|
BATTLE REPORT 2 V 2009 |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-05-02, 17:25 BATTLE REPORT 2 V 2009
Baretki:  |
|
|
Bitwa na 1100 punktów z Moj?eszem.
8 realmów
5 errantów
Damsel konna
BSB
Paladyn konny
Paladyn powietrzny
11 ?uczników
Trebusz
Przeciw mnie driady, drzewiec, jakich? dwóch magów i zmiennokszta?tny gogu? ze Strza?ami Zag?ady. No i 10 ?uczników jeszcze.
Dosta?em tak mocno, ?e a? nie chce mi si? o tym pisa?. Od d?u?szego czasu idzie mi ?le na polach bitew, ale tak przygn?biaj?cego starcia nie pami?tam, mo?e jedynie ta pó?turowa bitwa z szeregowcem mo?e si? z tym równa? (tyle, ?e tym razem zmusi?em si? by nie kapitulowa? a? do 5 tury). Sta?em sobie i nikogo nie widzia?em. Poza ?ucznikami, których nawet sp?dzi?em z pola walki. Pad? jeszcze wrogi mag, ale to ju? nie moja zas?uga, lecz miscasta. No i przez moment zauwa?y?em drzewca, ale w niego zdo?a?em jedynie wystrzeli? z trebusza (z miscastem rzecz jasna). Potem znowu si? schowa?.
W?a?nie sprawdzi?em, ?e ostatni raz wygra?em 20 XII, ta przekl?ta gra zacz??a mnie przerasta?, musz? pomy?le? o emeryturze
 |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-05-02, 17:44
|
|
A pegaz to jest Monster, wi?c niepotrzebnie go Pan ?ci?ga?, móg? zej?? sam pegaz albo sam je?dziec, lub dostaliby po ranie na przyk?ad.
Niech si? Pan odrazu nie irytuje i nie zak?ada z góry, ?e przegra. |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-05-02, 18:11
|
|
| Wiele by mi to nie da?o, zreszt? i tak nie mam figurki pieszego paladyna. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-05-02, 19:10
|
|
| Watcher napisał/a: | | jedynie wystrzeli? z trebusza (z miscastem rzecz jasna). |
To jest misfire
A poza tym niepotrzebnie grasz ci?gle z Le?nymi Elfami, po ostatniej bitwie z Moj?eszem nie mog? na nie patrze?. To chowanie si? tak wk... ?e masakra. Zw?aszcza ten Drzewiec, pora?ka. |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-05-02, 19:14
|
|
A z kim mam gra?, je?li w klubie za chwil? po?owa cz?onków przejdzie na tych ekoterrorystów Szkoda gada?, za s?aby jestem na WFB, wracam do Football Managera |

|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-05-02, 19:18
|
|
Zawsze mo?esz w 40k si? odbi?.
...albo sam kupi? Le?ne peda?y(od roweru) |
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-05-02, 19:21
|
|
| Albo nauczy? si? wygra? z peda?ami, albo i z ca?ym rowerem. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-05-02, 19:24
|
|
Pr?dzej sczezn?
Mniej wi?cej od drugiej tury zacz??em si? zastanawia?, dlaczego moi ch?opi nie wpadn? na pomys? ostrzelania zagajników swoimi p?on?cymi strza?ami (bo mieli takowe ).
Dramat, dramat, dramat. Dwie godziny b??dzenia mi?dzy drzewami bez szans na dopadni?cie kogokolwiek warto?ciowego. I ANI RAZU nie wyszed? mi ward save oczywi?cie. A okazji do zadzia?ania mia? multum. To by?o straszne do?wiadczenie, nie pierwsze zreszt? |

|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-05-02, 20:44
|
|
|
| Wi?niaa napisał/a: | | A pegaz to jest Monster, wi?c niepotrzebnie go Pan ?ci?ga?, móg? zej?? sam pegaz albo sam je?dziec, lub dostaliby po ranie na przyk?ad. |
| Wi?niaa napisał/a: | | Zreszt?, s?dzi? nie jestem. " Nie znam zasad(...) " |
Heh dok?adnie potwierdzasz to co powiedzia?e?, zasad to ty nie znasz . Pegaz nigdy nie by? i nie jest monsterem, to? to zwyk?y ko?, który prze?y? mutacj? genetyczn? i mo?e lata?, niczym osio? ze Shreka |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-05-02, 22:33
|
|
| Cytat: | | Heh dok?adnie potwierdzasz to co powiedzia?e?, zasad to ty nie znasz Laughing . Pegaz nigdy nie by? i nie jest monsterem, to? to zwyk?y ko?, który prze?y? mutacj? genetyczn? i mo?e lata?, niczym osio? ze Shreka Razz |
Heh, dobre! Móg?by? nie przytacza? tutaj porówna? z jakich? bajek? To niezbyt na miejscu.
Zobacz sobie mistrzu, ile pegaz ma "?y?" (woundów, ran) czy jak to tam nazywasz. Je?li nie masz kodeksu to cho?by w ArmyBuilderze.
A i jeszcze jedno, je?li nie masz zielonego poj?cia co piszesz, to lepiej nie pisz.
Pzdr!
edit: ale pewno i tak KOOBA b?dzie musia? Ci to wyt?umaczy?, bo nikomu innemu nie uwierzysz |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-05-03, 09:34
|
|
Heh, przecie? to ?art by? z tym shrekiem. Nie spinaj si? tak m?ody bo Ci ?y?ka p?knie.
Nie wiem jak jest z pegazem, czy jest potworem czy nie. Ale na pewno rany s? rozdzielane mi?dzy paladynem a pegazem. Czyli chyba jest potworem.
| KurokiKaze napisał/a: | | zwyk?y ko?, który prze?y? mutacj? genetyczn? i mo?e lata? |
Hehe Cz??? koni w Bretonni prze?ywa w dzieci?stwie mutacj? genetyczn? i mo?e lata?? |
|
 |
KurokiKaze
Król

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-05-03, 12:00
|
|
|
| Zapa? napisał/a: | Hehe Cz??? koni w Bretonni prze?ywa w dzieci?stwie mutacj? genetyczn? i mo?e lata?? |
Takie s? wyniki mieszania kodu genetycznego koni i gryfów .
A co do pegazów to si? zgadza, s? potworami, w przypadku herosów, jako oddzia? to zwykli latacze. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-05-03, 14:33
|
|
| KurokiKaze napisał/a: | | A co do pegazów to si? zgadza, s? potworami, w przypadku herosów, jako oddzia? to zwykli latacze. |
No i co? Zrobi?e? gaf?, hm? Ale musia?e? to napisa?, ?eby udowodni? mi, ?e co? ?e nie znam zasad? |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-05-03, 14:39
|
|
Ach te le?ne elfy, a ja mam takie ptanie. Czy strza?y zag?ady, czy oboj?tnie jaki Bullshiet od "Zdrajców Ulthuanu" mo?e wybiera? sobie za cel je?dzca ? np. na smoku. Ja te? mam dosy? grania z tymi peda?ami. Qrcze, ?eby kaw? nie móc dogoni? ich to jaka? normalna paranaja, a poza tym ta taktyka jeat wkurzaj?ca, tymbardziej jak pewien genera? ?le interpretuje swoje zasady (chod? o to nie mam pretensji, bo mi te? si? zda?a?o). Dlatego WE mówimy NIE przynajmniej narazie, a? do powstani podstawowego schematu HE czyli 1 core 5 specjali, wtenczas zobaczymy |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-05-03, 14:47
|
|
| Drzewiec napisał/a: | | Czy strza?y zag?ady, czy oboj?tnie jaki Bullshiet od "Zdrajców Ulthuanu" mo?e wybiera? sobie za cel je?dzca ? np. na smoku |
Nie, musisz randomizowa? mi?dzy je?dzcem a smokiem.
Bez podniety z tymi WE, przecie? nie jest a? tak ?le |
|
|
|
 |
|
|