|
Ogre Bull #2 Standard Bearer |
| Ocena: |
| Dla mnie |
|
20% |
[ 1 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
60% |
[ 3 ] |
| 4 |
|
20% |
[ 1 ] |
| 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 5 |
| Wszystkich Głosów: 5 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-04-01, 15:42 Ogre Bull #2 Standard Bearer
|
|
|
Poki co to chyba moja najlepsza figurka Zastosowa?em tutaj kilka niestosowanych przeze mnie wczesniej metod scsególnie jezeli chodzi o metale- rozjasnianie boltguna biel? co jest widoczne najbardziej na tarczy gnoblara i na obreczach przy beczce (te refleksy to cieniowanie nie odbicie swait?a). Zmieni?em tak?e odcien skóry w porównaniu do poprzedników- ten chyba jest najlepszy
 |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-04-01, 19:08
Baretki:  |
|
|
| Mam ma?o czasu, wi?c napisz? tylko: ten ró?owy image armii mnie roznosi. Ocena pó?niej. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-04-01, 20:52
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | ten ró?owy image armii mnie roznosi. |
Sztandar wcale nie jest rozowy- zdj?cia dosc mozno porozjasnia?em, dlatego tak wysz?o Ostatnie zdjecie najlepiej oddaje prawdziwy kolor sztandaru. Rózowe to co najwyzej s? w nim najbardziej jaksrawe zakonczenia u do?u ale jak sie rozjasnia scab red zeby nie wpada? w krwist? czerwien to inaczej sie nie da |
|
 |
Mate
Żebrak

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-04-02, 11:56
|
|
|
Staraj si? roza?nia? czerwie? domieszk? ?ó?tego, gdy u?ywasz bieli, otrzymujesz ró?owy efekt na ca?o?ci |
_________________ Me smash, you die! |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-04-02, 19:12
|
|
|
| Mate napisał/a: | | taraj si? roza?nia? czerwie? domieszk? ?ó?tego, gdy u?ywasz bieli, otrzymujesz ró?owy efekt na ca?o?ci Wink |
Wpad?em na ten pomys?... niestety juz po pomalowaniu sztandaru:p |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2007-04-02, 19:15
|
|
|
| pikusMAIDEN napisał/a: | | Wpad?em na ten pomys?... niestety juz po pomalowaniu sztandaru:p |
No to mozesz przeciez go poprawic skoro nie lakierujesz figurek. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-04-02, 19:18
|
|
|
| Gazza napisał/a: | | o to mozesz przeciez go poprawic skoro nie lakierujesz figurek. |
Generalnie nie poprawiam raz juz pomalowanych figurek jak wysz?y tak wysz?y Bedzie jeszce szansa zeby sie poprawic, tym bardzie ze jestem ze sztandaru jestem baaardzo zadowolonyu, bo jak mowi?em w realu jest duzo mniej rozowy:) |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2007-04-02, 19:33
|
|
|
| pikusMAIDEN napisał/a: | | Generalnie nie poprawiam raz juz pomalowanych figurek jak wysz?y tak wysz?y |
To akurat bardzo sluszne podejscie!
Co do sztandaru to polecilbym jeszcze troche glaze'ow zeby wycieniowac go bo dosc plasko to wyglada. Szkoda, ze nie mam jak Ci tego pokazac.
Generalnie na zdjeciach widac wiele i niewiele. Czesc mankamentów daloby sie latwo i szybko poprawic (glównie glazami), czesci nie (niespilowane linie - no wiesz!!?). Albo to rozjasnienie na krawedziach tarczy - zero plynnosci (maluj na mokro i bedzie to plynniej wychodzilo). |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-04-02, 20:23
Baretki:  |
|
|
| W?a?nie mo?e przemyj go a wtedy ten ró? troch? straci z tonu. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-04-03, 16:49
|
|
|
Sztandar roch? poprawi?em- przemy??m go inkiem, po czym rozjesnienia zrobi??m wpadaj?ce w pomarancz (z domieszk? zó?tego) po czym jeszcze raz przemy?em- raz bardzo rozcienczonym, raz w ciemnieszych miejscach nierozcienczonym Efekt troche leszy ale jeszce sie troszke pobawie |
|
 |
|
|