|
Nieregularnik |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2007-04-03, 00:51
Baretki:  |
|
|
22 IV roku Pa?skiego 2007 o godzinie 23.00 rozpocznie si? (prawdopodobnie, o ile w mi?dzyczasie wyniku jakiego? incydentu nie wbijemy si? w kamasze i nie rozpoczniemy wycieczki w stron? Teheranu) audycja "10 lat pod lodem" na tropach i bezdro?ach literatury w muzyce ostatnich trzech dekad. Ja i GyzzBurn spróbujemy powiedzie?, co nas kr?ci?o w ostatnich latach w gatunku fantasy (a mo?e skr?cimy niebezpiecznie w grz?skie piaski innych gatunków równie? ). W ka?dym razie: zapraszam O ile trema nie zje mnie wcze?niej |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2007-04-07, 06:43
|
|
| Watcher napisał/a: | 22 IV roku Pa?skiego 2007 o godzinie 23.00 rozpocznie si? (prawdopodobnie, o ile w mi?dzyczasie wyniku jakiego? incydentu nie wbijemy si? w kamasze i nie rozpoczniemy wycieczki w stron? Teheranu) audycja "10 lat pod lodem" na tropach i bezdro?ach literatury w muzyce ostatnich trzech dekad. Ja i GyzzBurn spróbujemy powiedzie?, co nas kr?ci?o w ostatnich latach w gatunku fantasy (a mo?e skr?cimy niebezpiecznie w grz?skie piaski innych gatunków równie? ). W ka?dym razie: zapraszam O ile trema nie zje mnie wcze?niej |
Z pewno?ci? nie omieszkam pos?ucha?
A o trem? si? nie martw, bo wierz?, ?e dasz sobie znakomicie rad? |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-04-23, 15:32
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | 22 IV roku Pa?skiego 2007 o godzinie 23.00 rozpocznie si? (prawdopodobnie, o ile w mi?dzyczasie wyniku jakiego? incydentu nie wbijemy si? w kamasze i nie rozpoczniemy wycieczki w stron? Teheranu) audycja "10 lat pod lodem" na tropach i bezdro?ach literatury w muzyce ostatnich trzech dekad. Ja i GyzzBurn spróbujemy powiedzie?, co nas kr?ci?o w ostatnich latach w gatunku fantasy (a mo?e skr?cimy niebezpiecznie w grz?skie piaski innych gatunków równie? ). W ka?dym razie: zapraszam O ile trema nie zje mnie wcze?niej |
Je?eli dobrze odebra?em t? informacj?, audycja mia?a si? odby? wczoraj. Odby?a si?? |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2007-04-23, 15:34
|
|
Tam nast?pi?a pomy?ka. Audycja b?dzie dzisiaj (chyba ). |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2007-04-23, 15:35
|
|
-Uff! A ju? my?la?em, ?e przegapi?em! |
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-04-23, 15:38
|
|
|
No! Bo ju? my?la?em, ?e jakie? inne radio mi odbiera O godzinie 23.00? |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2007-04-23, 22:44
|
|
Panie i Panowie Watcher zmierza ju? do siedziby radiaA i b?dzie z nim audycja |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2007-04-23, 23:07
|
|
|
| CZekam cierpliwie, ale na razie nic |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2007-04-23, 23:11
|
|
Si? zacz??o |
|
 |
Strza?a
Konetabl

|
Wysłany: 2007-04-24, 00:02
|
|
|
No, naraszcie dosz?y pozdrowienia ode mnie nagrywa kto? to mo?e, chcia?bym sobie zostawi? na pami?tk? |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2007-04-24, 00:09
|
|
| Je?eli nic si? nie zjepsu?o to ca?? audycj? b?dzie mia? nagran? KacperTheCowboy. Jutro b?dzie wiadomo:) |
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-04-24, 07:14
|
|
|
| No i zasn??em.... |
|
|
|
 |
KacperTheCowboy
Diuk

|
Wysłany: 2007-04-24, 12:33
|
|
|
| Nagrane mam, nawet dzia?a, ale z przes?aniem przez internet b?dzie problem. Ca?a audycja zajmuje 140MB po spakowaniu. |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2007-04-24, 13:14
|
|
|
Pewnie w formacie wav ? Spróbuj to zripowa? na mp3 i wrzuci? na rapidshare.de |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2007-04-24, 16:18
|
|
Dobra dobra, ale mo?e jakie? szczere wra?enia?
BTW: je?li kto? ma jaki? pomys? na nazw? tej ksi??kowej audycji, niech wali. |

|
|
|
 |
|
|