|
ostatnio obejrzane/godne polecenia/ulubione |
| Autor |
Wiadomość |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2008-04-10, 17:50
|
|
|
@Go??b - gdzie? Ty by? przez ostatnich pare lat?? Lot 815?? |
|
|
|
 |
Gołąb
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2008-04-10, 19:07
|
|
|
Go??b by? ma?y 7 lat temu i pami?ta tylko pare scen. , ale teraz motywacja zrobi?a swoje i nadrabiam zaleg?o?ci |
|
 |
Gołąb
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2008-04-11, 21:11
|
|
|
Nieuchwytny Niez?y film. Orginalna fabu?a, ale da si? przewidzie? nast?pne sceny |
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

|
Wysłany: 2008-04-11, 21:17
Baretki:  |
|
|
Troszk? makabryczne sposoby zabijania tam demonstrowano, ale ciekawy.
Szczególnie ko?cówka |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
Gołąb
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2008-04-20, 08:22
|
|
|
| Nie k?am Kochanie. Dno.. -1/10 ! Strata czasu i pieni?dzy. |
|
 |
Iz
Rycerz

|
Wysłany: 2008-04-20, 13:47
|
|
|
| Go??b napisał/a: | | Nie k?am Kochanie. Dno.. -1/10 ! Strata czasu i pieni?dzy. |
Po komediach romantycznych nie mo?na si? przecie? spodziewa? arcydzie?. To tak jak oczekiwa? wielkich m?dro?ci i filozofii od dobranocek. |
|
|
|
 |
Mamoniowa
Giermek

|
Wysłany: 2008-04-20, 23:30
|
|
|
| Cytat: | To tak jak oczekiwa? wielkich m?dro?ci i filozofii od dobranocek. Wink
|
to Ty chyba Myszki Miki nie ogl?da?a?
A swoj? drog?, to komedie romantyczne, szczególnie w polskim wydaniu, s? cokolwiek ?enuj?ce. Podobnie jak Adamczyk. Nie lubi? jego aktorstwa, jaki? taki pretensjonalny jest w tym, co robi.
Niestety nie obejrza?am ostatnio nic godnego uwagi, wi?c nie mog? nic poleci?. Przepraszam. No, mo?e "Ch?opaki na Ibizie". Stare, ale jare. Super muzyka jest w filmie. Pomimo jego niskiego poziomu, bawi mnie. Kurcz?. Wstyd mi troszki?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-04-20, 23:41
|
|
| Ja ostatnio zobaczy?em wreszcie "Miasto Boga". Gdyby nie informacja, ?e wi?kszo?? historii bazuje na prawdziwych wydarzeniach (w napisach jest nawet wstawiona oryginalna wypowied? telewizyjna, która pojawi?a si? równie? w filmie), uzna?bym ?e ten film jest cokolwiek odrealniony. Ta ?atwo??, naturalno?? z jak? dziesi?ciolatkowie chwytaj? tam za bro? jest pora?aj?ca. Ciekawa budowa, co najmniej poprawne aktorstwo, polecam. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gołąb
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2008-05-11, 09:43
|
|
|
Labirynt Fauna - ?wietny Film
Sierocieniec - Poni?ej moich oczekiwa? - zawiód? mnie (i to bardzo),
Iron Man - Bardzo fajny film. Efekty specjalne i kombinezon powalaj?. Jedyny minus to czas trwania seansu (ponad 2h),ale da sie na to przymkn?? oko |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2008-05-11, 09:49
|
|
| serial Tudors ( Tudorowie ) |
|
|
|
 |
Pantufel
Diuk

|
Wysłany: 2008-05-12, 17:08
|
|
|
Tak?e 'Sierociniec' niez?y, nieschematyczny, brak szale?ców rodem z 'Pi?y' - pozytywnie.
Btw. Kr?c? drug? cz??? Donie Darko... Re?yser poprzedniej cz??ci nie b?dzie mia? ?adnego zwi?zku z sequelem (Gyllenhall te? nie). Akcja ma si? dzia? 7 lat po wydarzeniach pierwszej cz??ci "kiedy to m?odsza siostra, Samantha Darko i jej najlepszy przyjaciel, Corey maj? po 18 lat i jad? na wycieczk? samochodow? do Los Angeles, kiedy to nawiedzaj? ich dziwaczne wizje.." - brzmi jak z jakie? hollywoodzkiej szmiry. Có? jestem zszokowana i zbulwersowana. Wyjdzie z tego drugi 'Efekt Motyla 2' nie powinni rusza? takich klasyków Jestem na nie. |
_________________ "Nie jeste?my Szwedami, Rosjanami nie b?dziemy nigdy, b?d?my wi?c Finami!" |
|
|
|
 |
Kailus
Chłop feudalny

|
Wysłany: 2008-05-13, 22:34
|
|
|
| 'Miasto Boga' przera?a, a tak ostatnio to niemam co ogl?da?. Po reklamach sierocinca w tv spodziewa?em si? czego? bardziej "przera?aj?cego" |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2008-05-13, 23:57
|
|
|
| Kailus napisał/a: | | 'Miasto Boga' przera?a, a tak ostatnio to niemam co ogl?da?. Po reklamach sierocinca w tv spodziewa?em si? czego? bardziej "przera?aj?cego" |
To polecam "[REC]"
http://www.filmweb.pl/f445353/%5BRec%5D,(2007) |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2008-05-17, 14:38
|
|
|
Jak ju? poleca? Go??b - IRON MAN!!!
Moim skromnym zdaniem jedna z najlepszych adaptacji komiksu.
?wietny Robert Downey Jr i Jeff Bridges.
Go??bowy mankament filmu (czas trwania) to moim zdaniem atut! |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2008-05-18, 20:55
|
|
IRON MAN. Podpisuj? si? pod tymi postami r?koma i stopami . Film wgniót? mnie w fotel od samego pocz?tku, a? do ko?ca. Najwy?sza pó?ka. "Komiksowo??" w 100%, aktorstwo na bdb poziomie. Ten film trza zobaczy? na du?ym ekranie i to przy takim d?wi?ku, jaki oferuje THX. Sceny w tym filmie wywo?a?y u mnie szcz?kopad.
BTW: obejrza?em trailery przed filmem.
- Indiana Jones 4 to oczywista pozycja, któr? na pewno zobacz? w kinie ... Jak to Qba kiedy? mi napisa? ... mo?na si? pop?aka? ... "Indianowo??", ?e si? tak wyra?? zachowana w 100%
- Niesamowity Hulk z Edwartem Nortonem, co? mi podpowiada, ?e ten film zawita do najwi?kszych komiksowych filmów na du?ym ekranie. Obecno?? obowi?zkowa ... |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
|
|