|
Chodzieska Scena |
| Autor |
Wiadomość |
mi?
Wicehrabia

|
Wysłany: 2009-01-12, 23:52
|
|
|
| Ja by?em, widzia?em, s?ysza?em. Ogólnie rzecz ujmuj?c - by?o okej. ; ) Za to s?abo s?ysza?em gitar? prowadz?c?, przy niektórych momentach nie s?ysza?em jej wcale, np. kiedy Wojtek bawi? si? wajch?. |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-01-14, 12:43
|
|
|
| Bartas napisał/a: | Rzeczywi?cie spokojniutki,jakby radiowy kawa?ek. Przyjemny taki,jest ok
A ja napisz? co? o sobie,a raczej o swojej kapeli (jednej z dwóch).Otó? wczoraj w CHDK na WO?Pie mia? miejsce wyst?p zespo?u Death Thorn.Z tego co s?ysza?em jednym wyst?p bardzo podoba?,by?y te? osoby takie którym zupe?nie nie przypad? do gustu (g?ównie mam na my?li m?odzie? gimnazjaln?,te wszystkie ?miechy itd.).Czy kto? z forumowiczów mia? okazj? zobaczy? nasz wyst?p? Bardzo ch?tnie wys?ucham waszych opinii na ten temat. |
nie by?em, nie widzia?em. Ale nie masz co si? dziwi? ró?nym reakcjom, skoro gra si? na imprezie, gdzie znajduj? si? przypadkowe osoby o du?ej rozpi?to?ci wiekowej.
Nie ujmuj?c tutaj akcji wo?p, ale to taki jakby festyn, brakuje waty cukrowej i balonów.
W miar? obiektywnych(?) opinii mo?ecie oczekiwa? po graniu na imprezach, gdzie mniej b?dzie przypadkowych osób - patrz wo?p czy festyn ceramika |
_________________ www.3piksele.pl
www.slubny-obiektyw.pl - fotografia ?lubna i okoliczno?ciowa |
|
|
|
 |
Bartas
Żebrak

|
Wysłany: 2009-01-14, 15:20
|
|
|
No te? brali?my pod uwag? ?e ludzie b?d? przypadkowi.Najwa?niejsze ?e "pierwsze koty za p?oty" jak to si? mówi Od czego? trzeba zacz??, z kolei nie mamy tyle swojego materia?u ?eby zagra? jaki? bardziej "konkretny" koncert. Ale spoko, wszystko w swoim czasie. |
_________________ kiss my bass!
Death Thorn
Dying Reason |
|
|
|
 |
Psychodama
Chłop feudalny

|
Wysłany: 2009-01-14, 18:20
|
|
|
Ja by?am i my?l?, ?e jak na pocz?tek by?o ok Samo wyst?pienie na WO?P to ju? co? A co do ludzi- nie przejmowa?a bym si? , co innego gdyby by?a to np. dyskoteka alternatywna wtedy mogliby?cie przejmowa? si? reakcj?, ale nie na imprezie na której jak to napisa? cYnik- by?y przypadkowe osoby
Pozdrawiam |
_________________ "A dose of metal you need
To bang your head 'til you bleed..." |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-03-26, 09:03
Baretki:  |
|
|
Dopiero niedawno przes?ucha?em, szacunek ?winasa przepu?cili?cie przez jaki? przetwornik, czy co? Nie rozpozna?em go w pierwszym momencie. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2009-03-26, 11:01
Baretki:  |
|
|
a ja rozpozna?em ... utworek mi si? podoba ... ma swoj? dynamik? |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Bartas
Żebrak

|
|
|
|
 |
christine_daae
Chłop feudalny

|
Wysłany: 2009-04-11, 00:12
|
|
|
Ja nie znalam do tej pory zadych utworow chodzieskich zespolow.To my tu mamy takich uzdolnionych ludzi? Bardzo podoba mi sie ten kawalek |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
|
|
|
 |
|