|
II Zlot FO |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-09-03, 17:40
Baretki:  |
|
|
Pi?tna?cioro, to tak tytu?em sprostowania |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-09-03, 20:16
|
|
|
Mój b??d.
Nie zmienia to faktu, ?e malutko ludzi by?o. Chocia? tak by?o bardzo bardzo fajnie |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-09-03, 20:26
|
|
|
| Sayon napisał/a: | Mój b??d.
Nie zmienia to faktu, ?e malutko ludzi by?o. Chocia? tak by?o bardzo bardzo fajnie |
15 osób? To chyba i tak ponad 50% tych, którzy si? udzielaj?! gdyby terminy si? zgra?y te? bym wpad?, zreszt? pewnie nie tylko ja, tak?e nie jest tak tragicznie! |
_________________ |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-09-03, 20:55
|
|
|
W roku szkolnym te? chyba ?atwiej b?dzie zebra? ludzi
Ja tam nast?pny raz mimo wszystko si? pojawi? |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2008-09-03, 23:13
|
|
|
W ka?dym razie by?o wi?cej osób ni? na pierwszym zlocie, bodaj?e o jedn?. Ja bym tam nie narzeka?. Wa?ne, ?e si? komu? chcia?o przyj?? nie ma ci?nienia na ilo??. To mi si? zreszt? bardzo traumatycznie kojarzy. Nast?pnym razem pewnie b?dzie zreszt? wi?cej u?ytkowników.
To w ko?cu dopiero drugi zlot, z pocz?tku takie imprezy nigdy nie maj? wielkiej frekwencji. |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
|
|