|
Bramka Jelenia i w?pliwo?ci. |
| Autor |
Wiadomość |
gotard
Król-Kapłan

|
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-05-17, 15:10
Baretki:  |
|
|
| Tak, przecie? pi?ka ca?ym obwodem musi by? za lini? ko?cow?, ?eby orzec aut, tak przynajmniej mi si? wydaje. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2009-05-18, 14:32
|
|
| Nie by?o spalonego, ani pi?ka nie wysz?a za lini?. Prawid?owo strzelona bramka |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-05-23, 23:58
|
|
|
"ca?y obwód" oznacza nic innego jak najwi?kszy obwód. Nie wiem jak to matematycznie wyja?ni?, ale chodzi o "obwód przez ?rodek" kuli. To nie znaczy, ?e pi?ka ma ca?a wyj?? za lini?, ?eby by? aut.
Moim zdaniem, s?dzia pope?ni? tu b??d, ale nie takie rzeczy zdarza im si? skiep??i? |
_________________ Niech ?yje król!! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-05-24, 00:06
|
|
| KOOBA.84 napisał/a: | | "ca?y obwód" oznacza nic innego jak najwi?kszy obwód. Nie wiem jak to matematycznie wyja?ni?, ale chodzi o "obwód przez ?rodek" kuli. | Nie wiem czy zauwa?y?e?, ale spokojnie mo?na przeprowadzi? obwód przez ?rodek kuli, by nadal znajdowa? si? w tej sytuacji nad lini? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-05-24, 00:33
|
|
|
Gdyby to by? s?dzia pokroju Howarda Webb'a to pewnie nie by?aby uznana, go?? nie ma w?asnego zdania, kto pierwszy by podlecia? krzycz?c, tego decyzj? by uzna? ... Kwestia decyzji s?dziego, w tym wypadku na szcz??cie prawid?owej decyzji, przynajmniej wed?ug mnie.
Chocia? raz co? ?adnego si? Polakowi uda?o, niech si? cieszy ... |
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-05-24, 01:27
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | KOOBA.84 napisał/a: | | "ca?y obwód" oznacza nic innego jak najwi?kszy obwód. Nie wiem jak to matematycznie wyja?ni?, ale chodzi o "obwód przez ?rodek" kuli. | Nie wiem czy zauwa?y?e?, ale spokojnie mo?na przeprowadzi? obwód przez ?rodek kuli, by nadal znajdowa? si? w tej sytuacji nad lini? |
No w?asnie moim zdaniem nie. Ale z tej kamery to jest gdybanie, a podejrzewam, ?e takiej z której dobrze by?oby to wida? po prostu nie by?o. Raz by t? bramk? uznali innym razem nie... ot ce est la vive. I tak jak mówi Sayon - fajnie, ?e uznali Polakowi. To jedna z tych bramek, które nie odejda w niepami?? po zako?czonym sezonie. |
_________________ Niech ?yje król!! |
|
|
|
 |
|
|