|
Demony Chaosu |
| Autor |
Wiadomość |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-04-23, 21:10 Demony Chaosu
|
|
|
Pisze tutaj zeby nie by?o:D Prosze tez o przeniesienie tamtych postów.
Czemu nie czysty Nurgle? Bo mi si? nie podoba, chce grac Tzeentchem i tyle:D Wed?ug mnie baaardzo nieklimatyczne jest mieszanie jednostek bogów którzy sie zwalczaja zeby maksymalnie dopakowac armi?. Pomomo Pa?ergajmerskich zap?dów wyboru armii chce j? utrzyma? w klimacie |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-04-23, 21:57
|
|
|
No w?a?nie Tzeentch jest najbardziej powergamerskim wyborem, tyle ?e ludzie ?eby na maks dopakowa? armi? bior? jeszcze pieski khorna. Ale to co b?dziesz mia? tylko same horrory, flamery i screamery? bo chyba tzeentch nie ma innych jednostek?
(fajna koncepcja, ale...) |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-04-23, 22:09
|
|
|
| duscann napisał/a: | | Ale to co b?dziesz mia? tylko same horrory, flamery i screamery? |
Dok?adnie, tylko to plus sztab dowódczy z Panem Zmian na czele:D |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-04-23, 22:27
Baretki:  |
|
|
Ja mam Warriorsów Nurgla, z dodatkiem Khornity sztandarowca. ( nie jest to motyw Power Gejmingu, bo po prostu mam t? figurke, podoba mi si?.) Khorne i Nurgle s? w miar? przyja?nie dla siebie nastawieni
edit: a demony to IMO Slaneszowe s? naj?adniejsze |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-04-23, 22:29
|
|
|
Kazdy ma swoj? wizj?:D
Ja na przyk??d w 40stce gram czystym Khornem i pomimo ze nie trzeba by?o dedykowac Bogom pojazdów ja pomalowa?em wszystkie w barwy Khorna, podokleja?em ikonki i wogóle stara?em sie (i staram) zachowa? klimat Khornickiej armii pomimo ze GW wyraznie mnie do tego zniech?ca:D |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-04-23, 22:32
|
|
No i tak trzyma?
Tzincz ma jednak troszk? ma?o jednostek. Horrory, flamery i screamery. uu
Pewnie nied?ugo "spodobaj?" Ci si? pieski Khorna |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-04-23, 22:38
|
|
|
| Nie spodobaja si?:D to ma byc armia dla grania klimatycznego, tak jak ogry zreszta. Jest ciekawa i dlatego chce ja miec. Nie chce wygrywac turniejów:D |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-04-23, 23:13
|
|
| Ja tylko s?ysz?, jak? armi? PG s? Demony i mam to tam, gdzie s?o?ce nie dochodzi. Mimo wszystko zniszcz? Chaos w 40-ce i b?d? d??y? do unicestwienia wszelkiego z?a, aczkolwiek sam chcia?em zbiera? demony .... i mam to wszystko ... wiecie, gdzie .... |
_________________ There is only War!
 |
| Ostatnio zmieniony przez Drzewiec 2009-04-24, 06:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-04-24, 10:37
|
|
|
Troche abstrahuj?c od tego czy gi?te czy nie, ja osobi?cie uwa?am demony za armie (podobnie jak i wampiry niestety, które zawsze mi sie bardzo podoba?y), która baaardzo straci?a na klimacie w nowej edycji. Juz nawet pomijaj?c fakt beznadziejnego w mojej opinii podr?cznika (te oble?ne pseudo-arty...). Chodzi o to jak t? armi? mo?na z?o?y? - i atk np. herald innego boga moze sobie nosi?... Collar of Khorne Podobnie wampiry - kiedys by?y rody i to si? wszystko trzyma?o kupy, a teraz...
Szkoda tego starego podej?cia do klimatu, ale widocznie nowe, prostsze, jest lepsze...
A i jescze dodam, ze mi sie figurki demonów nie podobaj? - prócz Keepera, starych demonetek w metalu (pieszych i konniko-morskich). A fiendy to ju? w ogóle pora?ka stulecia No ul?y?o mi |
_________________ Niech ?yje król!! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-04-24, 10:59
|
|
Maska Slaanesha jest te? fajna Ale faktycznie, mi te? si? modele demonów nie podobaj?, poza du?ymi szefami. I w sumie w starszych edycjach moje odczucia by?y te same. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-04-24, 16:01
|
|
| Taaa ogólnie mo?na podsumowa?, ?e demony s? do .... |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-04-24, 16:11
|
|
| Mi demony jako armia sama w sobie nie za bardzo si? podoba. My?la?em, ?e mo?liwe jest wzi?cie np. greater demona do armi warriors of chaos jak to by?o w poprzedniej edycji. Niestety... Podobaj? mi si? strasznie figurki Keeper of Secrets i Bloodthirstera, niestety pewnie je?li któr?? z nich kupi? to tylko na pó?k?. |
|
 |
KurokiKaze
Król

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-04-24, 18:06
|
|
|
| Mi co do podobania najbardziej odpowiada Slaanesh, jest ?adny, i gdybym mia? zbieara? to mo?e bym si? zdecydowa?, ale na razie mam jeszcze du?o do zrobienia w lizakach. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-04-25, 17:40
|
|
|
| KOOBA.84 napisał/a: | Podobnie wampiry - kiedys by?y rody i to si? wszystko trzyma?o kupy, a teraz...
|
Dok?adnie! komu? z GW z ch?ci? bym nakopa? do ty?ka za tej rodziny, udupili moje klimatyczne strzygi tym...ehh no ale co zrobi?. |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
|
|