Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Watcher
2013-11-29, 21:26
FIFA 06
Autor Wiadomość
Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2005-10-30, 23:20   FIFA 06
   Baretki: tartar zalozyciel

Fifa 06

Zagra?em ca?y sezon w Ekstraklase prowadz?c Lech Pozna? (zdoby?em podwójn? koron? :-D ) w trybie menager i musz? przyzna?, ?e pod wzgl?dem rozbudowy przewy?sza PES, jednak je?eli chodzi o tematyke czysto pi?karsk? czyli o gre to PES wydaje mi si? lepszy. Komentarz Szpaka i Szaranowicza jest zajefajny nie raz puszcza?em pada he he. Je?eli chodzi o ten tryb to mamy sponsoring, zarz?d, kibiców i pare innych rzeczy zaczerpni?tych z Championshipa w uproszczeniu oczywi?cie. Kolejn? zalet? s? utworki, które non-stop lec?, gdy nie grasz meczu. Ogólnie rzecz biora?, fifa zaczyna ostro konkurowa? z PES jest nawet taka sama konfiguracja przycisków jak w PES ...

Klub: battleground-castigatores

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2005-10-31, 13:17   

Zapomnia?e? poda? któr? edycj? PES przewy?sza tym swoim rozbudowaniem. Ale mniejsza z tym!
Dla mnie jak wiecie opiniotwórczym periodykiem jest N+, w którym to Fifka 06 otrzyma?a 8,3/10, za? najnowsze Pro Evo dostaje....baczno??!.....10/10!!...spocznij. Jak napisa? Marcel - FUTBOLOWY OLIMP!! hehe

Tak wi?c Fifa zaczyna depta? po pi?tach dzie?u mistrzów z Konami, ale jeszcze jej brakuje. Poza licencj? (ale to zas?uga kasy EA) oraz Darkowi i W?odkowi (a to zas?uga EA Polska, a nie programistów)!

Tak czy siak ch?tnie sprawdz? Fif? 06!

Klub: battleground

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2005-10-31, 16:35   

Powstaje Pro Evolution Soccer Managment czy?by konkurencja dla Football menager. Producentem gry jest Akiyoshi Chosakabe, cz?onek z ekipy pracuj?cej nad Pro Evo. Gra ma si? ukaza? pod koniec grudnia ju? zacieram r?czki. Co do nowego Neo trzeba napomnie? jedn? gr?. Mega killer, czyli RESIDENT EVIL 4 przez t? gr? tysi?ce ludzi kupowa?o GameCube'a a teraz pojawi? si? na PS 2 z dodatkowymi misjami i broniami. Nadszed? moment, gdzie wychodz? najlepsze gry. Wszyscy si? zastanawiaj?, jak to mo?liwe, ?e PS 2 d?wiga takie cude?ka :D

a teraz spadam druga misja w Spartan: Total Warrior mnie czekam nie d?ugo raport ... Over !

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:
Skaveni

Wysłany: 2005-10-31, 18:08   

LOL ciekawe czy w Menagerze kupi? licencje czy znowu pojawia sie nazwiska z których po dzi? dzie? sie leje (najlepsze by?y w ISS Pro Evo 2- batustita i huj :)

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2005-11-02, 19:24   

Z tego co mi wiadomo Konami wci?? kupuje jakie? nowe licencje ale cz??? z nich ma na wy??czno?? EA wi?c pewnie takie kwiatki b?d? wci?? wyst?powa?y! Zreszt? mi to (w PROEVO) wogóle nie przeszkadza, tak jak w BURNOUT fikcyjne samochody. Co z tego, ?e GT ma same prawdziwe auta, skoro w Burnout'ach cz?owiek nawet na to nie zwróci uwagi taka jazda jest. Podobnie w pi?eczkach, chyba ?e kogo? to bardzo kr?ci!

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2005-11-03, 15:21   

Tu si? z tob? nie zgodz?, bo dla prawdziwego fana (nawet dla tego co si? tylko interesuje) takie rzeczy s? wa?ne, lub Arcywa?ne, tak samo jak dla maniaka samochodowego. To nie wiem, to tak jakby zrobi? gr? Revenge of The Rith z wymy?lonymi bohaterami !!

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:
Skaveni

Wysłany: 2005-11-03, 17:29   

pami?tam godziny sp?dzone przed konsol? na zmienianiu nazwisk- to jednak by?o i jets dla mnie wa?ne

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2005-11-03, 22:40   
   Baretki: zalozyciel

Widzia?em u brata w akcji, sam niestety nie gra?em ale mam do sprzedania par? lu?nych uwag ;)

1. Grafika jest pi?kna, chyba naj?adniejsza z tych, jakie dot?d widzia?em. Komentarz Szpaka i Szaranowicza dodaje jeszcze smaczku ;)
2. Elementy menad?erskie przyjemne, cho? troszk? za prosto si? tu kupuje zawodników :)
3. O samej miodno?ci wypowiedzie? si? nie mog?, ale troch? niepokoi mnie fakt, ?e z wszystkimi (poza Legi?) Drzewiec ?atwo wygrywa?, kilka do zera nawet. Troch? nudzi mnie co? takiego (to by?a dla mnie sta?a przypad?o?? FIFY na pececie).
4. Autentyczne nazwiska to jednak sprawa pierwszorz?dna. Szkoda, ?e nie wszystkie kluby maj? autentyczne herby :(
5. Powali?y mnie transparenty na trybunach! Np z "Gniezno", "Jarocin" czy "?rem" na meczach Lecha :-) Ma?e, a cieszy :)

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2005-11-03, 22:54   

tylko cztery zespo?y nie maj? orgynalnych herb, bo nie dogadali si? z EA, a wygrywa?em ?atwo bo poziom ustawiony by? za niski.

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:
Skaveni

Wysłany: 2005-11-04, 09:56   

Watcher napisał/a:
Drzewiec ?atwo wygrywa?, kilka do zera nawet. Troch? nudzi mnie co? takiego (to by?a dla mnie sta?a przypad?o?? FIFY na pececie).

Z FIF? jest tak jak grasz na najni?szym poziomie to sa wyniki hokejowe a na najwy?szym to meczu nie wygrasz. Tego nie ma w PES tam jest poziom wywa?ony. Pami?tam kiedy? mój mecz z Liverpoolem na 3 gwiazdce kiedy to go?cie prowadzili 2:0 ?eby po przerwie przegra? 2:3 to by?o pi?kne :)

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2005-11-04, 16:08   

I dla tego PRO EVO 5 dostaje 10/10, a FIFA 06 ma 8,3/10 - i jest to najwy?sza nota dla gry "elektroników". Ja tam pozostan? chyba na d?ugo jeszcze fanboyem Konami, ale i Fifka podoba mi sie coraz bardziej!

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2005-11-04, 16:23   
   Baretki: zalozyciel

Ja pami?tam czasy, kiedy Pro Evo by?o jeszcze na PS1 i ju? wtedy by?a ?wietna. A FIFE jako? zawsze wola?em omija?.

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:
Skaveni

Wysłany: 2005-11-04, 16:46   

jacoleko napisał/a:
Ja pami?tam czasy, kiedy Pro Evo by?o jeszcze na PS1

Pro evo to juz cacko na PS2 na jedynce bylo ISS PRO :)

Odpowiedz do tematu