|
Pro?ba |
| Autor |
Wiadomość |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2007-02-05, 09:56
Baretki:  |
|
|
| Tak, chcecie rozpoczyna? prace nad kolejnym systemem, chocia? Ostateczna Granica od sam nie wiem jak dawna jest w fazie produkcji. W takim tempie zagramy za par? lat. Przecie? w OG te? s? klimaty futurystyczne. Imo nie ma potrzeby zaczyna? czego? nowego, jednocze?nie zaniedbuj?c dawniejsze projekty. |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2007-02-05, 11:43
|
|
| W sumie racja zobaczmy jak b?dzie w Ostatecznej Granicy. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2007-02-05, 14:52
|
|
| Spokojnie. Ostateczna Granica z pewno?ci? b?dzie mia?a premier? wcze?niej. Obecnie si? ona odwleka bo mam dwie (a w?a?ciwie trzy) przygody równolegle prowadzone i nie za bardzo mam czas na worldmaking (bo i praca znowu si? zacz??a). Podstawy nowego systemu mo?na jednak tworzy? ju? teraz. Mam szczere przekonanie i? OG wystartuje po zako?czeniu aktualnych przygód z Gladiusa, je?li tak si? stanie, to nast?pny systemik mo?e si? rozpocz?? po nast?pnej pauzie. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2007-02-05, 14:53
|
|
|
Ale Zapa?, ostateczna granica to statki kosmiczne- floty, obawiam si? ?e zaniknie rola postaci, jako jednostki. Naprawd? nie kr?ci Ci? ?wiat, chocia?by takiego Fallouta? Tej nieograniczonej wolno?ci wyboru.Gdzie nie ma z?ych i dobrych ludzi, gdzie licay si? spluwa i to czy jeste? dostatecznie napromieniowany by umrze?.
Podejrzewam ?e ten ?wiat szybciej by si? pojawi? ni? OG- które i tak, chyba ju? umar?o... (tak mi si? wydaje)
Edit: Myli?em si?, sorry |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2007-02-05, 14:54
|
|
| Czosnek napisał/a: | | Podejrzewam ?e ten ?wiat szybciej by si? pojawi? ni? OG- które i tak, chyba ju? umar?o... (tak mi si? wydaje) |
To ?le podejrzewasz Dawno tam chyba nie by?e? |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2007-02-05, 15:44
|
|
Primo: Powinie to by? zamkni?ty system i tylko dla ludzi od 18 r. ?ycia, totalnie wolny, obsakurny, system po prostu brudny
Secundo: Mam nadziej?, ?e wprowadzisz jakie? organizacje typu Brotherhood of Steel, itd.
Po trzecie to mutacje: czy b?d? one dotyczy?y tylko oponentów, czy bohaterów równie? co? na zasadzie Strefy ?mierci (byb?oby mi?o) i my?l?, ?e b?dzie to zajebisty system |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2007-02-05, 16:32
|
|
No kr?ci mnie rzeczywisto?? w której jedynym godnym uwagi rozwi?zaniem jest brutalna si?a, a reszta to py?.
Ale nie kr?ci mnie czekanie miesi?c na kolejn? przygode w gladiusie, oraz odpowiadanie raz na tydzie? z powodu uruchamiania trzeciego systemu.
btw: Jeden zdezelowany frachtowiec floty nie czyni. Zdaj? si?, ?e b?dziemy cz??ciej chodzi? po ziemi a nie lata? w olbrzymich flotach. A wtedy jak piszesz Czosnek b?dzie si? liczy? tylko spluwa, a i planety po wojnach nuklearnych my?l? te? si? znajd?. |
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2007-02-05, 16:44
|
|
|
| JA tam przystaj? na swoim, prosz? o utworzenie nowego systemu. Mog? pomóc w jego kreacji. Fin. |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2007-02-07, 10:25
|
|
|
THX W Mam pytanko czy te bronie- lista ci si? przydadz?? |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2007-02-07, 12:15
|
|
| tak |

|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2007-02-07, 15:21
|
|
| Watcher wci?? nie odpowiedzia?e? mi na pytanie, co do umiej?tno?ci ala Strefa ?mierci ? |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
|
|