ?e trzeba wymusi? reset. S? jakie? nadchodz?ce update'y firmware'a? |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2009-06-09, 19:59
|
|
|
Update'y s? stosunkowo cz?sto (z tendencj? do rzadziej - system dopieszczony wi?c co tu cz?sto usprawnia??), a newsy na ten temat zawsze pojawiaj? si? z wyprzedzeniem na www.ps3site.pl (polecam - good shit!).
Ja, u siebie, zwiech przegl?darki nie stwierdzam. Mo?e to kwestia miejsc które odwiedzasz albo ??cza (router, je?li u?ywasz).
Poprzegl?daj posty na forum ps3site.pl - tam mo?e znajdziesz bratni? dusz? w tej materii. |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-06-09, 20:51
|
|
|
Stronk? i forum znam, zgodz? si?, ?e bardzo dobre. Sam system b?dzie zmieniany na pewno. Na 8 rdzeni system nie popisuje si? wieloprocesowo?ci?. Kiepsko, ?e podczas grania nie mo?na odpali? przegl?darki. Z czasem na pewno si? to zmieni, jeszcze sporo z tego klocka wyci?gn? |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2009-06-11, 08:56
|
|
|
| Sayon napisał/a: | | Na 8 rdzeni system nie popisuje si? wieloprocesowo?ci?. |
Nie lepiej by?o w kompuer zainwestowa?? Mnie to nie przeszkadza, ba nie wymagam niczego wi?cej ni? dosta?em - a dosta?em od PS3 WIELE!
| Sayon napisał/a: | | Kiepsko, ?e podczas grania nie mo?na odpali? przegl?darki. |
No rzeczywi?cie - wsz?dzie indziej mo?na! Nie wiem po co mia?bym graj?c odpala? przegl?dark? - chyba po solucj? najwy?ej (ale dla takich mi?czaków w?a?nie to wprowadz?).
No przesta? - patrz punkt wy?ej!
| Sayon napisał/a: | | Z czasem na pewno si? to zmieni, jeszcze sporo z tego klocka wyci?gn? |
Mo?e tak, ale nie wiem co i po co!? Przecie? to co mamy to majstersztyk. PS3 i x360 to najbardziej zaawansowane maszyny do grania i niczego lepszego dotychczas nie by?o i jeszcze d?ugo nie b?dzie wi?c nie wiem z k?d te oczekiwania?
Mo?e przypomn? - to jest KONSOLA! |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-06-11, 13:34
|
|
|
| Gazza napisał/a: |
Mo?e przypomn? - to jest KONSOLA! |
Cz?sto nazywana przez producenta mega kombajnem...
Przegl?darka nie jest mi potrzebna do solucji, czasami musz? co? sprawdzi?, a g?upio jest wy??cza? gr?, czy w??cza? kompa.
Je?li chodzi o gry to wiadomo, nie ma konkurentów, ale jak na nowe projekty Sony - Live with Playstation i Vidzone, to przegl?darka le?y i w ogóle nic z ni? nie robi?.
PS3 jest idealna do grania - zero uwag, ale skoro ma by? jakim? "centrum rozrywki" to mo?na ju? si? przyczepi?. Zreszt? to co wskaza?em to tak szczegó?y. |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2009-06-11, 14:03
|
|
|
Bajera to by by?a, gdyby w tej puszcze zamontowali TV przez neta. Kana? PS3 |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-06-11, 23:52
Baretki:  |
|
|
| na PSP jest SkyOne z pakietem kilku programów |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2009-06-13, 15:23
|
|
|
| Sayon napisał/a: | | przegl?darka le?y |
u mnie nie le?y, bo jak jej potrzebuj? to dzia?a bez zarzutu!
Twoje wymagania s? z lekka nie na miejscu - nie powiniene? czu? si? oszukany - nigdzie SONY niczego takiego nie lansowa?o; a to, ?e mieszkamy na progu Europy i wiele funkcji u nas nie dzia?a (Vidzone, "tv" etc.) to przecie? te? nie wina PS3. Nasze ??cza s? nawet za ukrai?skimi, a wyprzedzamy tylko biedne pa?stwa afryka?skie (wed?ug ostatnich bada? bran?y).
| Sayon napisał/a: | | koro ma by? jakim? "centrum rozrywki" to mo?na ju? si? przyczepi?. |
Wci?? to samo. U mnie wszystko dzia?a jak nale?y (gry, bluray, foto, mp3, internet). Mo?e to te? kwestia, ?e mam dysk 250GB i mój model ma czytniki kart pami?ci - spory plus), ale zarejestruj si? na ameryka?skim store to zobaczysz ile nas omija!
A najlepiej sprzedaj j?, do?ó? kilka tysi?cy, kup jakiego? wypasionego pieca i napisz potrzebne Ci aplikacje to mo?e Ci? to wreszcie zaspokoi.
| RNR napisał/a: | | Bajera to by by?a, gdyby w tej puszcze zamontowali TV przez neta. Kana? PS3 |
Co? takiego mniejwi?cej funkcjonuje w Japonii i USA, wi?c "zamontowane" jest tylko my w 3 ?wiecie mieszkamy. |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-06-13, 19:19
|
|
|
Konsola jest bardzo, bardzo dobra ja tylko mówi? czego brakuje jej do idea?u. Piec mam, a konsol? kupi?em do grania, te? jej nie sprzedam. Chodzi mi o brak funkcjonalno?ci pewnych, które Sony mog?oby doda?, a z których ka?dy by by? zadowolony.
Skoro sprz?t jest dobry, a mo?e by? lepszy to warto na to czeka?, a i ponarzeka? mo?na. W?tpi?, ?eby programi?ci pracuj?cy dla Sony mieli czas ry? po internecie za stronami, które si? wieszaj?, nie obwiniam ich za to, ale mogliby doda? co? takiego jak Bugreport i by?oby ok. Sami zobaczcie jak rozwija si? OpenOffice jako Open Source, tak samo Firefox, a mianowicie beta Minefield - usuni?cie tych wszystkich bugów zawdzi?czaj? "niezatrudnionym fachowcom" |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-06-13, 20:32
|
|
| Ale przecie? PS3 nie jest przeznaczone do przegl?dania sieci. Od tego jest PC. To, ?e jest tam taka opcja to tylko przyjemny dodatek, z którego skorzysta? mo?esz, lecz nie musisz (podobnie jak dajmy na to stopery w komórkach, s? gorsze od stoperów profesjonalnych, ale z braku tych?e mo?esz skorzysta? i z nich). |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-06-13, 21:38
|
|
|
Ja tylko zwróci?em uwag?, ?e mogliby co? z tym zrobi?, nie musz? przecie?. Lubi? po prostu kiedy co?, co jest "dodatkiem", dzia?a idealnie - jest dok?adnie sprawdzone. Nie lubi? resetowa? konsoli z g?upich powodów. Na grze si? nie zatnie i chwa?a za to dla Sony |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-06-13, 21:41
|
|
Napisz do nich o zaistnia?ej sytuacji i tyle |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2010-06-22, 20:44
|
|
|
W sobot?, po prawie 3 latach wiernej s?u?by, na mojej PS3 zap?on??a z?owieszczo ?ó?ta dioda! Tak koledzy, moja konsola uda?a si? na spoczynek do krainy wiecznego grania.
YELOW LIGHT OF DEATH dotkn?? i mnie.
?egnaj peestrójko!
Czas na przesiadk? na slima. Ale to niestety dopiero po urlopie. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-06-22, 20:57
|
|
| Wspó?czuj?. To ?ó?te ?wiate?ko jest wynikiem jakiej? ogólnej awarii czy (jak w iksie) przegrzania procesora? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
|
|