Przesunięty przez: Watcher 2013-11-29, 21:25 |
NEO PLUS |
| Autor |
Wiadomość |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-09-01, 23:01 NEO PLUS
|
|
|
Zak?adam ten topic bo N+ to magazyn kultowy, z legendarn? ju? od dawna redakcj?, no i chyba jedyny (co tam chyba, NA 100%!!) na miar? XXI wieku i na ?wiatowym poziomie periodyk po?wi?cony elektronicznej rozrywce made in Poland.
Tak si? w?a?nie sk?ada, ?e dzi? w?a?nie naby?em okr?g?y 80 numerek enplusa. Z tej okazji dostajemy 100 fachowych stron o konsolach. Numer po brzegi wypchany tre?ci?. Ch?opaki maj? tak? renom?, ?e jako PIERWSI recenzuj? ?wie?utkiego BURNOUTA REVENGE!!! Nota 9,9 mówi sama za siebie. W?ród recenzji znajdzie si? jeszcze kilka fajnych pozycji ale clou numeru to cennik XBOX 360, kilkana?cie stron z okazji dzisiejszej premiery PSP (recenzje gier included), relacja z GAMES CONVENTION w Lipsku, raport z pokazu gier ACTIVISION w Londynie, PRO EVO 5 na PSP( ) i "du?e" konsole oraz ca?a masa rewelacyjnych textów podanych w kapitalnym enplusowym stylu. Polecam gor?co! |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2005-09-03, 10:14
|
|
|
| Taaak !! NEO PLUS to faktycznie kultowe pismo o konsolkach !! Musz? lookn?c na ten 80 numer bo widze ?e jest naprawd? szczególny !! Sam przymierzam si? do nabycia PS2 wi?c tym bardziej musz? to zrobi? hehehe |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-09-03, 11:03
Baretki:  |
|
|
Neo Plus kupuje ale jako? wol? PSX Extreme |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-09-04, 19:05
|
|
Ja wr?cz odwrotnie, bardziej pasjonuje si? Neo, a to ze wzgl?du, ?e bardziej trafiaj? w mój gust, jak te? bardziej fachowo recenzuj?. NEO RZ?DZI |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-09-04, 20:10
|
|
Mi natomiast PSX Extreme bardziej podchodzi. Podoba mi si? ich styl. Recenzje te? maj? fachowe. I podoba mi si? to, ?e nawet mo?na znale?? tam co? o starych konsolach. |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2005-09-09, 00:31
|
|
|
Mi te? zawsze podchodzi?o bardziej NEO g?ównie ze wzgl?du na to ?e jakie? takie bardziej fachowe si? wydaje pismo i szata jak dla mnie jest o wiele lepsza ni? w PSX Extreme. Ale jak to Mike powiedzia? to kwestia gustu. Mi podchodzi bardziej NEO
PS: marze o PSP ale narazie zadowol? si? PS2 od Gazzy je??i w ogóle dam rade |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-10-30, 13:20
|
|
|
?wi?utki numerk enplusa przede mn?! Wypchany po brzegi nowo?ciami!
PRO EVO 5 dostaje 10/10 !!!!!!!
Relacje z Playstation Experience, mistrzostw Europy w ProEvo (Polak wygra?!!), raport o premierze X360 i masa nowo?ci!
POLECAM, jak zawsze! |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-10-30, 13:44
|
|
Z ocenami w pismach bym uwa?a?. Nigdy si? nimi nie kieruj?, cho? nie omieszkam zajrze?, jakie s?. Wiem, ?e oceniaj? je fachowcy, ale nie koniecznie musz? mie? taki gust jak ja. A przede mn? le?y nowy pachn?cy jeszcze drukarni? PSX Extreme. :P:P |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-10-30, 18:58
|
|
| jacoleko napisał/a: | Z ocenami w pismach bym uwa?a?. Nigdy si? nimi nie kieruj?, cho? nie omieszkam zajrze?, jakie s?. Wiem, ?e oceniaj? je fachowcy, ale nie koniecznie musz? mie? taki gust jak ja. A przede mn? le?y nowy pachn?cy jeszcze drukarni? PSX Extreme. :P:P | Nie wiem jak jest teraz, ale w czasach gdy ja kupowa?em pras? komputerow?, cz??? ocen by?a troszk? "sugerowana" przez dystrybutorów, wi?c te? by?bym czasem ostro?ny Cho? o totalnych przeginkach w tym wzgl?dzie nie by?o oczywi?cie mowy |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-10-30, 22:09
|
|
|
W kwestii wymienionej przez Watchera1 to ostro?no?ci nigdy za wiele.
Podzielam równie? opini? Jacoleko, z t? tylko ró?nic?, ?e ch?opaków z N+ crew da?? sympati? i uznaniem si?gaj?cym czasów TopSecret/SecretService czy Magii i Miecza. Taka pe?na kompatybilno?? w wielu przejawach postrzegania rzeczywisto?ci (szczególnie gier video). |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-10-05, 12:28
|
|
Neo 10/2007 a w nim poczwórne uderzenie. Recenzje takich gier jak Halo 3 (X-360), PGR 4 (X-360), Mass Effect (X-360), Pro Evo 2008 (PS 2, X-360) oraz wyczekiwana przeze mnie gra Army of Two (X-360) a tak?e relacje z Tokyo Game Show 2007 oraz Games Convention 2007 a z nowo?ci to Silent Hill V robiony przez Amerykanów i z tego co pisz? to ma by? naprawd? zajefajny. Oj gor?ce b?d? to miesi?ce
Ps. Zapewne wiecie, ?e gra Gears of War jest robiona przez naszych rodaków (a nazwa ich to People can Fly) na PC, a firma Epic (pot??na korporacja z USA wydawca jak i producent w jednym - God GoW wykupi?a pakiet wi?kszo?ciowy PcF ... Nasi s? Najlepsi . Polecam gor?cy wywiad w Neo z Adrianem Chmielarzem |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-10-05, 14:16
|
|
|
People Can Fly wcze?niej zrobili Painkiller'a. ?wietna giera mo?e nie jest to CoD czy MoH, ale ma to co?. Szkoda tylko, ?e nie b?dze mi dane pogra? w ich now? produkcje. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2007-10-06, 16:06
|
|
|
| Drzewiec napisał/a: | | gra Gears of War jest robiona przez naszych rodaków (a nazwa ich to People can Fly) na PC |
Precyzuj?c: ch?opaki z Wawy robi? porta, okraszonego nowymi levelami, których nawet na X360 nie u?wiadczysz.
| Drzewiec napisał/a: | | Epic (pot??na korporacja z USA wydawca jak i producent w jednym - God GoW wykupi?a pakiet wi?kszo?ciowy PcF |
Epic to g?ównie w?a?ciciel i licencjodawca s?ynnego engine'u Unreal, na którym ?miga 98% najlepszych FPP, w tym stworzone przez nich Unreale i Gears of War ostatnio.
Z tym God GoW to chyba literówka, czy chcia?o Ci si? God of War doda?? (ale to nie ta bajka - jak by co):) |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-05-29, 20:44
|
|
Dzi? po raz pierwszy od wielu lat (a konkretnie od nieudanej reaktywacji Top Secreta) kupi?em jak?kolwiek pras? z bran?y gejmingowej Oczywi?cie Neo Plus. Powiem tak: czytanie tego miesi?cznika niesie dla mnie dodatkowe tre?ci, poza tymi oczywistymi. Wida? w niej wyra?nie klimat, który tak kocha?em w prehistorycznych gigantach typu Top Secret i Secret Service (szczególnie ten drugi, gry? nie ma tu jednak tej odrobiny absurdu który okrasza? pismo sir Hashaka i spó?ki ). Jestem zakochany Jedyna, drobna zreszt?, ?y?ka dziegciu w cysternie miodu to jaka? obsesyjna antypecetowo??, na któr? cierpi? niektórzy redaktorzy Ale to w sumie te? elemencik uroku, to przypomina mi Wielkie Wojny sprzed lat ("mo?liwo?ci ma spektruma, cho? to atarowców duma" ). W ka?dym razie: respekt, ?e mo?na tworzy? co? takiego w dobie Internetu. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-05-29, 20:47