|
Battle Report 31 I 2008 |
| Autor |
Wiadomość |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-02-01, 15:06 Battle Report 31 I 2008
Baretki:  |
|
|
Bitwa na 1000 punktów rozpocz?ta przeze mnie.
Ostrza? katapulty w pierwszej turze zmusi? Hammerersów do ucieczki po której wprawdzie pozbierali si? w nast?pnej turze, ale nie byli ju? zdolni do walki. Rydwany razem z ksi?ciem i liczem omin??y ruiny ?wi?tyni bokiem( która chroni?a przed organkami) i ruszy?y na gromow?adnych. Reakcj? na szar?? rydwanów by?o sta? i strzela?, wynikiem czego spad?y 2 rydwany. Pozosta?e dwa zmia?d?y?y krasnoludy i zmusi?y do ucieczki za stó?. W drugiej turze wykopa? si? skorpion a w trzeciej swarmy. Skorpion wykopa? si? pod Tanem, którego zabi? w wyniku szar?y i pop?dzi? na ty?y krasnoludów, gdzie zosta? ubity przez organy. Swarmy zaatakowa?y Slayerów i jak si? nietrudno domy?li? wybi?y ich do nogi nie wykorzystuj?c nawet po?owy ataków.
Rydwany wracaj?c z po?cigu zaszar?owa?y na gwardi? królewsk?. W tym czasie regiment wojowników maszerowa? w kierunku katapulty pod morderczym oddzia?em. Gdy zosta?o ich ju? tylko kilku, a z katapulty zmiot?em obs?ug? organków Drzewiec si? podda?.
Podsumowuj?c bitwa fajna, chocia? co tu du?o ukrywa? jednostronna. Imo zamiast organków lepsz? opcj? jest dzia?o, albo katapulta. No i co tu du?o ukrywa?, wykopywaczki rz?dz?! |
| Ostatnio zmieniony przez Zapał 2009-02-01, 15:17, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-02-01, 15:14
|
|
| No co ja mam doda? ze swojej strony ... coraz bardziej jestem zni?ch?cony do Dwarfów ... chyba poi prostu nie umiem nimi gra? ... |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-02-01, 15:23
|
|
Swormy rozwali?y Slayerów no nie?le
Chyba czas domalowa? ze 2 oddzia?y wojowników dla zbalansowania i podniesienia liczebno?ci armii.
A ja my?l?, ?e Balista tez jest dobrym rozwi?zaniem
A i helikopterem by si? zda? |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-02-01, 17:24
|
|
Slayerzy rozwaleni przez zgraj? pe?zaj?cych czaszek? Le??
A Gwardia Królewska te? zosta?a zmieciona przez rydwany? Rydwany si? odradza?y?
Zasada g?ówna: je?li ma si? wybór w artylerii i gra z Zapa?em który ma calówk? tu? pod ?renicami, to NIE BIERZE si? dzia?a z 24 calami Trzeba by?o wzi?? dzia?o, coby próbowa? w pojedynku artyleryjskim rozwali? katapult?.
...albo od Bretonii ?uczników wynaj?? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-02-01, 17:43
|
|
|
| Swarmy u Tombów to fala mi?so?ernych skarabeuszy;) |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-02-01, 17:59
|
|
Ta zgraja wyp?aca 25 ataków z poisonem. A, ?e slayerzy nie s? opancerzeni to... trudno
A o rydwanach to rzeczywi?cie zapomnia?em, ?e wróci?y do nie?ycia i bitw? sko?czy?y w pe?nym sk?adzie z bodaj?e 1 ran?
Gwardia królewska nie zd??y?a zosta? rozwalona |
|
 |
|
|