|
Ring teledysków - nominacje |
| Autor |
Wiadomość |
zaran
Następca tronu

|
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2008-06-01, 10:45
|
|
|
| Chcia?bym wnie?? postulat odno?nie g?osowania w takowym ringu, a mianowicie by?bym za tym ?eby g?osuj?c na dany teledysk poda? jeden argument, dlaczego wybieramy w?a?nie ten teledysk. Rozumiem ?e w dalszych cz??ciach ringu kiedy teledyski b?d? si? powtarza?, wtedy ju? nie trzeba by si? powtarza?. Wystarczy powód napisa? tylko za pierwszym razem, pó?niej mo?na by tylko si? powtórzy?, chyba ?e komu? b?dzie to przeszkadza?o, to napisze np. "jak wcze?niej". |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2008-06-01, 11:46
|
|
|
a jak ktos glosuje, a w ogole sie nie wypowiada w temacie, tzn nie pisze posta z nazwa wybranej kapeli, to co?
bo po prostu podejmuje decyzje, wg siebie wlasciwa, i nic nikomu do tego dlaczego akurat tak.
a jak odczucia sa czysto subiektywne i nie da sie jasno powiedziec, dlaczego akurat ten klip?
moze inaczej - jesli ktos ma pisac tylko po to, aby poinformowac na kogo zaglosowal - to lepiej niech nie pisze w ogole. Bo szczerze, mam to w nosie, jak (a nie dlaczego) Pan Iksi?ski kliknal w ankiecie. |
_________________ www.3piksele.pl
www.slubny-obiektyw.pl - fotografia ?lubna i okoliczno?ciowa |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2008-06-01, 14:59
|
|
|
| G?ównie chodzi mi o osoby, które pisz? tytu? utworu i to jest ich ca?y post. Je?eli ju? pisz? co wybra?y to mog?y by napisa? dlaczego. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
Strza?a
Konetabl

|
Wysłany: 2008-06-01, 16:24
|
|
|
| Mog?, ale nie musz?. Po co kolejne zasady i ograniczenia? Jak kto chce, to niech pisze, nikomu tym nie szkodzi. I nikt nie jest zmuszony do czytania jakichkolwiek postów. |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2008-06-01, 18:45
|
|
|
A mi si? czasem nie chce pisa? Po prostu klikam na co?, co wed?ug mnie zas?uguje na moj? uwag?. Czasem powód jest prozaiczny, banalny, itd.
Je?li uznam za stosowne, to podzil? si? moimi wypocinami z innymi .Wolny wybór. |
|
|
|
 |
Iz
Rycerz

|
Wysłany: 2008-06-01, 20:25
|
|
|
Skromnie (aby nie dopu?ci? do tego, by - z powodu zbyt wielu propozycji - ring trwa? latami):
The Knife - Pass This On (http://youtube.com/watch?v=WpTnREBxOIk) |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-06-01, 22:33
Baretki:  |
|
|
| Je?li dobrze licz?, to na razie jest 180 pozycji. To za ma?o, by zrobi? ring tak monumentalny jak ten z piosenkami, za du?o by zrobi? ring od 1/64. Je?li nie dobrniemy (raczej nie) do liczby 256, to mo?e w pierwszej rundzie starcia zrobimy z trzema zawodnikami? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2008-06-02, 23:13
|
|
|
tej no! zwi?ksz limit do 15 clipów na kask, a jak nie, to sam mog? dobrn?? do liczby 256 |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2008-06-03, 08:43
|
|
|
Baah - czas si? ko?czy a mi jako? za bardzo nie przychodzi nic do g?owy . Nie ?ebym ocenia? - ale niektóre ju? podane teledyski godne s? uwagi raczej ze wzgl?du na muzyk? ni? na sam teledysk - wi?c czemu nie - ostatnie 3 moje z tych 5 te? takie b?d? . Po prostu lubie je bardzo ogl?da? ze wzgl?du na muzyk? Wi?c do rzeczy - oto moja pozosta?a pi?tka :
Peter Gabriel : Digging In The Dirt
Genesis : Land Of Confusion
Craig Armstrong feat Liz Fraser : This Love
Midge Ure : Breath
October Project : Bury My Lovely |
| Ostatnio zmieniony przez zaran 2008-06-03, 19:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
EdgeCrusher
Książę