Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pro?ba
Autor Wiadomość
Zapał 
Arcydemon

Wysłany: 2007-02-05, 09:56   
   Baretki: zalozyciel

Tak, chcecie rozpoczyna? prace nad kolejnym systemem, chocia? Ostateczna Granica od sam nie wiem jak dawna jest w fazie produkcji. W takim tempie zagramy za par? lat. Przecie? w OG te? s? klimaty futurystyczne. Imo nie ma potrzeby zaczyna? czego? nowego, jednocze?nie zaniedbuj?c dawniejsze projekty.

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

Klub: battleground

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2007-02-05, 11:43   

W sumie racja zobaczmy jak b?dzie w Ostatecznej Granicy.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2007-02-05, 14:52   

Spokojnie. Ostateczna Granica z pewno?ci? b?dzie mia?a premier? wcze?niej. Obecnie si? ona odwleka bo mam dwie (a w?a?ciwie trzy) przygody równolegle prowadzone i nie za bardzo mam czas na worldmaking (bo i praca znowu si? zacz??a). Podstawy nowego systemu mo?na jednak tworzy? ju? teraz. Mam szczere przekonanie i? OG wystartuje po zako?czeniu aktualnych przygód z Gladiusa, je?li tak si? stanie, to nast?pny systemik mo?e si? rozpocz?? po nast?pnej pauzie.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2007-02-05, 14:53   

Ale Zapa?, ostateczna granica to statki kosmiczne- floty, obawiam si? ?e zaniknie rola postaci, jako jednostki. Naprawd? nie kr?ci Ci? ?wiat, chocia?by takiego Fallouta? Tej nieograniczonej wolno?ci wyboru.Gdzie nie ma z?ych i dobrych ludzi, gdzie licay si? spluwa i to czy jeste? dostatecznie napromieniowany by umrze?.

Podejrzewam ?e ten ?wiat szybciej by si? pojawi? ni? OG- które i tak, chyba ju? umar?o... (tak mi si? wydaje)

Edit: Myli?em si?, sorry

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2007-02-05, 14:54   

Czosnek napisał/a:
Podejrzewam ?e ten ?wiat szybciej by si? pojawi? ni? OG- które i tak, chyba ju? umar?o... (tak mi si? wydaje)

To ?le podejrzewasz ;) Dawno tam chyba nie by?e? :)

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2007-02-05, 15:44   
   Baretki: tartar zalozyciel

Primo: Powinie to by? zamkni?ty system i tylko dla ludzi od 18 r. ?ycia, totalnie wolny, obsakurny, system po prostu brudny
Secundo: Mam nadziej?, ?e wprowadzisz jakie? organizacje typu Brotherhood of Steel, itd.
Po trzecie to mutacje: czy b?d? one dotyczy?y tylko oponentów, czy bohaterów równie? co? na zasadzie Strefy ?mierci (byb?oby mi?o) i my?l?, ?e b?dzie to zajebisty system :)

Klub: battleground-castigatores

Zapał 
Arcydemon

Wysłany: 2007-02-05, 16:32   

No kr?ci mnie rzeczywisto?? w której jedynym godnym uwagi rozwi?zaniem jest brutalna si?a, a reszta to py?.
Ale nie kr?ci mnie czekanie miesi?c na kolejn? przygode w gladiusie, oraz odpowiadanie raz na tydzie? z powodu uruchamiania trzeciego systemu.

btw: Jeden zdezelowany frachtowiec floty nie czyni. Zdaj? si?, ?e b?dziemy cz??ciej chodzi? po ziemi a nie lata? w olbrzymich flotach. A wtedy jak piszesz Czosnek b?dzie si? liczy? tylko spluwa, a i planety po wojnach nuklearnych my?l? te? si? znajd?. :lol:

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2007-02-05, 16:44   

JA tam przystaj? na swoim, prosz? o utworzenie nowego systemu. Mog? pomóc w jego kreacji. Fin.

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2007-02-07, 10:25   

THX W :) Mam pytanko czy te bronie- lista ci si? przydadz??

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2007-02-07, 12:15   

tak

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2007-02-07, 15:21   
   Baretki: tartar zalozyciel

Watcher wci?? nie odpowiedzia?e? mi na pytanie, co do umiej?tno?ci ala Strefa ?mierci ?

Klub: battleground-castigatores

Odpowiedz do tematu