|
Ring teledysków |
| Wybierz |
| Die Toten Hosen - Pushed Again |
|
11% |
[ 1 ] |
| The Cranberries - Zombie |
|
66% |
[ 6 ] |
| Snowbound - Donald Fagen |
|
22% |
[ 2 ] |
|
| Głosowań: 9 |
| Wszystkich Głosów: 9 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

|
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-06-03, 23:06
Baretki:  |
|
|
I runda
Spinal Tap - (Listen to the) Flower People - Kasia Nosowaska - Era Retuszera - Megadeth - Symphony of Destruction - Aerosmith Run DMC - Walk This Way
Link z Megadeth martwy, ale pami?tam mniej wi?cej klip, nie porwa? mnie. Spinal Tap uroczy, ale nieco hermetyczny (g?ównie dla fanów filmu ). D?u?ej zastanawia?em si? nad Nosowsk? i Aerosmith, ostatecznie za cuda charakteryzacyjne da?em retuszerowi mój g?os |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Pantufel
Diuk

|
Wysłany: 2008-06-04, 00:35
|
|
|
| G?osuj? na Retuszer?, wcze?niej nie widzia?am klipu do tej piosenki, wi?c teraz jestem zachwycona. Fajny pomys?, niebanalnie, kolorowo. Tak tak tak! |
_________________ "Nie jeste?my Szwedami, Rosjanami nie b?dziemy nigdy, b?d?my wi?c Finami!" |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2008-06-04, 00:36
|
|
|
David St. Hubbins, Nigel Tufnel, Derek Smalls i Peter "James" Bond s? jak symfonia Mozarta, có? wi?cej doda? dla mnie w tym zestawieniu s? bezkonkurencyjni.
Musz? te? przyzna?, ?e spodoba? mi si? Hey - jak Kasia Nosowska chce, to mo?e wygl?da? wygl?da? bardzo atrakcyjnie. MI?e to zaskoczenie, bo pami?tam j? jako stracha na wróble w wyci?gni?tym swetrze. |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2008-06-04, 01:00
|
|
|
Aerosmith Run DMC - Walk This Way to jeden z tych utworów które spowodowa?y moje zainteresowanie Rapem.Adidasy bez sznurówek i dzi? juz old schoolowe bluzy adidasa do dzi? modne . |
| Ostatnio zmieniony przez gotard 2008-06-04, 01:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
silek
Książę Elektor

|
Wysłany: 2008-06-04, 01:00
|
|
|
| na Nosowsk? - mój idea? kobiety - i na Retuszerk? g?os odda? mój postanowi?am. howgh! |
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-06-04, 07:19
|
|
|
| Nosowskiej fajny klip, jednak Walk This Way ciekawsze t?o muzyczne dla mnie ma i teledysk te? jest niczego sobie! |
_________________ |
| Ostatnio zmieniony przez kali 2008-06-30, 12:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2008-06-04, 15:24
|
|
|
| Wybieram Kasi? Nosowsk? - Era Retuszera ze wzgl?du na bardzo dobry pomys?. Ciekawe zobaczy? jak? moc ma charakteryzator. Pewne umiej?tno?? potrafi? przenie?? cz?owieka w ?wiat wyobra?ni. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2008-06-04, 17:29
|
|
Potwierdzam. G?os na Kasi? Nosowk? za tak niezwyk?y pomys? |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2008-06-05, 18:11
|
|
|
| Aerosmith vs RUN DMC !!! Czad!! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-06-06, 00:01
|
|
Po zaciek?ej walce jednak klip Nosowskiej
II starcie
Tool - Schism - The Beloved - Sweet Harmony - Gorillaz - 19/2000 - Outkast - Ms. Jackson
Beloved troch? nudne, Gorillaz mnie nie przekonuje. Wybór mi?dzy Tool a Outkast trudny, ale jako? pokr?cone wizje ze schizmy mniej do mnie tym razem przemówi?y. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Pantufel
Diuk

|
Wysłany: 2008-06-06, 12:02
|
|
|
| Zastanawia?am si? miedzy Tool'em a Gorillaz. Jak wi?kszo?? teledysków Tool'a mo?na interpretowa? na swój w?asny pokr?cony sposób, ale w 19/2000 wszystko mi jako? spójniej pasuje. Obraz, muzyka, poza tym lubi? patrze? na te animowane 'odpowiedniki'. G?os na Gorillaz. |
_________________ "Nie jeste?my Szwedami, Rosjanami nie b?dziemy nigdy, b?d?my wi?c Finami!" |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2008-06-06, 13:16
|
|
|
| G?os na Tool, mimo, ?e momentami odwraca?em wzrok od monitora, chcia?em widzie?, co b?dzie dalej. Klip mnie po prostu wci?gn??. Poza tym to dobry utwór |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
EdgeCrusher
Książę

|
Wysłany: 2008-06-06, 14:27
|
|
|
Tutaj zastanawia?em pomi?dzy Tool'em a Outkast. Jednak postawi?em na Tool'a za wi?kszy "artyzm" (cokolwiek to znaczy ). Ale co tutaj du?o mówi? ?wietny klip, oryginalny, bardzo psychodeliczny i mroczny. Zreszt? jak wi?kszo?? klipów Jonesa. |
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2008-06-06, 14:42
|
|
|
oczywiscie tool
klip przejmujacy, intrygujacy, mroczny i tajemniczy. a co najwazniejsze - otwarty.
tu smialo mozna mowic o sztuce, nie jedynie o wideoklipie.
w polaczeniu z muzyka tworzy cos genialnego. |
_________________ www.3piksele.pl
www.slubny-obiektyw.pl - fotografia ?lubna i okoliczno?ciowa |
|
|
|
 |
|
|