|
Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)
|
Metafora, przeno?nia i bynajmniej nie "bynajmniej" |
Autor |
Wiadomość |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2007-12-19, 01:23
|
|
|
Propi napisał/a: | Wi?c s?ucham... jakich to terminów nie znasz? Bo jestem ciekaw, kiedy nadu?y?em j?zyka fotograficznego. | - jak ju? napisa?em nie uwa?am tego za wod? sodow?, a tym samym za nadu?ycie, to ju? Twoja interpretacja.
Na przyk?ad pierwszy raz s?ysz? w tym kontek?cie okre?lenia "banding" i "aberracja chromatyczna."
Dot?d nie zauwa?y?em, ?eby kto? poza Tob? robi? z siebie mesjasza forum, który uchroni pozosta?ych przed wod? sodow?.
To forum na ponad 150 u?ytkowników i ?aden z nich nie ma zakazu wyra?ania swojego zdania. Je?li tylko zapragnie mo?e w swoim imieniu walczy? z wod? sodow? prawdziw?, czy wyimaginowan?, nie potrzebuje adwokata. |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
Propi
Baron

|
Wysłany: 2007-12-19, 11:28
|
|
|
strzelba napisał/a: | Na przyk?ad pierwszy raz s?ysz? w tym kontek?cie okre?lenia "banding" i "aberracja chromatyczna." |
U?y?em tych s?ów wy??cznie w celu zobrazowania, jakim j?zykiem MO?NA mówi? o fotografii. Zauwa?, ?e w mojej wypowiedzi przytoczone by?y wy??cznie jako przyk?ady, nie jako cz??? zdania.
strzelba napisał/a: | Dot?d nie zauwa?y?em, ?eby kto? poza Tob? robi? z siebie mesjasza forum |
Jestem tylko i wy??cznie mesjaszem zdrowego rozs?dku, a walcz? jedynie w moim w?asnym interesie. Sprawia mi nieokrzesan? przyjemno?? ca?a ta dyskusja i nie ukrywam, ?e reszta u?ytkowników forum ma?o mnie w tym momencie interesuje.
strzelba napisał/a: | To forum na ponad 150 u?ytkowników i ?aden z nich nie ma zakazu wyra?ania swojego zdania. Je?li tylko zapragnie mo?e w swoim imieniu walczy? z wod? sodow? prawdziw?, czy wyimaginowan?, nie potrzebuje adwokata. |
Jak wy?ej, pisz? wy??cznie w swoim imieniu i nie jest mi potrzebna aprobata kogokolwiek z tego forum. Chyba, ?e Watcher uzna moje polonistyczne zap?dy za wycieczki osobiste - wtedy b?d? potrzebowa? jego aprobaty, ?eby nie dosta? banana |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2007-12-19, 17:28
Baretki:  |
|
|
Pozwol? sobie w tym momencie urwa? t? zajmuj?c? dyskusj?. Nic konstruktywnego ju? tu raczej nie padnie. Je?li kto? chcia?by tu jednak co? doda?, niech próbuje przekona? mnie na PW. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
|
phpBB by
przemo
|