Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Watcher
2013-11-29, 21:26
NINJA GAIDEN - only for X-box
Autor Wiadomość
Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2005-11-02, 19:52   NINJA GAIDEN - only for X-box
   Baretki: tartar zalozyciel

Panie i Panowie oto:

NINJA GAIDEN jest to exlusif na X-boxa i absolutny niepodwa?alny Number One na t? platforme (jak nie na wszystkie :-D ). Jestem wstrz??ni?ty tym co zobaczy?em i czego do?wiadczy?em. Na ?adnym Pc-ie, ani innej platformiej nie widzia?em tak wgniataj?cej grafiki, miodno?ci po prostu CUDO. Zagra?em dopiero 15 minut i ju? si? zastanawiam nad urlopem ... Kierujesz jak nazwa wskazuje Ninj? i jest on jeb.nym rze?nikiem, to co on, czyli ja wyprawiam to przechodzi wszelkie poj?cia, gra tak wch?ania gracza, ?e chcesz tylko w ni? gra?. Teraz doszed?em do jakiego? Bossa, który naparza nunczako, czy jak to si? pisze. Dalsze relacje pó?niej, ale jak nie razie nie mam o co si? przyczepi? do tej gry, ona jest BOSKA, moja ocena to 10/10 ...

Klub: battleground-castigatores

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2005-11-04, 22:38   

Ten EXCLUSIVE to faktycznie majstersztyk, który doczeka? si? w?a?nie nowej wzbogaconej edycji, a w produkcji jest juz kontynuacja, cho? na now? generacj? sprz?tu.
Zbulwersowa?a mnie w Twoim po?cie wzmianka o jako?ci grafiki, której to nie widzia?e? wcze?niej "NA ?ADNYM PC-IE,ANI INNEJ PLATFORMIE". Poniewa? nazwa tego dzia?u jest jednoznaczna nie zezwalam na wi?cej TAAAKICH sformu?owa?. Przy okazji, ja nie widz? takiej jako?ci grafiki wogóle, bo po prostu na blachach nie ma nawet takich gier, a tak si? sk?ada, ?e jeste? posiadaczem (jeszcze tylko chwilowo) najpot??niejszej maszynki do gier wi?c nic w tym dziwnego. Na drugi raz daruj wi?c sobie te porównania, szczególnie z "klonami". :D
Tak przy okazji: wyobra? sobie, ?e na necie mo?na znale?? filmiki, gdzie japo?scy masterzy ko?cz? gr? bez uszczerbku na zdrowiu!!!!!! :shock:
aha, nunczako poprawnie pisze si? - nunchaku, ale to szczegó?.

No i gratuluj? kolejnego "systemselera". Jak napisali ch?opaki z N+, "wi?cej takich gier, a w sklepach brakowa?oby Xboxów!" :lol:

Klub: battleground

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2005-11-05, 09:49   
   Baretki: tartar zalozyciel

Widz?, ?e dok?adnie czytasz NEO :D

Klub: battleground-castigatores

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2005-11-05, 14:05   

zawsze wszystko czytam dok?adnie, szczególnie to co mnie interesuje! :D

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2005-11-06, 13:44   

gr? na oczy ujrza?em, rzeczywi?cie robi wra?enie, ch?op rze?nikiem jest to fakt! Ale czy ja wiem? Jako? jej nie czuj? zbytnio, no po prostu nie, mo?e dlatego ?e grtam w konsol? od ?wi?ta... Niemniej 9/10 bym da? :)

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2006-01-08, 09:32   
   Baretki: zalozyciel

Tak te? mia?em okazj? chwilk? sobie w ni? zagra? i jestem pod wielkim jej urokiem. Po prostu jak dla mnie gra cudo. Kocham tego typu gry.

Odpowiedz do tematu