Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Nocny maraton;p
Autor Wiadomość
Twin86
Mistrz cechowy

Wysłany: 2008-04-19, 11:10   Nocny maraton;p

Wczoraj to jest 18.04.2008 ... odbyla sie iscie destrukcyjna noc....poczawszy od kilkunastu rund w naszego iscie spartanskiego GOwa konczac na COD3...:)Krew sie lala litrami, nasza ekipa choc na wspomaganiach dawala:) rade Michalus swymi okrzykami zagrzewa? do walki, strategie Michala wprowadzaly poploch w szeregach rywala:)a ja wraz ze swoim kuzynem to wsumie nic nie pamietamy:)jakies przeblyski byly....kilka razey granat, czasem pila ale w podsumowaniu dawalismy rade:)...Castigatores czy pijane czy w peni sil jest super zgrana ekipa:)
  Klub: castigatores

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2008-04-19, 11:22   
   Baretki: tartar zalozyciel

To co wczoraj by?o przesz?o moje naj?mielsze oczekiwania. Byli?my jak Tommy Lee Jones w ?ciganym :D . To by? taniec ?mierci, to by?o to co kocham, uwielbiam w graniu. By?o po prostu niesamowicie i w dodatku by?em pijany :D . Pijany mistrz Strikes Back :lol: :lol: :lol: , ale zdziwienie by?o w?ród szeregach wroga, gdzie nie spodziewali si? takiej naszej determinacji. By?o Bosko ... Pozdrawiam ekip? Castigatores sko?czyli?my chyba o 4 nad ranem ... zreszt? czy to wa?ne :lol: :lol: :lol:

Klub: battleground-castigatores

GyzzBurn 
Następca tronu

Wysłany: 2008-04-19, 12:10   

nocny maraton? mam nadziej?, ?e biegli?cie w tych ?adnych, pomara?czowych wdziankach; ja bym w nog? pogra? w nocy, jakby co mam fluorescencyjn? pi?k? :)

k4mil
Żebrak

Wysłany: 2008-04-19, 17:56   

Cytat:
. Pozdrawiam ekip? Castigatores sko?czyli?my chyba o 4 nad ranem

;(( grali?cie do 4?! I mnie nie by?o?! :( k@!a, zawsze najfajniejsze mnie omija :[ jak gram z Wami to o 1 ju? ka?dy wymi?ka, eh:/ mam nadziej? ?e dzi? poci?gniemy d?u?ej bo mam ochote gra? i nie b?d? si? oszcz?dza?-moge siedzie? do 6 rano :P co Wy na to panowie Castigatorzy?

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2008-04-19, 18:09   

GyzzBurn napisał/a:
nocny maraton? mam nadziej?, ?e biegli?cie w tych ?adnych, pomara?czowych wdziankach; ja bym w nog? pogra? w nocy, jakby co mam fluorescencyjn? pi?k? :)

heheh spoko mo?emy i tak rozkr?ci? zabaw? ... tym bardziej, ?e masz ?wietln? pi?k? to proponuj? PES 06.

Dzisiaj równie? szykuje si? rze? .... jesus to naprawd? by?o co? pi?knego ... szkoda, ?e nie by?o Ci? Kamilu ...

k4mil
Żebrak

Wysłany: 2008-04-19, 22:01   

nie spodziewalem si? ?e tak wyjdzie :( gdybym wiedzia? ?e b?dzie nocne granie - na pewno bym si? stawi? :D

Twin86
Mistrz cechowy

Wysłany: 2008-07-28, 09:01   

8) Sobota a raczej niedziela godzina 3.15 w nocy, ja w Dashu, na li?cie przyjació? jeden niedobitek:)jednak godzina konkretna:) nagle, w dole ekranu pojawia si? komunikat TreeBeard jest online:D nie czekajac dlugo, wysylam zaproszenie do rozmowy, po drugiej stronie slysze szeptajacy glos naszego Drzewca, po krotkiej rozmowie jest decyzja gramy i konczymy Kampanie GOW na posiomie Warjat:)Szaleniec w wolnym tluamczeniu, i chyba sie kolega zgodzi ze szalenstwem bylo wsiadanie Locustow do tego pociagu :twisted: (Iscie Train to Hell) a finalowego bosta to moglismy z stoperem przechodzic...rozwalka na calego, zostalo jeszcze kilka Achiwow do zdobycia ale mysle ze gra zostala mocno wyeksplatowana...frajda, rozrywka i co tam jeszcze 8-) czekam na kolejna czesc przygod Marcusa

pozdrawiam

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2008-07-28, 14:33   

faktycznie godzina by?a, ?e tak powiem pó?na :P . Sko?czyli?my na Insane GoW a to nie lada wyczyn :lol: . Naprawd? super si? gra?o (a cicho rozmawia?em, bo mia?em go?ci w domu - spali). Mordowanie Locustów z twoim udzia?em to czysta przyjemno?? :-D .

PS. Nie mog? si? doczeka? GoW II to b?dzie MASAKRA :-D

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2008-07-30, 16:10   

Drzewiec napisał/a:
cicho rozmawia?em, bo mia?em go?ci w domu - spali

Cicho to girsy by?y, bo Ciebie dobrze s?ysza?em. :lol:
Spali? Hmm, chyba - padli! :bum:
Tak, drugie GoW pozamiata konkretnie. Chyba kupi? hardware dla niej! 8-)

Klub: battleground

Twin86
Mistrz cechowy

Wysłany: 2008-09-12, 12:41   

Juz dawno Panowie w tak licznym skladzie nie toczylismy bojów po serwerach XBOX LIVE jak wczoraj:)gdyby nie praca pewnie dalej bym z wami szala?...a tak wielkie dzi?ki i do nast?pnego:) :twisted:

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2008-09-14, 21:01   

Jak za dawnych dobrych czasów ... jeste?my niepokonani, Jeste?my Castigatores :)

Odpowiedz do tematu