|
Faramir na koniu |
| Oceńcie sami: |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 4 |
|
44% |
[ 4 ] |
| 5 |
|
44% |
[ 4 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 0 - ja |
|
11% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 9 |
| Wszystkich Głosów: 9 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-11-02, 22:49 Faramir na koniu
|
|
|
Poniedzie?kowy wieczór i spontaniczne malni?cie Eomera. Pewne detale mo?e jeszcze zmieni? ale jest gotowy! Czekam na recenzje!
 |
| Ostatnio zmieniony przez Gazza 2005-11-27, 22:17, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-02, 22:56
Baretki:  |
|
|
Jak dla mnie 4+
Wspania?a podstawka, ale to ju? gazzowo-jacolekowy standard.
Pi?kna twarz. Naprawd? od razu rzuca si? w oczy jej dynamika i wyrazisto??. W figurkach najtrudniej chyba o realistyczne oddanie tej cz??ci wojownika, tu jest perfekcyjna.
Zbroja fajna, tylko ?e ona jako? nie wymaga wielkiego zachodu - poza uwydatnieniem Drzewa. BTW - czy to na pewno Eomer? W zbroi Gondoru?
Ko? - bez zastrze?e? ale i bez uniesie?
Generalnie figurka nie sprzyja ujawnieniu Twojego malarskiego kunsztu, my?l? ?e i tak wycisn??e? z niej niemal wszystko to, co mo?na z niej wycisn?? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-11-02, 23:12
|
|
|
Pewnie, ?e nie Eomer! FARAMIR! Nie wiem co mnie ......
..... ju? poprawi?em! |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-03, 06:12
|
|
Bardzo si? ciesz? bo wreszcie kto? z was zdecydowa? si? pokaza? w galerii swoj? prac? i podda? si? surowej ocenie reszty.
A wi?c do komentowania.
Podstawka bardzo mi si? podoba. Jest naprawd? ?wietna. Ale tego mog?em si? spodziewa?. Ko? podobnie jak W. no ale co tam(Ciekawe jak mnie si? ta sztuka uda kiedy zaczn? malowa? koby?y ). Podobnie te? jak W. podoba mi si? twarz. Jedynie do armorka bym si? przyczepi?. He?m ok fajny ale nad reszt? bym pokombinowa? cho? tak jak teraz jest te? mo?e zosta?. Ocena ko?cowa 4. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-11-04, 15:17
|
|
|
| jacoleko napisał/a: |
Jedynie do armorka bym si? przyczepi?. He?m ok fajny ale nad reszt? bym pokombinowa? cho? tak jak teraz jest te? mo?e zosta?. |
Uznaj? ka?d? krytyk?, ale ze zbroj? nie da si? za wiele u Gondorczyków "pokombinowa?". One s? proste i ju?. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-04, 16:00
|
|
Och to nie by?a krytyka drogi kolego . Stwierdzi?em tylko, ?e mo?na by?o pokombinowa?. Wiesz m?druje si? teraz, ale ciekawe jak mnie przyjdzie go malowa?, co ja z tym fantem zrobi? . Mam na t? zbroj? pomys?, ale ile mi z tego wyjdzie . |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-11-04, 16:37
|
|
|
| Niech to nawet jest krytyka, ale ja nie mam pomys?u innego ni? filmowy (czy GW jak kto woli). Swoj? drog? ciekawi mnie Twoja wizja tego prostego pancerza, bo ja np pomaluj? zupe?nie inczej armi? Elfów, ale to w swoim czasie. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-04, 16:43
|
|
Z pewno?ci?, gdy go pomaluj? b?dziesz jednym z pierwszych, którzy to zobacz?. Na pewno nie b?d? odbiega? od przyj?tego wzoru. Ale przyjdzie czas to zobaczysz ile mi z mego zamys?u wyjdzie. Mam tylko nadziej?, ?e wyjdzie . |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2005-11-05, 18:30
|
|
|
| Ja pierdziele ale ?e? konia pomalowa?!!! Ja sie tam na tych figurkach nie znam ale ku? robi wra?enie! |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-11-06, 14:59
|
|
|
| Dzi?kuj?, dzi?kuj?. Jak wida? koledzy "po p?dzlu" nic ciekawego w nim nie widz?, ale osobi?cie jestem z niego dumny. To pierwszy horse malowany warstwowo. Technik? dopiero studiuj? wi?c kolejne b?d? lepsze ale ten mi si? te? podoba. Swoj? drog? wkrótce wrzuc? tu now? fotk?, konik jest z powrotem na warsztacie, poprawiam chrapy i domalowuj? p?ciny. |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2006-10-14, 11:04
|
|
|
| CO nic nie widz?!!?? CO?!!!! Widz? widz? !! Rumak wysze? napraw? super, cho? nie jest jaki? super bogat w szczegó?y. ALe jaki? taki ?ywy ci wyszed?!! Podstawka klasa !! Sam Faramir te? bardzo ?adny. DObrze, ?e doda?es te z?otawe alementy na jego zbroi. Wko?cu z rodu ostatniego namiestnika Gondoru ch?opak. 5- |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-10-14, 23:56
|
|
Figurka mnie powala. ?wietnie pomalowany ko?, jak i sam Faramir. Ocena mi?dzy 4+, a 5- . Faktycznie, jak trafnie zauwa?y? Watch ?wietnie malujesz twarze, bardzo dobrze ci to wychodzi. Naprawd? rewelacyjna figurka. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
|
|