|
Geneza |
| Autor |
Wiadomość |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-04-08, 01:27 Geneza
Baretki:  |
|
|
Piszcie o tym jak w bólach powstali?my .... wed?ug mnie z pi?y |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Twin86
Mistrz cechowy

|
Wysłany: 2008-04-09, 14:31
|
|
|
Wieczór, na dworze ci?gle zimowa pora, szybko ciemno, zimno i smutno...w pokoju ja, jakie? sm?tne kawa?ki w radiu, z dziewczyna w?a?nie ciche dni...znudzony ?yciem odpalam X-a...g?ówne menu..lista tytu?ów spora, gdzie si? przenie??, gdzie wy??czy? si? na ?wiat zewn?trzny...patrze.... wiadomo??....jaki dziwny tag...pewno znów jaki? anglik, kumpel brata z COD3...czytam, o dziwo Polak...cop w GOW czemu nie, zak?adam gr?, zapraszam koleg? .................................. mija kilka miesi?cy zak?adamy razem klan, wspólne rozmowy w czasie siekania band Locustów nabra?y krzta?tów...jeste?my Castigatores , Castigatores, Klan Castigatores !!!!!!!!!!!!!!! ...... Tre,Lion,Ryz,k4mil...
Tre(nasz drwal) i ja (lion) zaczeli?my pogrywa?, wieczorkami, czasem zarwana noc, czasem d?ugie popo?udnie... drogi zesz?y si? nam z Panami Ryz i k4mil teraz live dlamnie bez nich to nie to samo, wspolne granie, wspolne ok?adanie przeciwniów...wspó?nie przelewana krew...to czego chce |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-04-17, 12:03
|
|
Dzie?o Marka, które bardzo mi si? podoba . Oto ?wi?ta czwórka, oto Castigatores
 |
 |
|
|
|
 |
Twin86
Mistrz cechowy

|
Wysłany: 2008-04-17, 12:09
|
|
|
| No dobra a kto jest kto:)a dla Marka..poprostu mistrzostwo:):)zaraz na stronke zapodam:)brawo brawo...Klan pe?n? para:) |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-04-17, 20:04
|
|
Drzewiec zwróci? si? do mnie z pro?b? o do??czenie jakiego? Waszego loga do pola wyboru "Klub" w profilu (dzi?ki czemu jego logo pojawi si? w lewym dolnym rogu ka?dego posta, tak jak "Battleground" u Drzewca). To jest mo?liwe, ale musieliby?cie da? mi to logo spe?niaj?ce nast?puj?ce warunki:
* musi by? nieskomplikowane, wy?wietlane b?dzie maksymalnie w rozdzielczo?ci 115x20, w takim pasku bardzo ma?o wida?
* nie mo?e by? "oczojebne", to znaczy musi by? czarno-bia?e lub w sepii; ewentualnie w kolorach baaardzo "wygaszonych"
* najlepiej, gdyby by?o cz??ciowo przezroczyste (jak w przypadku Battlegroundu), st?d musi by? w formacie .gif |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-04-18, 00:53
|
|
Oki ... daj nam czas a to opracujemy |
 |
|
|
|
 |
Twin86
Mistrz cechowy

|
Wysłany: 2008-04-18, 13:44
|
|
|
| Do wieczora cos bedzie:)slowo:) |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-04-22, 16:07
|
|
Watcher oto robota naszego cz?eka od taktyki , czyli Marka
Prosz? o realizacj? .... |
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-04-22, 20:25
|
|
OK, Drzewcowi pozwoli?em sobie sam zmieni? odpowiednio profil. Reszta psychopatów z klanu proszona jest o indywidualne zaktualizowanie profili (w zak?adce "Klub" wybieracie "Castigatores") |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
|
|